Търсят се 250 пожарникари, спасители, водолази

Кандидатстването за вакантните места е до края на месеца
53
Търсят се 250 пожарникари, спасители, водолази
Снимка: Булфото, архив

Продължава набирането на кандидати за 250 вакантни длъжности за пожарникари. Срокът за подаване на документи в 21 регионални дирекции на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" изтича на 31 август, съобщиха от МВР.

За пожарните служби в седем области - в Габрово, Плевен, Пловдив, Силистра, Смолян и Търговище, срокът за приемане на документи е 10 септември.

Обявеният конкурс е за 250 свободни длъжности за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази в службите в цялата страна.

Общите изисквания към кандидатите са да притежават само българско гражданство, да не са осъждани за умишлени престъпления, да отговарят на изискванията за физическа и психологична годност. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания.

Всички заповеди за обявените конкурси по области, бройките, както и пълният набор от изисквания са публикувани на страницата на Министерството на вътрешните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Вижте,за сс нещо послъгвате.НАрод няма в града,няма работа и всеки с връзки се опитва да стане полицай.И става полицай роднина полицай роднина...Който има връзки става полицай или работи в прокуратурата.Ама знаещи,можещи от Русенски Варненски и Търновски университети.Не могат да издържат изпитите и хоп юристконсултант нпо,общински предприятия, съвети.Що не станат ДОЗНАНЕЛи или съдии.За мен единствен юридически остана су.Иначе познавам и читави ДОЗНАтели и криминалисти ама не и обикновени фураж
39
0
 
0
 
! Отговори
аномун маймун преди 5 години
Разбрах,хубав успех и е искал е да се върне в родния си град.Мога да му вярвам свястно момче е още от математическата.сега след случката се занимава с частен бизнес и е много добре.Но за какво учи и има акъл след като му искаха пари?
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заплатите ги крият и само търсят балами.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Търсят се 250 пожарникари"---Аз намерих един! На бул. "Дондуков" 1, в МС е!
36
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Стар завет до 41Като не ти харесва, напусни частния сектор! Всеки има право да си оценява труда!Колко хора ще се навият да вадят обезобразени и изгорели трупове?
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 42Лично аз съм събрал доказателства да бъдат осъдени над 1000 престъпника.Убийци,изнасилвачи,грабители,крадци.Някои от тях като излязат от затвора са се заканили да ми отмъщават.А имам семейство и деца.Познаваш ли ме,следил ли си ми работата ?Или си злобееш, щото мразиш полицаите?Оценка за работата ми могат да дават хората,на които съм помогнал.А те са хиляди.Не форумните хейтъри.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
45- ЗАЩО ДА ТИ ВЯРВАМ, "ФАКТИТЕ" СА СМЕШНИ И НЕВЕРНИ, НО ОТ ДРУГА СТРАНА СИНЪТ ТИ СЕ Е ОТЪРВАЛ ОТ "ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ", КОИТО СЪМ ПОСОЧИЛ- ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО НЕЩО В ТАЯ СИСТЕМА Е БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ, ТЯ Е НА 5 МЯСТО В СВЕТА ПО РИСК.
33
2
 
4
 
! Отговори
данъкоплатец преди 5 години
Синът ми кандидатства преди няколко години,но кадровикът в София му зас-ра медицинските изследвания и синът ми се погнуси от шуробаджанащината в тази институция.
32
1
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Махни 10 процента данък и остават 720 лв чисто.Ако някой смята,че са много да кандидатства за пожарникар или полицай.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 16 ОТ 20 ФЕВРУАРИ 2018 Г- НАРЕДБА ЗА....ОСНОВНИТЕ МЕСЕЧНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В МВР..ПОЛИЦАЙ, ПОЖАРНИКАР, СПАСИТЕЛ, АВТОКОНТРОЛЬОР,ВОДАЧ НА АВТОМОБИЛ 2 СТЕПЕН- 798 ЛВ.
30
5
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
В България няма 7230 изнасилвания на година като в Швеция.Нито 1227 изнасилени и ограбени жени за една нощ като в Кьолн.Нито масови палежи на коли , магазини и жилища като във Франция и Великобритания.Нито са прикривани банди пакистански изнасилвачи като Великобритания.Или арабски мафиоти като в Германия.За 2017г от 100 убийства 99 са разкрити в България.Ама за такива като теб най-лесно е да се плюе.В България човек спокойно се разхожда по улиците.За разлика от много други държави в ЕС.
29
1
 
2
 
! Отговори
До Истината преди 5 години
Естествено,че ще вярвам на статистиката,а не на "една жена каза". Половин процент от населението всяка година се осъжда,а ти плямпаш глупости.Дай статистика за други държави,та да видим дали процентно има повече осъдени.
28
2
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 5 години
Щом някой престъпник е осъден значи са събрани доказателства.Иначе го оправдат .От съда зависи дали ще е условно.Нямате си понятие от елементарни,а коментирате"компетентно".И в България престъпността е в пъти по-ниска от много други държави.И все повече намалява .
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО БЯХА МВР ДОБРА ХРАНИЛКА- ЩЕШЕ ЛИ ДА ИМА НЕЗАЕТИ РАБОТНИ МЕСТА- ЕДВА ЛИ.
26
1
 
3
 
! Отговори
някой преди 5 години
До анонимун маймунПо принцип за Симеоново всяка година има квоти за прием, според нуждите. След завършване, при разпределението се дава избор на показалите най- добри резултати, а другите се разпределят по необходимост.Ти попита ли това момче с каква диплома е завършил и дали е имал претенции в кой град да служи?
25
1
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
пак според тази статистика която си дал 60 % от присъдите са били условни , т.е. само отчитане на дейност.
24
2
 
5
 
! Отговори
анонимун маймун преди 5 години
Защо пак лъжете за пожарникари.В един от споменатите от вас градове младо момче завършило пожарникарски в Симеоново му е казано че ще почне работа срещу 6000лева.Момчето се отказа.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПавкатаЗа миналата година 2017 има предадени на съд 33629 престъпника.И само 740 са оправдани.Малко над 2 процента.Това са официални данни на НСИ,които са въз основа на издадените присъди и не могат да се манипулират.Ама на такива като теб им дай само да плюят и не ги интересува действителното положение.
22
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 5 години
До МВР до 19И като използуваш клишето "Тук най-тъпите и лакоми стават МВР хранилки", кажи умните, как просперират?
21
0
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Явно номер 19 е от 150 кг полицай, дето се надява електрошока да му свърши работата без да слиза от колата. Ама той къде да прочете, завалията за опасностите на електрошока, това не е примерната докладна от общата папка в РПУ, където само заместващ имената и личните данни :)))