Ромът нападнал баба Иванка с нож... Тя му дала 35-те си лева

След като си тръгнал жената отишла при съседи и викнали полиция
22 яну 2019 11:00, Боряна Павлова
214
Ромът нападнал баба Иванка с нож... Тя му дала 35-те си лева
Снимка: bTV

83-годишната баба Иванка от Гурково, която беше нападната в дома си и ограбена, вече е в по-добро състояние.

Възрастната жена гледала телевизия в неделя вечерта, когато чула шум от вратата. Станала да провери, но не видяла никого. Нападателят посегнал на баба Иванка, когато жената легнала да спи.

"Дойде до главата ми и ми затисна устата и започна да ме бие – без да приказва. Колко ме е удрял по лицето… След време ме хвана за дрехите и ме изхвърли на земята. Колко ме е ритал не знам, не знам как съм станала", спомня си с ужас жената.

Още по темата

След като я съборил на земята, престъпникът ѝ заповядал да му даде парите си, разказва жената пред bTV.

След като се възпротивила, той взел нож от масата и в този момент баба Иванка решила да му даде парите от страх да не я убие.

След като си тръгнал, възрастната жена отишла при съседа си и оттам извикали полиция.

Жената разказа, че е разпознала нападателя си – ром от града, когото е виждала заедно с други хора.

Жената подчерта, че не е имала пререкания с тях. Мъжът е на 40 години и е криминално проявен.


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До 73,72,71,67Нее, не сме предатели, тези които живеем и работим в чужбина! Напротив, предадените сме ние! Предадени с обещания, че тази държава ще заработи ( полиция, здравеопазване, съдебна система и т.н и т.н)Всеки има право да си търси работа с достойна заплата, място с добри условия за живот. България не предлага тези условия.Да не говорим за отношение на хората помежду им, за отношението по институциите.Терминал 2 на л-ще София бил пълен...ами пълен ще е...
90
0
 
25
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
До 24 часа ще го пуснат със преписка. Българските закони са либерални.
89
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно, не виждам да ругаете бясно Каракачанов,било Джамбазкималкото,които казаха отчасти истината.Да сте поумнели....?
88
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естесгвено че политиците имат вина и съдийте дето не ги вкарват в затворите !Законите трябва да се променът за престъпниците затвор и тежък труд и полицеиски постове по-малко населините места!Под 16 години които ражда или прави дете 5 години тежък труд и няма право да ползва детски майченски и така нататък!
87
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата не може да ти направи нито деца , нито да се грижи за старите ти родители..Избий си от празната глава..
86
7
 
16
 
! Отговори
ХХ преди 2 години
До Анонимен 90Точно така се получи. Това са изоставени от децата си родители, срещат се може би веднъж годишно. Но защо напуснаха родителите си тези деца? Дали защото държавата не им е дала възможността да се реализират тук и да имат добра и доходоносна работа... Прав си, тези хора масово стават жертви, при това напълно невинни.
85
0
 
59
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
В България все още липсва частната собственост. Така нареченото "MY GROUND" !Това означава следното: Ако намеря злато,петрол,вода всичко е МОЕ ! Моята земя !Ако сложа табела забранено влизането и някой влезне го гърмя с пистолета ! Това е моята земя. Сегашната частна собственост е една измишльотина. Докато не вкарата МОЯТА ЗЕМЯ в закона и това,че е МОЯ и всичко в нея и мога да я пазя аз с каквото искам няма да се оправят нещата.
84
2
 
36
 
! Отговори
ХФ преди 2 години
Господа оправляващи, дано стигне по един или по друг начин тази снимка до вашите очи. Това можеше да е вашата майка, или някоя друга майка или баба на някого. Малко поне няма ли да ви заболи? До кога с тази толерантност? Сега и пакети им раздават БЧК. Държавата се грижи за тях, а те мачкат закони и извършват жестоки престъпления. Въпроси? Коментари?
83
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХХ Никакви мерки не могат да се вземат - старите и слабите винаги ги грабят и убиват.. Отговорността е тези дечица дека избягаха на запад .. и оставиха родителите си плячка на ромите..
82
0
 
25
 
! Отговори
ХХ преди 2 години
Отказвам се да коментирам вече по такива теми, фактите говорят и никакви мерки не се вземат. Сигурно е чиста случайност, че четем лоши новини за престъпления, все свързани с етноса. Предлагам и сега да излязат на протест и да защитят джънк-а.
81
1
 
53
 
! Отговори
дам... преди 2 години
Решението при подобен род престъпления е само едно-смърт чрез публично обесване!Всичко останало са празни приказки, които нищо няма да променят!
80
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така бой до спукване до като даде парите
79
2
 
35
 
! Отговори
Г.Георгиев преди 2 години
Да помоли Рут Колева дето ги защитава, да и върне парите .... и боя !
78
1
 
23
 
! Отговори
Waffen SS преди 2 години
До Какво падение!*Не ставайте наивен.Уважение??.Уважение има само към БЪРБАНИТЕ.Дадена е неолиберална и демократична инструкция за тотално обезличаване и физическо унищожаване на българския народ ,а те /модераторите/ са едно малко колелце от тази пропагандна машина.А не спазват правилата, а са им спряли финансовите потоци пристигащи отвън
77
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от евророма и бхк да вземат мерки и защитят цiганина, той има права а не задължения!
76
0
 
57
 
! Отговори
всеки божи ден! преди 2 години
Сърцето ми се свива като чета за поредното престъпление спрямо българи, което ще остане безнаказано, защото политиците им позволиха всичко, само и само да гласуват за тях. Едно не разбирам - затъпяхме ли, че мълчаливо понасяме? Не е ли въпрос на оцеляване да им свием сърмите, докато все още са малцинство, а ние повече на брой и с някакви остатъци от самочувствие на коренни жители и собственици на тази земя? Щом няма държавна подкрепа, да се организираме сами? Днес убиват селата, утре ще е града
75
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали древна Гърция е модела на всички демократи. Хайде да го направим ТОЧНО както е било там - 200 000 атиняни, от тях само 20 000 "граждани". Гражданин е било привилегия, но и задължение. Като замирише на изгоряло - в пълно бойно и във фалангата. Сократ е бил ХОПЛИТ и е участвал в сражения! Сравнете с днешните политици, които са винаги някъде далеч. В такава демокрация ако не си полезен на обществото, нямаш и права. Познайте шумер дали би бил гражданин.
74
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога ще търпим електората на политическата мафия и нея самата? Цветанов на рожден ден на Нинова и се хилят като зелки. За патриотичното крило дори не си заслужава да хабя буквите. Слепи ли сте, Неми ли сте?
73
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бла-бла-бла!Стига сте дрънкали тук!Щом нямаме топки да резнем зелките на политиците,няма защо да се плюнчим.Овчето стадо си плаче за тоталния геноцид!Даже излиза на хорце с тъпани и гайди от радост.Уж било протест.Пфу!
72
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новина номер 1 с тузем ци, вчера бяха 7 ... усещате ли на къде духa вятъра. А сега си представете 2030г когато населението остане 5-6 млн и от тях 2 млн пенсионери. Почвайте да строите бункери, с тези *** няма оправия.И държавата също си трае така че Бог да би е на помощ.