БДЖ с предварителна продажба на билети за празниците

Лесно, бързо и удобно – билетът може да се получи по имейл
9 апр 2019 15:10,
3
БДЖ с предварителна продажба на билети за празниците

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак за предстоящите празници, от утре (10 aприл) БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Още по темата
Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди.

По този начин се дава възможност на клиентите да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

Повече информация може да получите в сайта на железницата www.bdz.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
пе60 преди 5 години
абе то на бдж клиентите не бяха ли като на веско маринов:))))
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В другите държави обикновено е възможно с месеци напред да си купиш билет. А тук 20 дни и то само по празнициА иначе е 5 дни, защото план за повече не могат да направят. Не е ясно ще има ли локомотив, ще има ли вагони ...
1
1
 
3
 
! Отговори
... преди 5 години
Хубава, ама българска работа....тъкмо си мислех, еввла, крайно време беше, НО отивам, избирам начална, айде сега крайна гара иии търся търся...еми няма и няма....ТА няма за всички гари....пак с бус, а толкова обичам с влак...