Биологичните родители на "русия ангел" са в Старозагорско

Оставили я в Гърция, където били да берат маслини и портокали
Обновена: 24 окт 2013 14:33 | 24 окт 2013 11:44, Елка Василева
121
Биологичните родители на "русия ангел" са в Старозагорско
Малката Мария. Снимка: Reuters

Биологичните родители на Мария, която беше открита в катун в Гърция, са българите Атанас и Саша Русеви от гр. Николаево, Старозагорско. Те бяха открити днес след разпространена информация в гръцките медии, съобщи bTV.

По неофициална информация двамата роми са извикани днес на разпит в полицията, а по случая работят освен Интерпол и българските ДАНС и ГДБОП.

Семейство Русеви има между 7 до 10 деца, а от тях други две са също руси и синеоки, както е самата Мария.  Точно това усъмни гръцката полиция, която откри детето случайно при акция в ромски катун.

Още по темата

Според едно от децата майката на Мария я познала по телевизията. Саша се разплакала и поискала да си върне детето.

Братът на бащата разкри детайли по изоставянето на „русия ангел”. Тя се родила в Гърция, докато двамата й родители брали маслини и портокали. Те я оставили, тъй като не могли да извадят нужните документи, за да се върнат обратно с нея.

Откриването на момичето предизвика силен международен отзвук и търсенето на корените й продължи близо седмица. Преди ден властите в Гърция поискаха помощ от Интерпол, за да установят произхода на малката Мария.

Ромската двойка, която беше обвинена в отвличането на Мария, заяви, че са я осиновили от биологичната й майка с нейно разрешение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
0
 
! Отговори
... преди 10 години
Вие сте црни *** ко Бойко и орешарски.
103
0
 
6
 
! Отговори
zxcvb преди 10 години
в казанлък има едни 10-15 *** дето само висят до жп гарата. около тях все има 2-3 бели деца на по 3-4 години. имам чувството, че през няколко месеца тези деца се сменят. все различни ми се виждат. искам спешно разследване какво се случва.ВЕДНАГА.
102
0
 
1
 
! Отговори
Това не ме учудва преди 10 години
Пишете в търсачката"*** раждат руси деца от австрийски работници в Девин "
101
1
 
5
 
! Отговори
кака преди 10 години
искам да осиновя това детекъм коя служба да се обърна?съвсем сериозно питамима условия да го гледам
100
1
 
10
 
! Отговори
Metalic преди 10 години
Малии тези *** имаха *** и с червена коса...и няколко руси щъкаха..егати и гена...направо като инкубатор за маркови чавета са тез всичкото братя Ром от Старозагорско...Правят *** по поръчка-кеф ти русо,кеф ти с червена коса,кеф ти черно малиии страхххъ!
99
0
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
Саша се разплакала и поискала да си върне детето.БЪЛГАРСКИ НОМЕРА !!! ЗАЩО ДОСЕГА НЕ Е УВЕДОМИЛА ПОЛИЦИЯТА ЗА "ИЗЧЕЗНАЛОТО" СИ ЧЕДО ?! ПРОДАЛА ГО Е НА *** ,КОИТО ВЕРОЯТНО ЩЯХА ДА ГО ПРЕПРОДАДАТ !
98
0
 
3
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОЛКО ДЕЦА ИМАТ 7 ИЛИ 10 ДЕЦА.ПИШЕТЕ ПО ТОЧНО НАЙ НАПРЕД СИ ОПРАВЕТЕ ГРЕШКИТЕ МИЛИ ДРАСКАЧИ.И ПОМИСЛЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СЕ ОТНЕМЕ ВИСШЕТО ОБРАЗУВАНИЕ БЕ ***
97
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Good_WitchВероятно има и *** албиноси, но за албинизъм при това момиче и дума неможе да става, всеки които е запознат с темата го вижда, а сега гледах въпросната майка и баща по телевизията, мога да ти кажа със сигурност че те не са биологични родители, както и по всяка вероятност не са биологични родители и на другите 2 деца които ги дадоха, вероятно са долно стъпало от някаква схема за търговия с деца и полицията трябва много сериозно да разседва случая
96
2
 
11
 
! Отговори
Мила преди 10 години
От началото ми е странен целият този шум около историята. Мислех, че всеки в България е виждал руси ***. И аз много съм се чудела как са се пръкнали, но е факт, че се срещат. Руси и бели. Онзи ден се връщам от Англия - там истерия по въпроса. Добре, че кръщават принца, та да слезе новината за "русият ангел" от първите страници на вестниците!
95
0
 
1
 
! Отговори
Good_Witch преди 10 години
До Анонимен 101а защо не може и дума да става за ***-албиноси, ако може да попитам?Всъщност...Вие, имате ли идея що е то албинос?
94
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 103Що бе, аз имам три и не съм ***?!
93
0
 
3
 
! Отговори
И сега какво ? преди 10 години
*** ли излязоха виновни ? Я си помислете но безпристрастно. А на *** порицание и наказание - условно че са я карали да играе като мечка . . . . Но и малко парична помощ да им се даде за минималните полагани грижи ,все пак сме хора и разбираме нали. А за родителите ..... Също знаем какво им се полага.
92
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКАКВИ ПОМОЩИ ЗА ДЕЦА СЛЕД ВТОРОТО!И тези гадости ще спрат.
91
0
 
10
 
! Отговори
Genefan преди 10 години
Изглежда децата не са албиноси, но имат някаква мутация в пигментацията. Майката и бащата са носители на някакви рецесивни дефекти, затова се проявяват само при някои от децата.Подобен случай имаше наскоро при най-черни *** от Нигерия. Момиченце със сламеноруси коси и сини очи, затова не може да се приеме за албинос.youtube/watch?v=KRasSELxUs0
90
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък незнам що вервате на тия ***, то за 1000 евро от адвокатите ще кажат всичко.Явно е купено това дете от сводника на някоя застаряваща руска мамашка, с цел препроджба или последваща сескуална експлоатация ...........Няма какво да ми пишете за руси *** и албиноси, първо защото русите *** са едно по особенно рус,о а за албинизъм и дума неможе да става......... и най-важното кожата на това дете никога не е виждала палещото лятно слънце на Гърция
89
0
 
22
 
! Отговори
G.O. преди 10 години
Ох, как пък няма закон, който да позволява при изоставяне на дете - КАСТАРАЦИЯ за да не правиш повече, които отново да изоставяш!!!
88
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз чаках да видя повдигнатото обвинение на българските, пардон *** родители? цацаров, майна, къде блееш? само политически поръчки ли извършваме? цяла Европа се вдигна да търси биологичните родители. на 'приемните' родители в Гърция вече е повдигнато обвинение. тези, които са продали дъщеря си, медал ли ще им дава нашата мизерна държава?
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Надявам се да не вънат детето на тази жена наречена биологична майка. Дан ода бъде осиновено
86
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой държи ли сметка на получените социални и детски на семейтва, които немогат да преброят децета си , 7-10 бр. Този някой само вдига осигуровки и данъци на малкото трудещи се.
85
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, тея си разменят децата като аквариумни рибки! (както Боко си мести депутатите. "Ще ви дам еди-колко си депутата за гласуването") В белите страни хората се отнасят с по-голямо уважение към домашните си любимци!