Разкриха внушителна наркооранжерия край Своге

Тя била оборудвана с най-съвременна техника
Обновена: 6 авг 2019 20:33 | 6 авг 2019 20:16,
2
Разкриха внушителна наркооранжерия край Своге
Снимка: МВР

Наркооранжерия, оборудвана на най-високо технологично ниво, бе разкрита при акция на криминалисти от ОДМВР- София, съобщиха от полицията.

В двора на бившето ТКЗС на с. Искрец, община Своге, криминалистите попаднали на внушителна оранжерия, оборудвана с климатици, въздуховоди, нагревателни лампи, компютърно управляема система за напояване и друга най-съвременна техника за отглеждане, сушене и разпространение на канабис.

В помещението, собственост на 65- годишен софиянец, са намерени стотици саксии с канабисови растения, както и голямо количество растителна маса канабис, подготвена за сушене.

На място, в момент на извършване на престъпната дейност, са установени и задържани трима мъже - двама столичани на 25 и 31 години и 38-годишен варненец.

След доклад на събраните доказателства в Софийска окръжна прокуратура тримата са привлечени като обвиняеми, като на единия е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража", а на останалите двама- "домашен арест".

Работата по пълното документиране на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Няма значение преди 4 години
А кога лаборатории за наркотици като метаамфетамини и други производни тежки наркотици, които са наистина вредни за обществото? Никога май....
1
0
 
5
 
! Отговори
а преди 4 години
Някои въшки като се насмучат, излизат на челото и затова ги смачкват. Обезпаразитяването няма да спре докато има такива.