Лечева иска министерство на спорта, МВР пък не си вършело работата

Тя не знае докъде е стигнало разследването по случая с Манол Велев
18 апр 2008 09:07,
25
Лечева иска министерство на спорта, МВР пък не си вършело работата
Весела Лечева би искала да има министерство, но сега не е моментът. Снимка: Булфото

Председателят на Агенцията за младежта и спорта Весела Лечева се обяви „за“ идеята агенцията да стане министерство, но чисто технологично този момент не бил подходящ.

"Считам, че действително спортът заслужава да има министерство и една такава структурна промяна би довела до онова очакване, която цялата общественост има агенцията да получи подобаващият ранг министерство.

Но мисля, че една година преди края на мандата, имайки предвид бюрократичната система, това ще доведе до дефицит на време", заяви тя в ефира на БНТ.

Относно скандалите в МВР и като лично засегната от престъпление, Лечева каза:

"Мога да кажа, че МВР не изпълнява своите функции, което дълбоко ме тревожи и може би трябваше да излезе всичко наяве какво става в министерството, за да разберем защо не работят системите за сигурност в България.

Надявам се, че новите структури ще се опитат да създадат основното правило на гражданите - правилото за сигурност, че можеш да работиш и не си заплашен", заяви Лечева.

По думите й, случващото се в МВР е "може би хубаво, за да се види в какво се беше съсредоточила МВР като система".

„Ако едно такова престъпление /покушението срещу съпруга й Манол Велев/ не се разкрие, а остане моя драма, мисля, че не сме дозрели до едно общество, което да се защитава от такива сили“, допълни Лечева.

Тя каза още, че през последните шест месеца никой не й се е обаждал да я информира докъде са стигнали в разследването на случая за покушението срещу Велев.

„Това задълбочава съмненията за защита на държавата“, коментира тя. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
баба Гога преди 16 години
Веске, ако нямаш срам от хората, барем имай страх от Бога! Мъжът й душа бере, а тя тръгнала министърка да става и акъл за държавата да ръси...
23
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 16 години
Тая мафиотка - не се ли нагълта с пари бре...още и ооще иска! А се спри де и си глвщедай мафиоза,който не успяха да пречукат!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мъжа и пожизнен инвалид тя все за власт още ламти. *** жена.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
LECEVA NEGO ISKA ISKAGO PODZEMNIA SVIAT(IAZAK CE SI ZASLUJEL MAISTOR NA SPORTA,ZASHTO TAKA PETNISH IMETOSI? IMA MNOGO PO GOLEMI SPORTISTI OT VAV BULGARIA-I UMIRAT VAV MIZERIA) IMASLI SI PONIATIE-IMAM CUSTVOTO CE KILLARITE VAV BULGARIA SIGI UCELA TI SAMATA./APAK MOJE DA SI ISPALNELA NIAKOIA MOKRA PORACKA.
20
0
 
0
 
! Отговори
ilko преди 16 години
VESO,VESO,KOI SHE TE SHIBA SEGA.ONIA TVOIA BANDIT SI POLUCHI ZASLUJINOTO.NI JIV NI UMREL.GOSPOD SI ZNAE RABOTATA.NEKA SE MYCHI SEGA KATO ***.DA MU NA PARITE.HAIDE SEGA V PREDUCHILISHA VYZRAST.MUTRENSKI ***.NE SE LI NAIADOHTE.
19
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 16 години
да срине имиджа на българския спорт - да я назначи
18
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 16 години
и как има очи да се натиска, алчна
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За власт и пари!! Ето как един обичан БГ спортист се срива!!! Поне да замълчи. А не да кудкудяка наляво-надясно по медиите! Съпруга това,съпруга онова....Мафиотска съпруга си госпожо.Какъв министър ми ревеш да ставаш???
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да би мирно седяло не би чудо видяло.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Госпожо Лечева вие сте абсолютно права правосъдие в България няма.. Иначе съпруга ви отдавна трябваше да е в затвора и никой нямаше да го простреля.. Но тъй като е затънал до шия в мафиотски игри и си плаща на съдии да не го закачат.. Накрая мафиьотите му изядоха главата..
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Таз мафитотка ще дава оценки за МВР?! Трябва да е в панделата *** крадлата и.
13
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Ааааа, не виждам защо ревете сега, обяснете ми защо ревете ?! Нали Костов ви беше виновен, нали той е големия злодей на България ? Костов беше заврял тази крадлива крава в миша дупка и я беше принудил да емигрира, но вие му се разсърдихте и сега ревете. Ами ревете си, какво друго да ви кажа ?!
12
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Наистина неси вър6е работата МВР 6тот ако си я вър6и6е досега тоз манол велев да е в затвора , а и съ6то и жена му !!!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ще разкрият престъпника ,да ама някои друг път -на куково лято.Станахме като в чикаго едно време.Ограничават оръжията за самозащита за да могат да те отсрелят.Това държава ли е.Няма к8ои да те защити. Законите са за такива мишки като нас.
10
0
 
0
 
! Отговори
същия преди 16 години
Грешка!!!Не е за теб!!!Извинявай!
9
0
 
0
 
! Отговори
дон базилио преди 16 години
Вземи един найлон ,увий си главата и *** на слънце!Не казвам,че ще помогне,но все пак опитай!То КАКВО ДРУГО да ти каже човек!:)))
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И тоя ли пачаврунгел драпа за министър, бе...майкоооо!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
mi6o преди 16 години
Това е от приватизационните фондове - най-голямата икономическа измама на новото време!! Какво ще му търси килърите??? Много е ясно че всички бивши спортни величия се оваляха в калта на престъпността.Пране на пари, контрабанда и хазарт. Какъво спортно министерство я тресе.Няма как да си в леглото с бандит , да се облагодетелстваш от мръсни пари и да си яист.Просто няма как.
6
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
икономически престъпник. Купил е в гр.Берковица завод за пластмаса за 1 лв. Само площта на завода е 120 декара.% масивни сгради,административна сграда и машини за над 120 мил..А тя(горката) иска да чисти държавата. Палачи дете, мажът ти е ВИНОВЕН!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абсолютно съм съгласен с 3. Когато комунистите посяха мутрите и хаоса по принцип се мислеха за непобедими, но ще им излезе през носа, както и през нашия. Сега когато изкрадоха всичко искат ред и държава че и квалифицирани работници ама няма скоро да стане. Сори. Ще си сърбате попарата заедно с нас (нас щото и ние сме си виновни).