И след трето класиране свободни места в УНСС

Очаква се нов прием в две от специалностите
13
И след трето класиране свободни места в УНСС
Снимка: архив Булфото

24 незаети места за студенти има в Университета за национално и световно стопанство. 13 от тях са в направление „Политически науки“, а другите 11 в поднаправление „Икономика и управление с преподаване на английски език“.

Още по темата

Това стана ясно от съобщение на ВУЗ-а.

Днес УНСС обяви резултатите от третото класиране. Това става с ден по-рано от предвиденото.

Резултатите са обявени в сайта на УНСС и  в сградата на университета. Кандидат-студентите могат да ги разберат и  с SMS.

Срокът за записване е от 29 юли до 31 юли. С изключение на 23-те незаети места, всичките 4370 места от плановия прием са запълнени.

За свободните места ще бъде обявен допълнителен прием. Документи ще се приемат от 5 до 7 август, а класирането ще бъде обявено на 11 август.
 


13
Още по темата: УНССспециалностприем
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
сулю преди 5 години
На какво ги учат в УНСС-то, то нито има икономика, нито държава. Тогава за къв г*з тия разходи, които излизат от тънкото джобче на данъкоплатеца?
5
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 5 години
Това че не са запълнени бройките след трето класиране не е беда. Бедата е, образованието е далеч от практиката. В Холандия няма конкурсен изпит за прием в българския вариант, но завършвайки бакалаврите получават знания и дипломи, които имат стойност
4
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Е то в тва унсс .... кой ....изобщо....кандидатства?
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V CUGBINA OTIVAT DA UCAT TEZI ,KOITO NE MOGAT DA SE REALIZIRAT V BALGARIA.TAM CISTIAT TOALETNITE,ROVIAT V KOSHOVETE ZA HRANA,LUBIAT S RAZNI OTREPKI ZA PARI ,ZA DA MOGAT DA SI PLATIAT ZA DIPLOMATA.
2
2
 
3
 
! Отговори
Лондон преди 6 години
Тук са децата ще учат тук и тук ще останат.вие от племето играещикючеци от рода на беззъбия кан стойте там и не врякайте..
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е умен и иска да постигне нещо - учи в чужбина.Който иска след 4-5 години чалга купони в Студентски, мама и тате да му купят диплома - остава в ***.Когато фактите говорят и Боговете мълчат.