Майкъл и майка му... 83 дни пълно мълчание и мнителност

Двамата се видяха и изкараха безсънна нощ в разговори
Обновена: 18 яну 2017 09:11 | 18 яну 2017 09:07,
97
Майкъл и майка му... 83 дни пълно мълчание и мнителност
Майкъл и майка му. Снимка: Facebook

Часове, след като помоли близки, приятели и полиция да открият сина й Майкъл, младежът реши да спре с мълчанието си, да се обади на майка си и и да се видят.

"Много искам да благодаря на медиите за бързата си реакция, на полицията, на познати, на близки на роднини. Такава съпричастност виждам за първи път в живота си. Майкъл е добре, изкараха снощи с майка му една безсънна нощ да си говорят. Не съм присъствала на самия разговор между тях. Ако не бяха всички хора, които се включиха, нямаше да се справим сигурно", разказа Ваня Тотева - приятелка на майката на момчето.

Още по темата

Припомняме ви, че Майкъл беше в неизвестност повече от 2 месеца.

След като майка му апелира за връзка с него, той публикува дълго съобщение във Facebook, с което благодари най-много на нея.

"Просто искам малко време да мине. Това мъчение през тези трудни 18 години... Единственият човек, на който мога да благодаря и да подкрепя винаги, това е Гергана Михайлова, майка ми… Извинявам се от цялото си сърце за напрежението, което създадох... Просто повярвайте ми не ми е било лесно", написа младежът.

Приятелите му обаче заподозряха чужд пръст в поста му и не вярваха, че той е дело на Майкъл.

"Не вярвах до последно, че той пише от Facebook-а си. Няколко часа по-късно вече те се разбраха. Той сам държеше да се срещне с майка си. Всичко, което се е случвало в последно време, е било по собствената му воля", обясни още Тотева пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 7 години
Радвам се,че момчето е живо и здраво!Пожелавам им всичко да се натеди по правилния начин за него и близките му,защото кой знае какво му е било на главата,а и да не чете *** коментари на някои,които пишат глупости без да знаят какво му
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 51 Ами защото майката е Корнелия-Кръстена на двете й баби- едната @&$?!" а другата ***, та и лигльото е Майкъл на дядо му Мишо.По-добре беше да го кръстят Ташо на дядо му Мъдю
50
2
 
1
 
! Отговори
li преди 7 години
Toi e dete vse oshte, napravil e greshka,vsichki greshim, ne go uprekvaite,dobre che e jiv i zdrav.BOG da e s tova dete i maika mu.Jivi zdravi
49
3
 
24
 
! Отговори
Батман преди 7 години
Една гора бой за този 18 годишен дето занимава цяла България с простотията си!!!!!!!!!
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
детето на 18 а майката на 25 хахахахаха.............
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
55
46
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля ви, нека бъдем състрадателни и да не казваме на Майкъл какво го чака през следващите 40-50 години, че направо ще се самоубие! Първите му 18 били трудни... ха-ха-ха! Искам да го видят на 40, със семейство, ипотека и смотана работа за малко пари. Тогава ще разбере що е то труден живот!
45
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При развод в 99% от случаите,дето се присъжда на майката. Отделно прословутият майчински инстинкт.Тази доброволно го е оставила на бащата,знаела е,че бащата го бие,ама... По добре е да си "модерна и съвременна жена" както биха казали анорексичките от БТВ и Нова. По хубаво е кафенца,гримове,прически и да си лягаш с всеки срещнат от колкото да си гледаш детето. Все пак и при нея има майчински инстинкт,на 30 ден от изчезването се е разтревожила.
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всички,които се точат на майката :https://plovdiv24.bg/***/plovdiv/Izcheznaliyat-Maikul-i-maika-mu-izkarali-bezsunna-nosht-698322Пак снимка на майката и момчето. Грозната истина-90% от жените като махнат грима,...ами синовете им са по красиви и секси от тях
43
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам как го е прихванала в задушаваща хватка, почвам да разбирам защо е решилда избяга. Много е рисково мъже да израстнат със самотна майка - стават женомразци или чехльовци. Момчето може да е просто лигльо а жената да е свястна, а може и да е била задушаваща емоционално нуждаеща се - такива са много самотни майки и са като черни дупки за един мъж.
42
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво мамче.Явно от много ухажори - майни ,не и остава време за сина и.
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаш да се казмаш Майкъл, ... защо бе Мишо, Михаеле ?!!
40
2
 
33
 
! Отговори
аз преди 7 години
Това са рожбите на демокрацията. Трудни 18 години. За нищо не става новото поколение.На ви сега чалга.
39
1
 
12
 
! Отговори
123 преди 7 години
Аз нишо не разбрах, какво е станало?
38
1
 
17
 
! Отговори
Ристу преди 7 години
Станаха по-знамените от Самарското знаме. Искаш да се казваш Майкъл, защо бе Иване...
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се порадвам с удоволствие на госпожата...
36
2
 
17
 
! Отговори
Горко му на това! преди 7 години
*** то земането живо здраво ли бе ?!?!?!?!?!? УЖАС! Малеее малееееее. Дано точилката е здрава!!!! ако бях баща му
35
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще си порадвам с удоволствие на госпожата...
34
1
 
23
 
! Отговори
Майкъл преди 7 години
Живота не беше лесен след като тата ме изфърли!!Успях да си намеря дом и прехрана при грандпапи Джон и неговите приятели от запаса :D
33
4
 
38
 
! Отговори
Лична Драма преди 7 години
Защо цялата държава се занимава с тази лична драма ?... ще бъда малко краен, но поредният пубер наркоман от разбито семейство няма нужда от такова внимание!