След агресията на пътя: Ботьо призна вина, договори условна присъда

Мъжът, който заплаши шофьорка с убийство, остава и без книжка
Обновена: 12 апр 2024 16:23 | 12 апр 2024 16:15, Петър Бойчев
58
След агресията на пътя: Ботьо призна вина, договори условна присъда
Снимка: Марица

Ботьо, който залаши шофьорка с убийство на надлеза "Родопи", сключи споразумение с прокуратурата. Наказанието му е 1 година и 3 месеца "лишаване от свобода", отложено с три години изпитателен срок.

За същия период - 15 месеца, Ботьо остава и без книжка.

Мъжът нападна млада жена, заплаши я с убийство, след което счупи страничните огледала на автомобила ѝ при брутална агресия на пътя. Хулиганските действия бяха извършени в Пловдив, а потърпевшата успя да заснеме случката.

Още по темата
„Правех разрешен ляв завой на зелен светофар. След като завих, той ме изпревари, засече ме и спря пред мен. Слезе от колата, опита се да ме удари. Крещеше: „Ще ти разбия главата, ще те убия!”. Спряха около 20 коли, никой обаче не слезе да ми помогне. Пътувах с моя приятелка в колата. В автомобила на мъжа имаше жена”, разказа в ефира на Нова тв потърпевшата Албена Чавдарова.

Тя поясни, че няма застраховка "Автокаско", а колата ѝ е рядък модел и не знае дали ще успее да поправи счупените огледала.

Агресивният шофьор е задържан за 72 часа и веднага му бе повдигнато обвинение, съобщиха от Прокуратурата.

От МВР съобщиха, че мъжът има и старо провинение, свързано с увреждане на чуждо имущество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 15 - 21 април
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 2 седмици
Ботьо е някакъв мини Пеевски.
42
8
 
1
 
! Отговори
Пропов преди 2 седмици
Не оправдавам бат Рамбо, опс Ботю. Но щом и е начупил огледалата има някаква предистория. Явно преди това невинната женица не ги е използвала и го е засякла. А това е по опасно от псуването и ругатните и заканите. И щом Ботю е бил толкова натопорчен, тая невинна женица вероятно е карала като Стиви Уондър по продължително време.
41
6
 
4
 
! Отговори
Шемети преди 2 седмици
Рижавата гъска затаява истината и обстоятелствата. Не е левият разрешен завой причината. Глупакът обаче явно и той е шемет непоръбен..
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В новината липсва причината за тази агресия.
39
1
 
7
 
! Отговори
концерт по желание! преди 2 седмици
Извършителят иска споразумение със съда. А съда вместо да съди престъпниците, той води преговори с тях и се споразумява. Правосъдие по български! Ноо, така е в Ориента!
38
1
 
8
 
! Отговори
кой да го провокира? преди 2 седмици
До Този не е. Провокирал го е неговият объркан мозък в който бръмчат бръмбари. Ето това го е провокирало. Смо-та-ните хора все някой ги провокира! Те са чисти като Пилат Понтийски, ама все някой друг им е виновен за генетично сбър-каните им мозъци!
37
1
 
10
 
! Отговори
Браво на Темида! преди 2 седмици
Браво, браво, браво! За закана за убийство, едро хулиганство с изключителна дързост, опит евентуално за убийство и чупене на колата-УСПОВНА ПРИСЪДА! Подигравка с българското общество!!! При това телевизиите изнесоха, че въпросният субект в миналото е осъждан за някакви подобни действия. Криминално проявен. И ТУК СЕ ПИТА? Щом е рецидивист, колко пъти ще получава условна присъда? Условна се дава на хора с чисто минало, за първа проява. На него условна за какво и колко пъти условна?
36
2
 
0
 
! Отговори
До 35 преди 2 седмици
А ти как мислиш?!
35
0
 
7
 
! Отговори
Митев преди 2 седмици
До Този не е Ти добре ли си? Интересно, ако до нея седеше един 2,20 и 150 кг- мъж дали щеше да и скача или бързо-бързо щеше да се прибере с подвита опашка?! Аман от "бабаити"!
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя изглежда точно така както си го представях от прочетеното в статията.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А защо е пребил шифьорката :)))
32
14
 
0
 
! Отговори
Този не е преди 2 седмици
Прав! Не се ли е научил, че глупоста на пътя не се лекува с агресия. Кой знае с какво го е провокирала. И няма да разбереме. Тази не казва истината. Вижте реакцията и на спътницата му. А дали и на първия етаж поовяхналата чанта е огненокоса?
31
0
 
11
 
! Отговори
Някой преди 2 седмици
До 1231Че за какво ти е мозък. И без това не го ползваш.
30
13
 
2
 
! Отговори
1231 преди 2 седмици
Че за какво и са огледала ? Явно и без това не ги е ползвала :))))
29
0
 
10
 
! Отговори
Адолфо преди 2 седмици
БотЮ е баш българин ! Подобни случни има по 50 на ден ! Брутални нарушения, като дрифтове, минаване на червено, каране в насрещното, каране с 50+ над разрешеното, засичания и тн са нещо абсолютно нормално и не само, че държавата не прави нищо, ами обществото си ги приема като "човещинка"..Толкова си можем..Мд в Швейцария на шефа ми му взеха взеха книжката за половин година и го глобиха 1200 франка за превишаване с 20 в жилищна зона..
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А защо няма и неговата версия???
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
бокоратура и боков съд, всички убийци ги пускат с гривна на крака, тоя рецидивист го пускат.... разкош
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Съдията ,който е взел ,това решение ,трябва да влезне в затвора ! Веднага !ЗаМноооого Дълго Време !
25
2
 
7
 
! Отговори
До и пак е беше ли преди 2 седмици
Виждаш ли какъв си лаик, нява как да ми сравняваш разследване за убииство с тежки действия и селската постъпка на тоа. Пак ти казвам, на който му стиска да пржбва. Същата ще е реакцията на съда. А само юристите знаят, че провдивския съд е най безкомпромистен и най жестоко тълкува закона.
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не дава Господ подобно нещо да се случва,но какво споразумение с прокоратурата!Като се прави на мъж в панделката незабавно по бързата процедура