Сълзи в съда. Данов: Свършиха ме като личност

Общинарът влиза в затвора, изоставя мерака за парламента
12 юни 2009 07:20,
37
Сълзи в съда. Данов: Свършиха ме като личност
Снимка: БГНЕС

„Това, в което ме обвиняват, са гнусни лъжи на трима души във Варна", обяви в съда общинският съветник Веселин Данов, който се призна за виновен и така ще прекара 3 години зад решетките.

Той обаче отрече да е продавал наркотици и поиска хората, твърдящи, че е търговец на женска плът, да минат детектор на лъжата.

„Мястото в парламента не гарантира нищо. Аз не съм тръгнал да се крия там, пък и ме свършиха като личност и като човек", коментира Данов, който беше издигнат за кандидат-депутат от „Обединение на българските патриоти".

Той заяви също, че е доведен до фалит заради запорираните му от Комисията „Кушлев" сметки.

 „След девет месеца вързани на тъмно, както ни държаха нас, сигурно и вие ще подпишете”, изплака Данов пред журналисти съдбата си зад решетките и решението му за споразумение с прокуратурата.

 „Всички адвокати ни съветваха да се борим докрай и аз им казах - елате при тези условия да се борите. Ако бях навън, никога нямаше да подпиша. Дължа го обаче и на сина си, който ще излезе след няколко месеца", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
ZARSTVO BALGARIA преди 14 години
KRADLIVA REPUBLIKA-v nasheto Balgarsko Zarstvo,koeto e Istinskata Balgarska darzava e imalo Red i Zakoni predi vsichko.Zatova i ZAR FERDINAND ne e mozel dori da ima zemi,kogato horata ne sa iskali da prodavat.Zatova i imotite na ZARA sa ot mnozestvo otdelni aktove na pokupka,kadeto ZAR FERDINAND e plastal v zlato.1 zlaten Lev v ZARSTVO BALGARIA=1 zl.fr.Frank.Knaz Ferdinand idva v Knazestvo Balgaria s parite na maika si Knaginia KLEMENTINA,50 miliona zlatni Franka=50 tona zlato,vlozeni v Knaz.BG.
35
0
 
1
 
! Отговори
куку преди 14 години
Много са ми интересни коментари от рода "Цяла Варна ги знае какво правят тея" - Аз съм от Варна и не ги бях чувал докато не ги арестуваха.Също така са ми интересни ратзсъжденията на тема колко била престъпна полицията, как всички знаели че полицията е мафия?!?!? Абе откъде ги "знаете" тези работи? Предполагам че сте чели коментарите на някой друг като вас?Има ли някой конкретно директно лице в лице да се е сблъскал с престъпление извършено от полицай?
34
0
 
1
 
! Отговори
**** преди 14 години
Ох да ви ожали човек,*** такива.
33
0
 
0
 
! Отговори
Do No. 13 преди 14 години
To si lichi che si uchila samo do 6-ti klas :) A za dvata ezika - bylgarski i *** ti stigat!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
сега да на*бат всички жена му. Е така трябва и приятелката на сина му. СКАПАНИ СВОДНИЦИ.
31
0
 
0
 
! Отговори
Agilisaurus преди 14 години
DO NOMER 13.VIE VSI4KI JENI STE UNIKLANO MALUMNI.KWO KATO MI BA4KA6 2 CHASA,KOI ZNAE NA KOI PILON SI KAL4I6 MIRIZLIVIQ ZADNIK...ILI PAK PRAVI SVIRKI NA RAZNI BAROVCI I SA TI DALI NQKVA MIZERNA KOLA,KOLKOTO DA NE UMRE6 I TI SI MISLI6 ,4E E MNOGO AMA MNOGO GOTINA KOLATA I SKAPA.OVCA NE6TASTNA
30
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
До 27 - В грешка си,приятел,не сина на Данов закла момичето !
29
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
долен престъпник с малко се отърва
28
0
 
0
 
! Отговори
гад преди 14 години
Данов....жена ти ги варти добре все оште...а и не е пресъхнала...
27
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 14 години
мен ме притесни последното изречение в статията!..."Дължа го обаче и на сина си, който ще излезе след няколко месеца", заяви той."-как така сина му ще излиза? та нали закла момиче:( или вече убийствата не се наказват? живеем в ужасна страна! но ние си я направихме ужасна!ей такиваха "хора" като сем. данови я направиха скапана страната ни!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Винаги ми е било интересно-как хора които всяват респект с длъжността си,нивото на благосъстояние и възможностите си,като ги вкарат в килията оревават орталъка.Емиии,като си си избрал бързия начин на живот и живееш на ръба на закона бъди мъж бе ***!И то такива присъди са им дали-леле-мале.След 6 месеца са вънка.А има хора-търкат пода на арестите по година!И то за смешни неща.ай сиктир.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"АЗ КАРАМ КОЛА 13000 ЛВЕ1 Е КАКВА СЪМ ***!"Хе- хе, ама и самочувствие имаш, с твойта кола...! :))Това, че си учила само 6 години, ти личи от правописа! :))Говориш 2 езика? Единия е ***! Български не знаеш! Втория, какъв е?;)
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГАДЕН СВОДНИК. ДА ИЗГНИЕШ. ВСИЧКИ СВОДНИЦИ НА КЛАДА. ЖЕНИТЕ СА ЗА ДА СЕ ОБИЧАТ А НЕ ДА СЕ ПРОДАВАТ. МИРИЗЛИВ ЧИЧКА
23
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Въобще не съм обикновен зяпач,но и не съм мутра.Помисли и ще ти стане ясно.Пък и като не могат да стят на тъмно да не се занимават с такива неща.
22
0
 
0
 
! Отговори
джонка преди 14 години
ти да не би да си в час с нещата че си толкова сигуренили си обикновен зяпач
21
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Абе какви са тия глупости дето ги пишете?Цяла Варна знае с какво се занимават тия.Ето:***,наркотици и пране на пари.Това последното е малко опасно,защото пътищата на информация се прекъсват от големи играчи.Може би там са стъпили накриво.Тези присъди може би им спасяват живота в момента.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Слава Богу, че се намират все още умни хора, които разбират, че в България се обявяват за престъпници тези, които са неудобни на някой силен на деня ! Не искам да защитавам Данови ! Вероятно и те са вършили нередни неща, но кой у нас не върши нередни неща ?! В случая Данови не всичко е черно и бяло, както го изкарват властимащите. Тук има преплитане на интереси и съм абсолютно съгласен, че органите на държавата в лицето на съд, прокуратура и т. н. взеха страна в мафиотски битки за надмощие ...
19
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
Прав си "Анонимен"-във в Варна мафията тръгва от полицията -прокуратурата и съдии изпълнителите..всички те работят за определени структори,банки..от кадето се теглят невъзвръщаеми кредити..,сега се навърза и НАП-и в момента е чистка и грабеж -доказване на ВЛАСТ!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хо-хо-хо! Номер 13, душицо наивна, ти направи деня ми весел! Не си показвай интелектуалното ниво, защото ставаш за смях!
17
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 14 години
Когато продаваше момичета като крави на кооперативния пазар, ни рива. Сега реве. Москва не вярва на сълзи.