12-годишна роди здраво момченце във Враца

Родилката-дете е изоставена отдавна
30 яну 2016 09:20, Анисия Иванова
80
12-годишна роди здраво момченце във Враца
Снимка: архив Булфото

Момиче на едва 12 години роди голямо бебе, съобщиха от родилното във врачанската болница. Невръстната Борислава от монтанското село Мадан се сдобила със здрав син, който тежи 3180 грама и е дълъг 50 сантиметра. Раждането е протекло напълно нормално, майката и бебето са добре, поясниха лекарите пред "Монитор".

Девойката е изоставена от родителите си отдавна. Преди да роди е била настанена в звено „Майка и бебе“ във Враца. Социалните работници, които са работили с нея са категорични, че Боби не е била жертва на насилие. Тя обаче не казва кой е бащата на бебока, който вече е записан в регистрите с името Галин.

От болницата във Враца уточняват, че това е най-малката родилка досега в отделението. След изписването Боби отново ще се върне в социалното звено, където се грижат за непълнолетни майки. Случаят с родилката – дете пък ще се разследва от компетентните органи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли има някой щастлив от тая новина..
1
1
 
24
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Ами изоставена дайте и кеш социалните и веднага ще накацат "загрижените" и създатели не казвам родители при тия еволюцията е стигнала до раждането нататък е естествения подбор и разбира се социалните плащани от нас .