Слух в Северна Корея: Ким Чен Ун убил сестра си Ким Йо Чен?

Тя липсва при последните изяви на брат си
37
Слух в Северна Корея: Ким Чен Ун убил сестра си Ким Йо Чен?
Снимка: БГНЕС
На Корейския полуостров тръгна слух, че севернокорейският лидер Ким Чен Ун вероятно е убил сестра си Ким Йо-чен, предаде ТАСС. Информацията се появиха в южнокорейски медии.
 
През последните месеци Ким Йо Чен често е спрягана за нов лидер на Северна Корея, след като на няколко пъти се появиха информаци, че върховният лидер на страната е мъртъв. Повод за това стана отсъствието му от знакови събития на страната.
Още по темата
Същата липса, но този път на сестра му, дадоха повод пък да тръгнат слуховете, че тя е екзекутирана.
 
"Възможно е Ким Чен Ун да е убил по-малката си сестра, страхувайки се да не загуби едноличната си власт", съобщава южнокорейският в. "Чосун Илбо".
 
Предположенията на журналистите от Сеул са се базирали на това, че по време на последните си посещения в промишлени предприятия Ким Чен Ун е бил придружаван от високопоставени членове на партията и правителството, но не и от сестра си.
 
Ким Йо Чен е наскоро е била назначена от брат си за втори човек в КНДР. Това означавало, че в случай на сериозно заболяване или негова смърт, тя да застане начело на комунистическата държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Клавдия преди 3 години
До Анонимен 26Капитализма ни изтребва по-хуманно.
27
1
 
3
 
! Отговори
ба тез новинари! преди 3 години
Ту умрял, ту се появил, ту убил...Много ви бедни фантазиите бе!Я разкажете как полетял до марс за среща с червената марсианска партия!
26
2
 
1
 
! Отговори
Тимуктан енд свазиле преди 3 години
До елитуНие прутив съм тойту въждилиение хм чи кък уа биа казували някой ама аз ни съм от тии ора ..
25
2
 
2
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ПРЕТОПЛЕНА НОВИНА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА
24
2
 
6
 
! Отговори
Да-да... преди 3 години
...сега ако не намерят тялото, сигурно я е изял!
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сталин убиваше наред десетки години, включително не пожали сина си, та какво бил направил Ким.Ми то да убиват е насъщна потребност на комунистите.
22
3
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Г-н Попов, пропуснали сте да съобщите на ревностните си читатели тук, че Ким Свръхдебели и Умни е убил дори котката на сестра си, за да не бъде застрашено неговото еднолично царуване. Приятен ден на всички четящи, спекулациите на западната пропаганда.
21
4
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОВА АКО Е ВЯРНО Е ВЕЛИКА НОВИНА ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ И НАЧАЛОТО НА ТЯХНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!КИМ ЧЕН УН И СЕСТРА МУ БЯХА ЧИСТО ЗЛО!!!!КАКЪВТО И ДА Е ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ!
20
1
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПО ТОЧНО ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН Е ЛИКВИДИРАЛ СЕСТРА СИ :DНАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО Е!!!---------КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ!!!! ПОСЛЕДНО КУЦАШЕ НА СЦЕНАТА И ИЗЧЕЗНА ЗА МЕСЕЦИ НАПЪЛНО!! ПОСЛЕ ДОЙДЕ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УМ МНОГО ПО-МЛАД И НЕХАРИЗМАТИЧЕН И ТУРЕН ОТ СЕСТРАТА КИМ ЙО ЧЕН!!!ДАЛИ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН 2 Я Е УБИЛ ИЛИ Я Е УБИЛ ФАЛШИВИЯ КИЧ ЧЕН УН 3 ВСЕ ТАЯ :D
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не им ли омръзна да разпространват само слухове? Сега един от 100-те слуха, ще се окаже частично верен и ще има "ето, ние писахме първи"
18
4
 
8
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТАКА СА КОМУНИСТИТЕ-СОЦИАЛИСТИ БРАТ СЕСТРА УБИВА ЗА ВЛАСТ !!!!!!!!!!!!!!!!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи първо я назначава като заместник после я убива? Много умни тези южнокорейски "журналисти".
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно я е заточил в някой затвор да *** камъни. Елементарната логика налага извода, че ако я убие и в последствие той почине, тогава властта ще премине в друг клан, което е недопустимо за династията Ким.
15
0
 
11
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Ахахахаха буквално вчера погребаха Маршала, защото от месец насам само сестра му се появявала по пресконференции и ''горещи точки'',а днес- убил я, защото от месец само той се появявал, а тя не ! Ши.зофренията на родните не познава граници по отношение на ФЕЙК новините ! А Маршала си го премести в другия крачол...
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо Ким бил с операция, после бил мъртъв и сестра му го наследила, сега пък той жив, а тя била мъртва...
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много благородно!Власт се държи с кръв в диктаторските държави!
12
1
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
Може би просто е лято - време за отпуски...Братчето е понатрупало доста килограмчета, а това определено не е от пост и молитва но и не значи, че Великия Ким не може да се пребори с тях на тази млада още възраст, че да му преписват какви ли не болести...Не забравяйте, че за тези хора е дошъл "комунизма" - толкова поколения са се борили, значи, не за се тюхкат децата им за някакви си появявания тук и там! Те ще си правят и си правят каквото си искат.Погледнете нашите БСПари как са уядени отвсякъде
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същото се говори и за сашаЛисия и воваКъсия.
10
4
 
6
 
! Отговори
Хибридна война преди 3 години
се води чрез медиите от тези,които ги владеят,срещу съзнанието на хората.Целта на войната е постигане на определени политически и или материалницели.Не е важно каква е истината,от парчета полуистини може да се сглобинова такава.Медиите не носят отговорност за глупостите си,можеш да гинакажеш само,като ги изключиш.Плащаш на медия,агенция,публикуваттезата ти и на нейна база започват социални процеси.Това,че причинатае във фалшива новина губи значение,важното е да се постигат целите.Отврат!
9
1
 
6
 
! Отговори
Четвъртата власт преди 3 години
-медийната е голяма работа.Лошото е,когато мотивирани по един илидруг начин или от собствениците на медията,или от пристрастия,автори,водещи,наблюдатели,редактори и др.започнат да представят идеите илижеланията си като обективна истина,като новина.Настава смях или гняв,зрителски интерес,хората четат,гледат и се вълнуват,а печалбата е зарекламодателите.Още няма рестрикции за фейкновини,начин занедопускането им,малката истина бие голямата.Ким ту бе умрял,ту вкома,като не знаете,не пишете.