Двама украинци видели спътницата на Петров да пълзи сама

Те й дали телефон, чрез който тя се свързала с 112
17 авг 2023 13:45, Нели Христова
97

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Продължава разследването на убийството на Алексей Петров в полите на Витоша. Вчера районът остана блокиран от разследващите дълги часове. Все още не са ясни мотивите на престъплението.

Автомобилът на Алексей Петров и охраната му са се намирали много далеч от това място.

Всяка сряда Алексей Петров и планинският водач Мирослава Михайлова са минавали по този маршрут и това не е било тайна за никого.

Вчера по-същия маршрут, но преди Алексей и Мирослава, са се движели и двама украинци – мъж и жена. Те казват, че първо са чули шум в гората, а след това и изстрели, което навежда на мисълта, че за убийството е използвано автоматично оръжие. Според събраната информация двамата украинци са видели спътницата да пълзи сама от 20 до 30 метра от пътеката нагоре към асфалтовия път, където се намирали охраната и автомобилът. Тя е помолила за помощ и двамата украинци са ѝ дали телефон, от който Михайлова съобщила за убийството на Алексей Петров, съобщава bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Батинка преди 7 месеца
Охраната била на 20 м. и не е чула изстрелите изстреляни с калашник ! Пиратките се чуват на 100 м.и не са подгонили убиеца,Ранената жена пълзяла 20 м за да се обади и случайно имало двама украйнци ......тия ни взеха за канарчета!!!
82
2
 
7
 
! Отговори
много несъответствия преди 7 месеца
много лъжи и разминаване във версиите, с това се покрива истината, но от нас форумните дедективи нищо не може да ни убегне.
81
3
 
12
 
! Отговори
Да допълня... преди 7 месеца
Разбира се че охраната е била далече. Няма да им светят я .
80
3
 
12
 
! Отговори
Виц преди 7 месеца
Свидетел на убийство в съда.Съдията :Какво чухте ? Чух два изстрела. На какво разтояние бяхте при първия изстрел ? Около 20-25 метра. А при втория ? Ооо, при втория има , няма 300 метра.
79
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много странна история. Нещо пак ни спослъгват. Няма как професионален убиец да остави свидетелката жива, след като го е видяла. За да се разхождат там, се предполага, че е било подсигурено. Какви са тия украинци дето са ходили едва ли не до тях (за да могат да помогнат на жената). Човек обикновено като чуе изстрели не бяга към тях, а от тях. Странно е как точно те са се притекли на помощ на жената, а не охраната, която също би трябвало да е била наблизо.
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Единият я доза стрелял.
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Голямо съвпадение украинци да вървят из дерето. Да не са го светнали те и да се измъкнат легално. Какво по добре от това да си свидетел вместо търсен.
76
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Снеха показания от нея още вчера. Явно е била контакнта. Сега се чучдят, как да я уморят в болницата, че ако си отвори устата, не се знае, какво ще се чуе.
75
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Охранта го е предала. Прекарали са го нарочно от там, баш в този ммент, като убиеца е чакал. Защото, вероятно жената не е била в схемата, са решили, че и нея ще застрелят, че иначе, върви обяснявай после, защото е дала показания, чеохранта е хукнала на една страна, а Алексей ги е псувал и нарич предатели, като е арзбрал, че краят му е близо. Обаче, щото и "клъра е толкова килър", пак са се изпонаср... да де, прецакали.
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стрелецът е украинец професионалист. Това е повече от ясно за всеки бай. Г.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Направо е обидно да се четат такива статии, все едно запърви път четем новини в живота си, лъжа до лъжа, за ол, иго.френи
72
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съвсем ни взеха за балъци
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 73 - Това е така, ама в случай, май само Алексей и жената не са знаели,какво ще се лучи.
70
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До gogo - Още по странно е, че застрелната жена е видяла извършителя, рехите му и какв си е взел оръжието, а охранта, които. са уж професионалисти, не са го видели това.
69
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Такива убийства без вътрешна информация рядко се случват. Да видят кой от обкръжението му ще забогатее рязко
68
3
 
24
 
! Отговори
Обективен преди 7 месеца
Има нещо гнило - уж охраната била на 30 метра от Трактора,пък сега била далече. Уж жената ранена с опасност за живота,пък пълзяла нагоре. Уж жената беше физиотерапевт грижеща се за Трактора,пък сега стана планински водач.
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Предали са гоот охранта. Повече от ясно е. Гръманали го, били на 30 метра от него, сега даже и на жената не са помогнали и не са се обаждали...
66
5
 
15
 
! Отговори
А преди 7 месеца
А Никой от тези желто-сини не го ли видя П у т и н , совсем случайно разбира се, койот се краешек за едино дърво с пушка и новичок в рука и червена звездичка на шапката?Много некадърна постановка гледаме в момента))
65
5
 
27
 
! Отговори
срамота преди 7 месеца
Укропитеците са навсякъде и сеят престъпност и зарази.Тези разбойници трябва да бъдат прогонени от земите ни преди да са започнали да се размножават.Вместо това нашето марионетно ни правителство ги хрантути по курортите за наша сметка.Укропитеците са заплаха 1 за националната ни сигурност.
64
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Странна работа.На всеки ъгъл укри.А точно тази година пък освобождават онзи,който е пробвал да убие Алексей предния път и случайно е съгражданин на тези.А пък в коментарите по сайтовете се скъсаха вчера след случая да заплашват,че щяло да има следващ "червен" от ДС.Да не би името Алексей да им изглежда руско?Нямаше нищо руско в него.Грам.