Паралелка от езиковата гимназия в Силистра е под карантина

Деветнайсетте ученици ще се обучават в електронна среда
21
Паралелка от езиковата гимназия в Силистра е под карантина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паралелка от Езиковата гимназия "П. Яворов" в Силистра е под карантина, съобщиха от Регионалното управление на образованието в Силистра. Деветнайсетте ученици ще се обучават от разстояние в електронна среда.

Под карантина са поставени и две паралелки в СУ "Христо Ботев" в с. Паисиево, Дуловска община. Общият брой на учениците в трите паралелки е шейсет.
 


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
аууу преди 4 седмици
Журналисти натегачи! Мислите,че ще отвлечете вниманието на хората от Протестите, като създавате паника в училищата?!?!? Бойко се излага!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Простотии.
Това описва всичко, свързано с поредния бацил.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Едно време лапетата звъняха за бомба в училище, сега трябва само да се изкашлят.
18
0
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 4 седмици
До 15 "Коронката е фейк",Ааааа за полицаите не сме се разбрали така.Има два вида.Дебнат да им лепнат,че са заразени и като му ударят една карантина 14 дена ,само ракия и карти и плюскане ,риболов или лов.Друг модел полицаи ,които са малко за съжалени си признават:100 000 човека ми минаха през КПП-то,как не се заразих не знам.Но пак казвам,единици полицаи.
17
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 4 седмици
Трябва добре да ви наплашат за да си боднете отровната "ваксина" с който да ви съкратят живота.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Паралелка от гимназия в Силистра е под карантина.
Хубаво.
Но защо това е НОВИНА ?!
Защо медиите целенасочено и непрестанно като китайска капка ни заливат с подобни"новини"?
Тук паралелка под карантина, там учител с положителен тест... Кап... кап... кап...
15
0
 
12
 
! Отговори
Короната е фейк! преди 4 седмици
Колко хипермаркета бяха карантинирани заради КОВИД? Колко предприятия на големи чужди инвеститори бяха карантинирани заради КОВИД? Колко аптеки бяха карантинирани заради КОВИД? Колко полицейски управления бяха карантинирани заради КОВИД? Колко митници и данъчни служби бяха карантинирани заради КОВИД? Персоналът на колко барове и дискотеки беше карантинират заради КОВИД? Долни престъпни коронаджии, оставете децата ни на мира!
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"За касиерките не чувате, защото те са лесно заменяеми и никоя верига няма да го съобщи официално за да не падне оборота, но я се пробвай да намериш квалифицира учител с допълнителен чужд език за елитна гимназия на заплата 1000 лв."

--- --- ---
Сори, ама няма никаква логика. Каква е връзката между масовото новинарско отразяване на случаите в училище и трудността да намериш квалифициран учител? Би следвало точно заради тази трудност да не се шуми много-много.
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"Защо просто не обявите за 8-12 клас онлайн обучение, така ще разделите 1-7 клас по 12 деца в класна стая"

...............
Ами защото като разделят 1-7 клас по 12 деца в стая, ще трябва да извадят още има-няма 40 000 (четиридесет хиляди) учителя. Фасулска работа.
А и не по 12, по 2 да ги сложат в класна стая, децата са заедно, на тумби и омешани извън класните стаи. Нормално и съвсем естествено.
А защо просто медиите не спрат да тероризират психически хората с безсмислени "новини" като тази..
12
2
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 4 седмици
Браво, супер, много точно. Но, човеко, как ще бъдеш разбран от хора ходили 7,8 години на училище, или с купени дипломи за висше образование и шофьорски книжки?
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тормозите само децата. Само те ли боледуват от ковид? В големите заводи и хипермаркети ковид няма щото там върви далаверата. На печалбата на световните хищници не трябеа да се пречи.Прокарвате си измамата там където няма да бъдете ощетени.
10
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Престанете да повтаряте като папагали едно и също, че в магазина и банките не се заразяват.
Не се заразяват, защото са големи хора, които стриктно спазват мерките, дезинфекцират си ръцете и прочее да не изброявам. Работата с деца е много по-трудна!
9
4
 
13
 
! Отговори
До елемаг преди 4 седмици
За касиерките не чувате, защото те са лесно заменяеми и никоя верига няма да го съобщи официално за да не падне оборота, но я се пробвай да намериш квалифицира учител с допълнителен чужд език за елитна гимназия на заплата 1000 лв.
8
4
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 4 седмици
Няколко факта за Kovid-19:Той удря основно учителки и ученици,когато са тръгнали на училище( цяло лято в дискотеките препълнени не ги удря удря).Касиерките в "Кауфланд","Лидъл" и "Метро" също имат имунитет.Вируса подминава задължително служители Банки и Колекторски фирми.Тази информация я давам безвъзмездно на НОЩ защото те казаха,че трябва да се проследява болеста и нейните източни.Дано съм им бил полезен с инфорамцията ми систематизирана през последните месеци и обстойно "научно" проучване!!!
7
0
 
9
 
! Отговори
--- преди 4 седмици
А някоя банка няма ли да карантинирате измамници сатанински долни?
6
0
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 4 седмици
Браво, е това е точен отговор и разсъждения на мъдър човек.
5
1
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 4 седмици
Злобар, като плещиш глупости имаш ли на представа как се спазват мерките в училищата, как всички се опитваме да пазим първо децата, как директорите треперят за спазване на мерките, които всеки ден са нови и нови, как сме се обърнали на пъдари. А вие плещейки глупости седнахте ли да обясните на децата си(или на внуците си), как да пазят тях си и околните. Да ти кажа ли какви глупости говорят учениците за мерките, това което слушат и говорят в къщи. Аман от неграмотни ходили 7,8 години на училище
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Затова ли нехаят за санитарно битовите условия в някои училища, да не се прекарат да направят ремонт, да купят препарати и дезинфектанти, които после ги разреждат с вода. Тарикати, за тях има, за учениците едно нищо. Ами,карайте си служебните автомобили онлайн.
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо просто не обявите за 8-12 клас онлайн обучение, така ще разделите 1-7 клас по 12 деца в класна стая, а и малките не боледуват сериозно за разлика от големите! Освен това учителите от 1 до 7 кл са доста по-млади от тези на 8-12 клас. Големите доказаха, че се справят доста добре електронно, малките не! Обявете онлайн обучение за големите и ще решите проблемите още преди да са настанали. Иначе ще затваряте цели училища и родителите на малките пак ще издивеят!
2
2
 
18
 
! Отговори
Колко Слепеца преди 4 седмици
Как пък един Кауфланд или Лидъл не карантинираха заради страшния "вирус"?