За трети път протест и на прохода "Петрохан"

Недоволните от състоянието на прохода го затвориха за кратко
3
За трети път протест и на прохода "Петрохан"
Протестът бе срещу лошото състояние на прохода. Снимка: Архив Булфото

За трети път шофьори от Берковица и от село Бързия протестираха срещу състоянието на пътя през прохода "Петрохан",съобщи кметът на селото Иванка Митова.

Недоволните се събраха на изхода на селото към прохода и блокираха за кратко движението. Близо 100 души поискаха среща с представители на агенцията "Пътна инфраструктура", за да попитат кога ще започне ремонтът му.

Ремонтът на пътя започна през септември 2011 година, но досега са извършени само 28 на сто от предвидените строителни работи.

Това е третият протест на шофьори от района. Първият бе на 1 май, а вторият - на 26 май. Протестиращите, които се организират чрез социалните мрежи обявиха, че ще блокират движението през прохода всяка неделя до подновяване на ремонтните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 10 години
Имам предчувствието, че парите за ремонта са предвидени да ги откраднат. Ще се замотаят нещата още година-две и ще си останат само кърпежите, а за парите никой няма вече да се сеща. Нито пък ще проверява какво е направено по пътя. Все ми се струва, че в тази далаверата има замесен и депутат. Кой ли е той? Някой сеща ли се за такъв лаком депутат? Добре, че бяха протестите, че да се обърка работата с кражбата на парите.
1
4
 
8
 
! Отговори
Фидосова преди 10 години
Като не съм на власт нема път за вас. Гарантирано от ГЕРБ !