Демерджиев: Надделява версията, че убийците на Къро не са българи

Служителят на МВР, който се намира в ЮАР, се връща в неделя
Обновена: 31 май 2023 18:30 | 31 май 2023 18:28, Красимир Ангелов
28
Демерджиев: Надделява версията, че убийците на Къро не са българи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служител на МВР се намира в ЮАР, като очакванията са в неделя да се върне и ще донесе подробности от разследването за убийството на Къро. В момента работим оперативно по отношение на изясняването на потенциалните убийци. Дотук надделява версията, че не са българи.

Още по темата
Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев. Той посочи, че няма информация Петьо Петков - Пепи Еврото да е извън страната, а в момента всички служби са впрегнати в издирването му.

"Нямам данни да е бил в този ресторант по време на акцията. Не мога да кажа дали има задържани. МВР само връчва призовки или изпълнява постановления. Също така оказваме съдействие за определени процесуално-следствени действия", заяви той, цитиран от Нова телевизия.

"Отново призовавам МВР да не бъде замесвано във войните нито между различни институции и техни представители, нито вътре в отделни институции. Изпълняваме стриктно законовите си задължения, тогава, когато постановления налагат това. Нищо повече не сме направили", каза още Демерджиев.

На въпрос за искането за свалянето на имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов министър Демерджиев заяви, че не е той човекът, който да коментира.

"От една страна прокуратурата е активната страна в това искане, от другата е Народното събрание. Това, което мога да коментирам, е, че актовете на прокуратурата за разлика от някои други актове подлежат на съдебен контрол, така че би трябвало да няма безконтролни актове и действия на прокуратурата", добави той.


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Президента Румен Радев посети ЮАР и веднага убиха КЪРО ,,ТОЯ РАДЕВ МНОГО ГОЛЯМ МАФИОТ ЩЕ ДА Е......
22
0
 
1
 
! Отговори
такива ми ти работи преди 3 месеца
Баш версията е,че е поръчан от България!Играли са много пари и е предаден от свои!Щото ако си отвореше устата,и за нашите елитници щеше да стане страшно!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голем праз ! Оправете живота ни ,я не да крадете само.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пепи еврото не е бг.
19
0
 
2
 
! Отговори
ха преди 3 месеца
всеки ден по няколко пъти ше ни информират за къро :) страдалец ли ше го изкарат ?!
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сигурно към голямата митница има и много голяма лаборатория за всякакви продукти за много от тях,а още колко такива големи има по България с лаборатории.
17
1
 
3
 
! Отговори
Калина преди 3 месеца
Даааа надделява мнението ,че убийците са руснаци,но както винаги са ,,невинни и несправедливо " набедени.Явно и Къро макар и печен бандит е проявил наивност,щом се е забъркал в ,,бизнеса" си с тях
16
0
 
2
 
! Отговори
голямата митница преди 3 месеца
Повечето криминални случай са свързани с гр. Варна. От тук потеглят корабите с жито, цигари , оръжие. и т. н.
15
0
 
1
 
! Отговори
Някой към 10 преди 3 месеца
Забрави Франция и Ндрагента мисля се пишеха и подобни..... Групировки и обирджии колкото искаш накуп и накалъп. Така, че естествен ход на нещата. Който и да го е убил е конкуренция, за пари или е научил неподходяща информация. Не е случайно в Африка не е случайно убит.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е как нали дежурния свидетел по значимите дела каза,че през януари-февруари 2020г,го виждал на слатинската борса Къро,въпреки че лицето Къро отпреди 22г. се е заселил в ЮАР и не се е надявал само на борсата известна в кв.Слатина,София,а бил от гр.Варна,както казва свидетеля била негова и му събирал пари уж за него,което може да се провери в търговските регистри,на кого е от толкова отдавна борсата-пазар от около 2000г и преди и още какво е оставил на негово име и в съдружие,въпрос на договори.
13
0
 
10
 
! Отговори
Цура преди 3 месеца
Версият е че всички са мафия: МВР, ДАНС, прокуратура, съд... но за щастие системата се самоизяжда.
12
2
 
6
 
! Отговори
Джо преди 3 месеца
Версията е че Гешев и Радев са поръчителите.
11
0
 
7
 
! Отговори
чочо преди 3 месеца
Абе,не е интересно кой е натиснал спусъка.Важно е защо?Кой дава поръчката.Причината.Убиеца може и да е ескимос.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След 1989 г. нашите оръжейници -;търговци посетиха поречието на река Лимпопо . Пак нещо стана в ЮАР но от много информация се задръсти печата тия години. И се потули търговията горе долу за милиони лв.
9
1
 
11
 
! Отговори
О, божке преди 3 месеца
Сигурно е обрал бананите на комшията? Така е чиста работа, иначе трябва да ги търсите, обвинения, ау. Направо го пишете самоубийство.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЮАР е пазара на нелегалната търговия с диаманти, злато , бисери и други скъпи метали. Докарани от Сибир , Азия , Латинска Америка. Както и нелегална търговия с оръжие. От ЕС не се бъркат на тия пазари освен сърби , българи ,косовци ,македонци. Руснаците са водещи.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да не са канадци?
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Важни са поръчителите.
5
1
 
8
 
! Отговори
загадка преди 3 месеца
Ами не знам, може киларите да са чужденци, но ми е чудно какво е това посещение на Радев в ЮАР седмица преди случката? Може и да е съвпадение, или търсено съвпадение? Има неясноти...нещо неудобно искаше да каже Къро, но за КОЙ?
4
7
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Айде бе! Изпълнявате стриктно заповедите на Рундю- руснака. Днес защо арестувахте онзи, точно преди да даде пресконференция в БТА? Май ви припари под ГЗ, а? Ся новото правителство като дойде, жална ви мaйka руска.