Димитър Цонев – за честта на фамилията

Във "Фамилно" гостува съпругата му Мариана Цонева
16 дек 2018 08:00, Екип на Bulgaria On Air
15
Димитър Цонев – за честта на фамилията
Архив: Булфото

В неделя, във "Фамилно" си говорим за една българска фамилия, която е известна с големите си мъже - известни, надарени, талантливи, всеки в своята област, в която се развива.

Тази фамилия е обречена на успех, символ на престиж и най-вече обградена с невероятната любов на публиката. Ще си говорим за Димитър Цонев, емблематичният телевизионен водещ, син на легендарния актьор Коста Цонев, племенник на писателя Васил Цонев, известен с псевдонима си Дон Базилио.

За Митко, както го наричаха всички, ще си говорим със съпругата му Мариана, която отвори любезно за нас дома си и ни допусна до най-личното пространство в него.

В рубриката за здравословно храненe Асен Манасиев ще ни заведе във Венецуела. Страната е федерална президентска република, състояща се от 23 щата. Хората във Венецуела не сядат на масата без арепас. Тези царевични питки служат и за предястие, което си поръчват в ресторантите, гарнирано с пържени банани. Използват зелени банани, които издържат на термична обработка. В тази страна обожават да смесват сладко и солено. Вижте видеото!

Предаването започва в 10.30 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За честа на фамимия Цоневи щерката Десислава се справя чудесно.
10
4
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Митьо беше елементарен, какъвто беше и баща му Коста Цонев.А най-голямата глупост в нашето родно кино бе, когато сложиха Коста Цонев да играе агента Емил Боев от Романите на великия Богомил Райнов. Нищо общо като чувство за хумор, женкар и интелект между героя на Райнов и Коста Цонев.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше безличен и бездарен. Добре е тате го буташе по партийна линия.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bog da go prosti ne mu besche lesno s jena mu i ludata mu da6tera toi gi isdarjasche vsi4ki maika mu dajna jena golemi lubovi namasche mn vreme da mu pomaga seksa i besche po interesen
7
4
 
7
 
! Отговори
дО 4 преди 5 години
мИТКО е племенник на дон Базилио мушмороче,чети внимателно.А кой какъд е бил знаем ние съвременниците.Не всички живели в онова време са били комунисти ,както и не всички твои набори са наркомани или ,,знаещи и оичани" като теб.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвсякъде, по хвалебствени мегдани, из бг медии и др. говорилни, незаглушимо отникъде и по никакъв начин, кънти ли кънти оная свята песничка "Фалшив човек".То един ли е и двама ли са, мила моя майно льо, и откога щебвземе вечеда се зазорява? Или някой да го зазори?
5
3
 
23
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
"За мъртвите или добро или нищо ОСВЕН ИСТИНАТА!"Беше си подлизурко към силните на деня-както и баща му!Кръвта вода не става.
4
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коста Цонев е брат на Васил Цонев, а не племенник.Вземете се ограмотете малко.И въобще не са велики, а по-скоро мразени от българите.Типични комунистически номенклатурчици.При това доста бездарни - всеки в своята си област.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом и тоя го изкарахте някакъв журналист, мани, мани ...
2
3
 
30
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Как с какво, задаваше само въпроси, които му диктуват в слушалката
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с какво толко талантлив и надарен беше Митко Цонев освен с мустаците си? Ей, ама като yмpe някой и почвате да го превъзнасяте.