Търсят се 250 пожарникари, спасители, водолази

Кандидатстването за вакантните места е до края на месеца
53
Търсят се 250 пожарникари, спасители, водолази
Снимка: Булфото, архив

Продължава набирането на кандидати за 250 вакантни длъжности за пожарникари. Срокът за подаване на документи в 21 регионални дирекции на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" изтича на 31 август, съобщиха от МВР.

За пожарните служби в седем области - в Габрово, Плевен, Пловдив, Силистра, Смолян и Търговище, срокът за приемане на документи е 10 септември.

Обявеният конкурс е за 250 свободни длъжности за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази в службите в цялата страна.

Общите изисквания към кандидатите са да притежават само българско гражданство, да не са осъждани за умишлени престъпления, да отговарят на изискванията за физическа и психологична годност. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания.

Всички заповеди за обявените конкурси по области, бройките, както и пълният набор от изисквания са публикувани на страницата на Министерството на вътрешните работи.


53
Още от Образование
Извън зоната на комфорт – пътят да откриеш себе си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 3 седмици
Вижте,за сс нещо послъгвате.НАрод няма в града,няма работа и всеки с връзки се опитва да стане полицай.И става полицай роднина полицай роднина...Който има връзки става полицай или работи в прокуратурата.Ама знаещи,можещи от Русенски Варненски и Търновски университети.Не могат да издържат изпитите и хоп юристконсултант нпо,общински предприятия, съвети.Що не станат ДОЗНАНЕЛи или съдии.За мен единствен юридически остана су.Иначе познавам и читави ДОЗНАтели и криминалисти ама не и обикновени фураж
52
0
 
0
 
! Отговори
аномун маймун преди 3 седмици
Разбрах,хубав успех и е искал е да се върне в родния си град.Мога да му вярвам свястно момче е още от математическата.сега след случката се занимава с частен бизнес и е много добре.Но за какво учи и има акъл след като му искаха пари?
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Заплатите ги крият и само търсят балами.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Търсят се 250 пожарникари"
---
Аз намерих един! На бул. "Дондуков" 1, в МС е!
49
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 седмици
До Стар завет до 41

Като не ти харесва, напусни частния сектор!
Всеки има право да си оценява труда!
Колко хора ще се навият да вадят обезобразени и изгорели трупове?
48
2
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 3 седмици
Тогава пиши в форума на "обичащите МВР" :))))
Щом вярваш в дядо Коледа.... Като не ти харесва работата не я плюй, а напусни!
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До До 42

Лично аз съм събрал доказателства да бъдат осъдени над 1000 престъпника.Убийци,изнасилвачи,грабители,крадци.Някои от тях като излязат от затвора са се заканили да ми отмъщават.А имам семейство и деца.Познаваш ли ме,следил ли си ми работата ?Или си злобееш, щото мразиш полицаите?Оценка за работата ми могат да дават хората,на които съм помогнал.А те са хиляди.Не форумните хейтъри.
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
45- ЗАЩО ДА ТИ ВЯРВАМ, "ФАКТИТЕ" СА СМЕШНИ И НЕВЕРНИ, НО ОТ ДРУГА СТРАНА СИНЪТ ТИ СЕ Е ОТЪРВАЛ ОТ "ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ", КОИТО СЪМ ПОСОЧИЛ- ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО НЕЩО В ТАЯ СИСТЕМА Е БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ, ТЯ Е НА 5 МЯСТО В СВЕТА ПО РИСК.
45
2
 
4
 
! Отговори
данъкоплатец преди 3 седмици
Синът ми кандидатства преди няколко години,но кадровикът в София му зас-ра медицинските изследвания и синът ми се погнуси от шуробаджанащината в тази институция.
44
3
 
2
 
! Отговори
Стар завет до 41 преди 3 седмици
Тоя пък се оплаква, че му била малка заплатата в МВР...хахахаг иди да видиш в частния сектор кво ще те направят за 720 лв. Стига сте ревали...
43
2
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 3 седмици
Колкото и да спориш и спамиш няма да обърнеш общественото мнение за МВР! Това става само с резултати, а не със статистика. И ако ти е ниска заплатата - напусни, но да ми скатавате всички от МВР, защото видиш ли били малко паричките.....
42
1
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 3 седмици
Махни 10 процента данък и остават 720 лв чисто.Ако някой смята,че са много да кандидатства за пожарникар или полицай.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 16 ОТ 20 ФЕВРУАРИ 2018 Г- НАРЕДБА ЗА....ОСНОВНИТЕ МЕСЕЧНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В МВР..ПОЛИЦАЙ, ПОЖАРНИКАР, СПАСИТЕЛ, АВТОКОНТРОЛЬОР,ВОДАЧ НА АВТОМОБИЛ 2 СТЕПЕН- 798 ЛВ.
40
4
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 3 седмици
В България няма 7230 изнасилвания на година като в Швеция.Нито 1227 изнасилени и ограбени жени за една нощ като в Кьолн.Нито масови палежи на коли , магазини и жилища като във Франция и Великобритания.Нито са прикривани банди пакистански изнасилвачи като Великобритания.Или арабски мафиоти като в Германия.За 2017г от 100 убийства 99 са разкрити в България.Ама за такива като теб най-лесно е да се плюе.
В България човек спокойно се разхожда по улиците.За разлика от много други държави в ЕС.
39
1
 
2
 
! Отговори
До Истината преди 3 седмици
Естествено,че ще вярвам на статистиката,а не на "една жена каза". Половин процент от населението всяка година се осъжда,а ти плямпаш глупости.Дай статистика за други държави,та да видим дали процентно има повече осъдени.
38
2
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 3 седмици
Още едно доказателство, че МВР е сляпо за престъпленията в България! Само полицаите споделяте това мнение
37
2
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 3 седмици
Щом някой престъпник е осъден значи са събрани доказателства.Иначе го оправдат .От съда зависи дали ще е условно.Нямате си понятие от елементарни,а коментирате"компетентно".И в България престъпността е в пъти по-ниска от много други държави.И все повече намалява .
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
АКО БЯХА МВР ДОБРА ХРАНИЛКА- ЩЕШЕ ЛИ ДА ИМА НЕЗАЕТИ РАБОТНИ МЕСТА- ЕДВА ЛИ.
35
1
 
3
 
! Отговори
някой преди 3 седмици
До анонимун маймун
По принцип за Симеоново всяка година има квоти за прием, според нуждите. След завършване, при разпределението се дава избор на показалите най- добри резултати, а другите се разпределят по необходимост.
Ти попита ли това момче с каква диплома е завършил и дали е имал претенции в кой град да служи?
34
1
 
7
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
За работещите в системата на МВР всичко е точно и престъпност няма. За себе си са много ефективни, но народа на улицата е на обратното мнение. Като ги натиснат и се оправдават със статистиката....колко жалко.