За дългия път към щастието

Прогнозата на яйчниковия резерв – семейното планиране на 21 в.
Обновена: 6 юни 2011 10:18 | 5 юни 2011 17:06, Екип на Dnes.bg
22

 

В СБАЛАГРМ „София“ се лекува основно безплодието, но се развива и оперативна гинекология, патология на  бременността и профилактика на онкологичните заболявания при жената.
 
Може да се каже, че клиниката е проектът на живота на д-р Явор Владимиров, който е с над 20-годишен опит в репродуктивното здраве, пионер във въвеждането на ин витро матурацията и "татко" на стотици бебета.
 
Той и екипът му представиха съвременните методи за прогноза на яйчниковия резерв, който позволява всяка жена да разбере до каква възраст може да има деца и да предприеме мерки.
 
„Това е съвременният метод за профилактика на безплодието и голяма стъпка в семейното планиране, това е бъдещето“, обяснява д-р Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
0
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
shte bada shtasliv sled kato stana i chyia che amrerika e potanala .
21
0
 
3
 
! Отговори
Отговор до 6 преди 12 години
значи според теб тъй като индийците и китайците са се пре-*** и от там са се пренаселилиза нас сега, като по-отговорни жители на тази земя,трябва да им гледаме децата в случай че имаме нужда да се почувстваме като родители?моля те отиди на доктор,или ти се пошегува....??
20
1
 
11
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Каквото и да правите - инвитро, планиране с месеци, а даже някои и с години, децата ви ще са най-обикновени - както всички други. Единственото важно нещо е да са психически и физически здрави, както и родителите им, за да могат да им се радват.
19
0
 
6
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Абе Цветелинка да не е инвастирала в прокредит банк...??? Освен в Боровец???
18
2
 
8
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Защо имате толкова нско самочувствие БЪЛГАРИ??? Дългия път към щастието...Не е толкова дълъг, ако знаем какво искаме, но българският народ не вярва...не вярва на себе си, вярва на политиците...Вярвай НАРОДЕ!!! До кога ще те манипулират все с едни и същи финтове и ти все ще продължаваш да вярваш...??? Народеееее!?!?!???? Абе *** ли сте...??? Не вярвам...!!!
17
1
 
8
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Дългия път към щастието...Не е толкова дълъг, ако знаем какво искаме, но българският народ не вярва...не вярва на себе си, вярва на политиците...Вярвай НАРОДЕ!!! До кога ще те манипулират все с едни и същи финтове и ти все ще продължаваш да вярваш...??? Народеееее!?!?!???? Абе *** ли сте...??? Не вярвам...!!!
16
1
 
2
 
! Отговори
ddd преди 12 години
аз си пуша саса и не ме ***
15
2
 
7
 
! Отговори
lekar преди 12 години
всичко хубаво ама къде е надписа "платен репортаж"?
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Клипът е сниман професионално.По едно време се включва допълнителна крушка (при което се чува звука от ключа) и става значително по-светло.После някакъв нахален с камера почва да снима зад гърба на доктора - усеща се, мисли да се махне, но накрая остава.
13
0
 
11
 
! Отговори
Грешка преди 12 години
Искам да се извиня на коментар #7, че му праснах минуса, исках да сложа минус на TheFiminist...За TheFeminist - ти хубаво ще се отстраниш от генофонда, но не може ли по-бързичко някак си... И ако може да не говориш и ДА НЕ ПИПАШ НИЩО до тогава?За коментар #3 - трябва да има повече добри и самоотвержени хора, които ДА СИ ГЛЕДАТ САМИ ДЕЦАТА, А НЕ ДА ГИ ОСТАВЯТ НА ПРОИЗВОЛА...
12
1
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Смени дилара и си пусни некой гюбек турция е леко в лево.Ти си некъф кюрд нали ?
11
11
 
2
 
! Отговори
до феминистките преди 12 години
нещо сте объркали мястото - тук е стара османска територия и цари мустаката анадолска мачовщина, а вие сте предвидени само за раплод.
10
1
 
25
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Всички новини с логото на прокредит банк не могат да се коментират...!!! Те ли са основния спонсор на ББЛ и днес.бг???
9
2
 
23
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Просто трябва да изметем всичката "***" от държавата си!!! *** е руска дума - вижте в гугъл транслейшън какво означава...твърде вероятно е да са необходими радикални мерки като изправяне до една стена на много *** пред взвод с много калашникови автомати и с много пълнители, с много патрони вътре...но не виждам друг изход от крадливите ни политици...
8
27
 
1
 
! Отговори
TheFeminist преди 12 години
7, като ме гледаш с това мислене мислиш ли, че искам да имам някакви неща в себе си за 9 месеца?Спокойно, ще се отстраня от "генетичния фонд" и без да ми казваш.Дано повече хора ме последват.
7
4
 
27
 
! Отговори
До TheFeminist преди 12 години
Ами тогава ни направи добро - не имай деца и се острани от генетичния фонд на човечеството!Не трябваш на никого!
6
41
 
3
 
! Отговори
TheFeminist преди 12 години
3, изобщо имах предвид, че децата са ненужна глупост в модерното време, независимо дали са свои деца или осиновени. Африканци и индийци се множат достатъчно, защо и вие да се множите и да приличате на тях?
5
0
 
36
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Не разбрах първия коментиращ какво има предвид с тази простотия, която е написал...на *** инвитро не им трябва...те се множат по-бързо от *** и при техните жени май менопауза няма...ако въобще разбира за какво иде реч...
4
1
 
13
 
! Отговори
хора преди 12 години
дайте да им намерим на тези от днес .бг някой кадърен комп. спец. ! От всички статии мога да кометирам в 5 - 6 !
3
13
 
22
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
100% съм съгласен с феминистката. Ако наистина обичаш деца, осинови.Света е пренаселен с гладни и изоставени деца. Трябва да има повече добри и самоотвержени хора които да им помагат.