Съпругата на Нотариуса: Кой уби мъжа ми и бащата на това дете?

Мартин Божанов не познавал Гешев
21 мар 2024 19:20, Нели Христова
95
Съпругата на Нотариуса: Кой уби мъжа ми и бащата на това дете?
Снимка: БГНЕС

Синът ми не познава Гешев. Това убийство не е случайно. Това е наредено.

Това заяви пред журналисти Стойка Манерс, майката на убития Мартин Божанов – Нотариуса, предаде БГНЕС.

Манерс обясни, че не е била в България 31 г. "Знам му само приятелите от детските години. Сега не знам какво става, но това, което се говори, е защо са го убили. Ако такова нещо има, значи искаш да затвориш устата на някой. Защо искаш да я затвориш тази уста", попита тя.

Майката на Нотариуса подчерта, че синът ѝ има два магазина, един ресторант, който не е отворен още, както и дизайнерска фирма. По думите ѝ той още от 20-годишен се занимава с бизнес.

Манерс е категорична, че не знае синът ѝ да е имал връзки с магистрати. „Това е просто ужасно. Не съм живяла в България след перестройката. Аз се върнах сега и се сблъсквам с такива неща – то е помия, то е тиня, то е нещо ужасно. Има ли държава? Закони има – спазват ли се", попита още тя.

Майката на Нотариуса не очаква истината да излезе наяве, „защото може би няма да имат интерес". "Аз не мога да поръчам, колкото и да съм проста жена и обикновен човек, убийство. Аз трябва да платя. Аз, ако нямам пари, как ще платя? Това е човек, който той много е подразнил, или човек, който му е много близък, за да не предполага такова нещо. Но не е за пари, само това мога да кажа", каза тя.

"Ще коментираме SS клуб? Не се опитвайте да ми задавате провокативни въпроси кой го уби. И аз питам кой уби мъжа ми, кой уби бащата на това дете? Обществото интересува ли го това? Кое е най-тежкото престъпление в Наказателния кодекс – убийството. Интересува ли се обществото от това? Защо българското общество не се занимава с тези неща, че убиха един млад човек, баща на две деца, в затворен комплекс в 19 ч. вечерта", попита и съпругата на Нотариуса – Гергана Божанова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Кръвна проба съм изпуснал,която на 100% може да изключи бащинство,но медийни кампании за "лов на вещици" по времето на Макартизма на името на един сенатор след ВСВ войно дотам водят,дори и за забрана да посещава САЩ,защото ббил за разбирателство със СССР.То и преди ВСВ пък му спряха филма "Великият диктатор",че Германия щяла да се сърди и го пуснаха след бомбите над Пърл Харбър.В Швейцария пък нашенец се изгаври с останките му.Ако си бе стоял в Британия чудо не би видял!
86
0
 
0
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Ангелинке,в САЩ пък като жури решава има поне стетина с доживотни присъди оправдани след 20-30 години,кото си признае на смъртен одер някой престъпленията или се откриятнови доказателства,най-често след ДНК експертиза.И преди да има ДНК експертизи при изключваща бащинство на 100% Журито отсъди,че Чарли Чаплин е баща на детето на прохождаща 18 годишна актриса,с която е бил един път.ЕМИГРАНТ БЪЛГАРИН ПЪК МУ ИЗРОВИ КОВЧЕГА С ОСТАНКИТЕ,ЗА ДА ИЗНУДВА СЪПРУГАТА МУ ЗА ЕДИН МИЛИОН ФРАНКА!
85
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Жалко е за държава ,в която има "улично правосъдие",но е така ,когато няма правово правосъдие в съдебната система . Въпросната "жена - майка" ,която е съпричастна към дейността на "своя мъж" и тя самата ,както Любена Павлова - имащи по- голямо значение в този "бизнес" ,дори и от въпросните "брокери" - имената са без значение ,мислеше ли за семействата и децата на жертвите на тяхната престъпна дейност?!на това дете ,може да е по- добре да продължи живота си без такова престъпно присъствие ...
84
0
 
1
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
А бе "Овньо" има ли значение "***" ли е или не?Жената е възмутена от липсата на напредък по убийството на мъжа и.Заплаха получила.Дано се окаже от някой безобиден като "пирата".За престъпления срещу личността е без значение личността на пострадалата.И да не си някой поп,че така да я наричаш.Ще развеселиш младите,за които за десет години смяната на 4-5 е дори скромно.
83
1
 
2
 
! Отговори
Овньо преди 1 месец
На никой не му пука за такива боклучаци, освен на родителите им. А тоя мурволяк на снимката много добре би трябвало да знае, че ако някой е овъртян в такива л,@***, той е рискова група.
82
0
 
2
 
! Отговори
Както винаги, преди 1 месец
жената нищо не знае за бизнеса на мъжа си...
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се е омъжила за нормален, честен човек, не за мафиот. Същото се отнася и за Къровица - ако си беше взела шофьор на рейс примерно, сега щеше да е жива, можеше и на 100 години да стане. Софиянска пък станала божкова снаха - как пък все такива се хващат с такива. А шведската принцеса си взе обикновен инструктор по физкултура....
80
0
 
0
 
! Отговори
върни преди 1 месец
ПАРИТЕ,ИМОТИТЕ И ЩЕ ТИ КАЖАТ
79
0
 
1
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Застреляха неосъждан човек с прякор "нотариуса" и го изкараха най-големия мафиот,но единственият неоспорим факт е,че е НЕОСЪЖДАН и това с оглед смъртта му няма как да се промени каквото и да съобщават от прокуратура като предстоящо повдигане на обвинение,след като не се е произнесъл съд е неосъждан,колкото и да се опитват отвсякъде са раздават присъди.В СПРАВКАТА МУ СЪДИМОСТ ОТКЪДЕТО И ДА Е ИЗВАДЕНА ЩЕ ПИШЕ ЕДНО : НЕОСЪЖДАН!НЕОСЪЖДАН!НЕОСЪЖДАН!УБИЕЦЪТ - НЕОТКРИТ,НЕОТКРИТ!
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Убили са го неговите аверчета! Държавната мафия е толкова силна станала за 30 години , че каквито и протести и хора да се организират не могат да я бутнат! Та член на мафията е бил убит.....Естествено , че няма да се намери кой ! А и защо ни е ! Един червеи по- малко! Като сте били толкова загрижени да бяхте го отглеждали с ценности този син, а не да краде от хората и да раздава правосъдие под масата!!!!!
77
0
 
1
 
! Отговори
Чичолина преди 1 месец
Правото ни засега спрямо знакови личности и обект на медийно внимание все повече като резултат започва да прилича на правото между държавите,при които е без значение кой крив,кой прав,а кой е по-силен.Както е казал Жан Жак Русо "назад към природата",без разбира се да е имал това впредвид.В природата си е ясно -голямата риба изяжда малката.Затрилият милиони Сталин. го е казал ясно "убийството на един е престъпление,на милиони политика" и заключил "няма човек,няма проблем".
76
0
 
2
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
То какво ли се учудвам,имаше взрив до колата на Гешев и го уволниха.Замълча се докъде стигна разследването,не че вярвам аматьорското изпълнение да е било срещу него,а по-вероятно е било срещу подобна на неговата кола,но за дори и за сходство не бе съобщено.Просто нищо.Самият Гешев и той с времето ще разбере,че паднеш ли от клона и тези,с които си ял и пил,ако ти са съдии ще ти отрежат претенциите.И два месеца след убийството на "нотариуса" версиите са на път към кошчето след като няма изявления.
75
1
 
2
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Мненията са олицетворение на манталитета на народа.И какво очаква народа?Може би да наградят убиеца?500 години са си 500 години.Защо ли не се учудвам,че никоя друга държава на Балканите не е била и половината време под турско робство.Жалко е.Началството и се чуди как да я уволни след майчинството и,за да се хареса на народа.И Гешев е прав,че комисията трябваше да е за Пепи еврото.
74
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
"Нотариусът" е съсипал стотици човешки съдби с имотните си измами.Майката да ме извинява,но като част от обществото,грам не ме интересува този субект.Дали ще открият този,който го е отстрелял? Ако има ентусиасти,да го търсят.Слабо ме интересува.
73
2
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Кой го уби?Партията!Единствената и неповторима червено-мутpeнска престъпна шaйка,която не е слизала от власт никога.
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ай да са трепят мутрите :)))
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ляля му, нали и нейния апартамет е откраднал! Ляля му е! Сегурно е леля му...
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Покровителите му, същите тези, които осигуриха охолния живот на теб и на "това дете"
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как кой Той .. ........Тиквой.
68
1
 
7
 
! Отговори
Мишок преди 1 месец
Срещу съответното заплащане може би и с такава защита може да мине.