Добрата новина! Отпускат ?7000 за възстановяването на Цвети

Илиана Раева писала до ФИГ, която уважила молбата й
7 окт 2016 19:25,
45
Добрата новина! Отпускат ?7000 за възстановяването на Цвети
Снимка: Facebook

Международната федерация по гимнастика отпусна 7000 евро, с които да бъде финансирано възстановяването на пострадалата гимнастичка от ансамбъла ни Цветелина Стоянова, съобщиха от Българската федерация по художествена гимнастика.

В съобщението се казва: "Една много добра новина от днес! Председателят на БФХГ г-жа Илиана Раева е написала писмо до фондацията към ФИГ с молба да бъдат отпуснати финансови средства за лечението и възстановяването на Цветелина Стоянова. Днес във федерацията се получи отговор, че фондацията ще отпусне 7000 евро, с които Цвети ще продължи възстановяването си!".

Още по темата

Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни. Гимнастичката ни трябваше да замине на следващата сутрин за състезание в Израел. Затова веднага плъзнаха слухове, че момичето е било изхвърлено от националния отбор по художествена гимнастика и това я е подтикнало да предприеме този смъртоносен ход, което бе отречено от президентката на родната федерация Илиана Раева.

Мотивът на Цвети обаче все още остава неясен.

След 85 дни лечение, няколко операции и много трудни моменти гимнастичката бе изписана от "Пирогов" на 5 септември.

По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции. Сега всички функции на Цвети са възстановени.

"Оттук нататък подлежи на рехабилитационни мероприятия", обясниха от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
1
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 7 години
Че Раева е перде и е писала до международната федерация по гимнастика е хубаво, още по-хубаво е, че са отпуснали и парите! Само, че не е ли срамно, че българската федерация и другите институции в РъБъ нямат или по-скоро не искат да отпуснат малко поне пари на момичето?
28
6
 
5
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Защо от моите пари които внасям в държавата ще взимат за самоубиици следващото нещо е да се дават пари за алкохолоци и пушчи.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха днеска тоа ''побългарен ром'' не трие и блокира коментарите
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-це Валерия ти трябва да си много *** за да ни вкараш тоа Дезинформационен материал за Роми които някак са си избрали да се турцизират по някакав начин , но те не го правят случайно а защото да се прочистят от Ромския си Произход ако в учебниците по История се изучаваше за Дасикане Рома-българизирани роми и Хорахане Рома-турцизирани роми сега нямаше да има нужда от абсолютно излишни коментари и статии
25
3
 
10
 
! Отговори
777 преди 7 години
ОТ ЕДИН КАПРИЗ И ЛИГАВЕНЕ ЕТО ТИ СЕГА ИЗЛИШНИ ХАРЧОВЕ, А ИМА ДЕЦА В НУЖДА СЪЩО БОЛНИ ЗА ТЯХ ИМА ЛИ ПАРИ?
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди два дни имаше зов за помощ от едно момче във Фейсбук. Кво стана с него.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото здравната каса в България, вместо да е с милиарди на плюс, е източвана и ще бъде източвана и занапред. С такива крадливи политици - толкова.
22
0
 
8
 
! Отговори
Омразата преди 7 години
На тая отпускат, а аз живея със 120 лв инвалидна пенсия!!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божичко, откъде такава омраза към едно дете с тежка депресия, което искало само да умре и опитало по толкова страшен и болезнен начин? Вината е в здравната система. В чужбина ако имаш държавна осигуровка, ти се удържат парите всеки месец от заплатата, въпреки че си настинал веднъж в годината, но ако стане нещо сериозно, всичко се поема от касата, която е с милиарди в плюс. Въпросът е защо трябва да се търсят допълнителни пари за здравноосигурени хора.
20
7
 
15
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Стига вече с тая Цвети, стига вече с тия гимнастики ! Омръзнахте ми,Ами видяла колко години е изгубила с ненужни никому подскачания и премятания и е решила да сложи край.Безполезен живот, най-сетне се е осъзнала.Нейна си работа
19
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Урyспията сама се метна, жалко, че не пyкна още тогава. А сега цоца държавни пари.
18
5
 
0
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
финансов подарък за цветето и една красива усмивка от цветето
17
3
 
18
 
! Отговори
Us преди 7 години
Явно ако си нормален човек в тази "държава" кучета те яли... Виж ако си някой, то всичко се случва ... Стоян гасне в адски мъки заради "лекари" и на никой не му пука, но за известните се правят чудеса, ако че и да са си го направили сами. Бактън.
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де...толкова спортисти има с доживотни пенсии по 1000лв.да дадат по 200лв и са ги събрали.А тука безработни хора дават пари за Стоян , пфу.После да не се чудим що все няма пари в държавата
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте пари и на Стоян сега!
14
1
 
31
 
! Отговори
681 преди 7 години
До ПЛАЧА Тази държава ти не си ли разбрал че загива поради тъпотията и простотията на българите?Как не разбрахте за 27 години че обещаваните реки от мед и масло,почивки в палма де майорка,карибите и още други благини ви ги откраднаха селски хитреци като бб цц цц фд гоце и още знайни и незнайни галевци?Главувайййй,народееее,ама с гласуване нищо не става!Историята е доказала че качествените промени в живота на даден народ става само с бой и революции,другото е ала бала.
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
> инцидентът с ЦветиАбе, не беше инцидент въобще, ама айде.
12
8
 
30
 
! Отговори
Suicide преди 7 години
"Припомняме ви, че инцидентът с Цвети се случи на 14 юни."бреййй, от кога самоубийствата станаха инциденти?
11
2
 
19
 
! Отговори
Aaa преди 7 години
Браво. Нека живее момичето.
10
1
 
53
 
! Отговори
ПЛАЧА преди 7 години
Каква е тази Държава , прилича на Индия , с Касти .Моята Дъщеря си счупи ръката и я откарахме в Пирогов , сложиха и пирони , стабилизираха я . Не съм плащал нищо . На другия ден отидох в стаята на свиждане . На съседното легло лежеше едно дете на около 12 години със счупен таз .Тя беше весела и с тъга в очите , каза ми - аз паднах и си счупих таза , лекарите казаха на тати че трябва да даде 700 лева за планка с която да се оправя . Тате каза че няма пари и ме оперираха , сега ще е по сложно .