От днес: Засилени полицейски проверки по пътищата

Мерките са заради предстоящия студентски празник
6 дек 2019 09:17, Петя Славова
6
От днес: Засилени полицейски проверки по пътищата
Снимка: Bulgaria ON AIR

Засилени проверки по пътищата от днес до 9 декември. Пътните полицаи в цялата страна ще следят предимно дали се шофира след употреба на алкохол и наркотици, дали водачите зад волана са правоспособни и дали автомобилите им са технически изправни.

Мерките са заради предстоящия студентски празник. И тази година най-предпочитани дестинации за 8 декември са зимни курорти и хижи, предаде Bulgaria ON AIR.

Заради това и ще бъде засилено полицейското присъствие в такива райони. Екипи ще има и в близост до заведения, резервирани за празника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мишките заработват за бонуси иначе ше си *** хея за сол , крадливи мизерници никъде го няма тва да те проверяват без причина.
5
2
 
1
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
До Анонимен Е ... аиде чак пък толкова. Да види, че не ти свети фара не мисля, че му трябва aвтомобилно инженерство чак.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При съмнение за технически неизправен автомобил, ушев може да ви насочи към пункт за ГТП или лицензиран такъв, където може да се установи изправността на мпс. Но самият той на пътя, може само да дреме и да чака пенсията на младини, но не и да доказва неизправности. Да се съмнява, да, но до там.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пътните полицаи в цялата страна ще следят предимно... дали автомобилите им са технически изправни."Да ви науча, понеже ТЕ не знаят, но са много умни - катаджия не е техническо лице, което може да установи дали един автомобил е технически изправен. Два акта до тука, два акта паднали в съда. Последния съдия беше бесен, че полицунгерите се изживяват като подвижен ГТП пункт без да са регистрирани по надлежния ред.Успех на катаджиите, следващия път повече късмет! :)
2
2
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
И ползата от цялата история каква е? Контрол или се налага целогодишно или го няма никакъв? Или може би законите е важно да се спазват само по празниците? През останалото време какво? Да не са препоръчителни само? Я да излизате всеки ден и да спрете с тези ПР акции, а да си вършите работата както трябва във всеки един момент! Или може би трябва да почне да ви се плаща само по време на ПР акциите, че да се разработите!
1
2
 
8
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Съвет към студентите за вечерта на 8-ми декември.Когато повръщ.ате през терасата на хазяйката, моля ви се, поглеждайте дали долу комшиите не са си проснали прането !