Заради ваксините: Сблъсъци между протестиращи и полиция в Париж

Протести срещу готвени ограничения има в редица френски градове
24 юли 2021 21:07, Красимир Ангелов
84
Заради ваксините: Сблъсъци между протестиращи и полиция в Париж
Снимка: БГНЕС

Полицията в Париж използва сълзотворен газ срещу демонстранти, излезли на улицата, за да протестират срещу задължителната ваксинация и въвеждането на коронавирусни ограничения във Франция, съобщава БГНЕС.

Агресивни участници в протеста нападнали полицейски служител и съборили мотора му на земята, като освен това са започнали да хвърлят камъни и бутилки срещу полицаите, след което патрулиращият полицай бил принуден да избяга, за да се спаси.

Още по темата
Днес в Париж се провеждат едновременно три протеста в три различни точки на града срещу въвеждането на санитарни пропуски. Има и протест на медици, които се обявиха срещу задължителната ваксинация.

По информация на телевизия ВТМ протести се очакват в Марсилия, Монпелие, Нант и Тулуза.

Този уикенд френските депутати трябва да гласуват законопроект, изготвен от правителството, за създаването на здравна карта, която осигурява достъп до определени места само за ваксинирани, както и задължителна ваксинация за здравните работници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
9
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Ало,къде са тези сме-шни-ци от преименуваните мутри Хаджиженчов и Бибиянов да видят що е демокрация по френски и как там се грижат за правата на протестиращите."Адвокатът" ще оглавява комисията по разследване на полицейското насилие,а арменският поп ще е само редови член.Щом Младен Маринов беше заинтересованата страна и не го включиха в комисията,тези двамата от триото *** защо са там.Те нали са другата,"засегнатата" страна,сиреч също са заинтересовани.Съвсем ни държат за *** тези новите.
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тях сме легионери и трябва да сме им благодарни, че са ни дали тази чест, да им вършим работата.Бачкам за франсетата от 14 години и знам.
41
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Французите гледат на българите като на хора втора ръка, всеки неrъp и арабин във франция стои по-високо в социалната йерархия от който и да е българин член на ЕС и НАТО, но българите им се кланят и навеждат - Vive la Republique! Vive la France...
40
8
 
4
 
! Отговори
Супер Ваксър преди 2 години
Ваксината е убаво нещо за природата и климата.
39
3
 
20
 
! Отговори
френските демократи преди 2 години
Френските демократи са въвели демокрацията с милиони жертви и рязане на глави. При френската демократична революция от насилсвена смърт загиват 25% от населението. Демократите капиталисти са приватизирали собсвеността като са избивали бившите собсвеници. За разлика от национализацията в България, която стана със закон, и много от собсвениците дори останаха да управляват предприятията си при социализма, а тези които не искаха ги оставиха да напуснат страната.
38
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макрон, дали ще мине и 5% на сведващите избори, ако няма измами.
37
3
 
23
 
! Отговори
Западна цивилизация преди 2 години
Западната цивилизация - публични човешки жертво-приношения в древен Рим на арените, мрачно средновековие с още публични човешки жертво приношения организирани от църквата, изхвърляли са си изпражнениеят през прозоржите на улицата, после търговия с роби и колониализъм, после робите са им чистили изпражненият, после идва фашизма и нацизма и ВСВ, и сега отново колониите като България им чистят изпражненията - това е западната живилизация.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корана дали забранява ваксина от нечистите? Значи повечето няма да се ваксинират.
35
6
 
19
 
! Отговори
новият фашизъм преди 2 години
Нацизма, расизма и фашизма са изобретение на европейците и на Европа. Никъде по-света го няма този феномен. Да убиваш и да унищожаваш човек само защото е от друг произход - това е патент на цивилизованите европейци. Европейския морал винаги е стоял на тези три основни ценности - нацизъм, расизъм и фашизъм, и винаги ще стои каквото и да разправят и колкото и гей паради да правят. Европа не се е покаяла и няма да се покае, тя просто беше победена от Русия и само е склонила глава. Всичко друго с права на гейове е лицемерие - още една съставна черта на европейската нравственост.
34
14
 
7
 
! Отговори
Шовен преди 2 години
Без Франция държави като Англия, Италия, Испания, Германия и САЩ нямаше да ги има. Всички завиждат на Франция и на цивилизационната й тежест! "Всеки човек има две страни - своята собствена и Франция" - Бенджамин Франклин. Статуята на свободата - подарък от Франция. Вашингтон - строен от френски архитекти. Франция е бащата и майката на САЩ. Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!
33
9
 
2
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
До Анонимен 32Ако "здравите, силнте и мислещите" са пишещите тук, то тираните, които и да са те, нямат никакъв проблем.
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бият само африканците, белите не ги закачат. Расисти майна
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо лекарите им не искат? Нали пропагандата се води основно от медици? Поне в БГ е така.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вермахта ги прегази за 40 дни, ама не знам...
29
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макарона излезе гениален. Като им забрани на неваксинираните да ходят по кафета, театри, кина, молове и незнам си още къде, те къде мислите че ще идат? На единственото място където могат - на протест. Хахаха. И това ще продължи, докато не им позволи да ходят и на други места. Щото аз ако не мога да ида никъде, освен на протест: ми един ден ще си седя вкъщи, два дена, три дена, после ще ида на протеста да се поразходя малко... Гениален ход на Макрон, сам си даде шах с пешката.
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тираните първо трябва да елиинират здравите, силнте и мислещите, после ще се разправят и с либералните ваксъри с пилешки вратове, те са лесни.
27
4
 
26
 
! Отговори
Шоп микробиолог преди 2 години
Значи, чета си аз за ваксините как ги произвеждат с ГМО и слагат старт и стоп гени та да знае рибозомъ как да кодира вироса и се чудя: абе може ли да ти сложат някой ген и да ти дръпнат шалтера?Прави са медиците, които ги разбират тия работи, за да не се ваксинират.?.
26
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много сте смели пред клавиатурата, но ще мълчите като п**ънове, когато ваксинацията стане задължителна и у нас.
25
9
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Добра реколта на руската агентура!
24
1
 
14
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Щом ги бият значи ги обичат.