Хронично заболяване стояло зад смъртта на младежа в Банско

Това е станало ясно от извършената аутопсия
Обновена: 1 яну 2016 14:15 | 1 яну 2016 14:14,
6
Хронично заболяване стояло зад смъртта на младежа в Банско
Снимка: Архив Булфото

Хронично заболяване, а не алкохолно натравяне е най-вероятната причина за смъртта на 15-годишното момче от Банско в първите часове на новата година. Това каза Йорданка Шаркова, говорител на Областна дирекция на МВР–Благоевград пред "Фокус". Това е установила извършената аутопсия на младежа от медиците в Многопрофилна болница за активно лечение – Благоевград. 

Още по темата


Припомняме, че сигналът за колабирал младеж е подаден малко след полунощ към ФСМП – Банско. Когато екипът на спешна помощ тръгва към мястото на инцидента, сигналът е отказан, тъй като е съобщено, че момчето ще бъде транспортирано до разложката болница с личен автомобил.

Когато момчето е откарано в болница, медиците установяват, че то е починало. Към 3 часа тази нощ тялото му е прието за аутопсия от съдебен лекар в МБАЛ-Благоевград. За инцидентът е уведомена Районна прокуратура-Разлог.

Служители на РУП-Банско работят по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Антихистамини чадо, антихистамини.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно пишлeмe се отписа от мен, защото на контролния му се скарах че смърдеше на трева, като преди това го бях лекувал за бронхит и му смених 2 антибиотика, майката много притеснена, кашля чaвeтo, не спира. И после ама доктора му се карал, ше идем при друг доктор. Да ми беше казал че пуши маcури, щях лесно да го оправя, без антибиотик, аз съм в края на краищата лекар, а не полицай, даже нямаше да му се карам.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хроничното заболяване се активира при алкохол. Или искате да ми кажете, че момчето си е пиело портокалов сок и за изведнъж припада на Нова година? Стига глупости. Гледат да отърват тия които са му продавали алкохол в Банско.
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неее, не е някакъв *** като Якорудовския...хронично заболяване? Като оня свидетел срещу Галеви с жена си дето се задушили от бензинови пари??? Хептен всеха хората за мезе.