Жена, наблюдавана за коронавирус, с отрицателен резултат

Засега тя остава в болницата в Добрич
6
Жена, наблюдавана за коронавирус, с отрицателен резултат
Снимка: БГНЕС

Жената, която е наблюдавана за коронавирус в инфекциозното отделение на болницата в Добрич, е с отрицателен резултат за заразата, но засега остава в болницата, съобщи на БТА директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова.

Още по темата
По думите й жената е в добро общо състояние и предстои изписването й, като за това се очаква уведомление от Министерството на здравеопазването.

Жената бе хоспиталитазирана на 28 януари с грипоподобни симптоми след завръщането й от Тайланд.

Пациентката сама потърси здравните власти и според директора на РЗИ е постъпила много отговорно като ги е уведомила за пътуването и се е съгласила да постъпи в болницата.

Близките на жената са здрави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 4 години
дай Боже да не се връзва, ама малко м есъмнява
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 1Ма те са си намерили работа... Точно за това им плащат - да се плюе по правителството под всякакви новини. Хубавото е че почти никой не се връзва вече.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако всички пътуващи постъпват толкова отговорно като тази жена, поводите за притеснение ще намалеят драстично. А правителството защо си прави оглушки и чака някой да му свирне за да спрат полетите?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дишайте спокойно. Вирус има за всички !
2
2
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
стигя с тоя Борисов, бе червени ***, намерете си някаква работа, стига писали... и за това лие виновен Борисов - че комунистически китай не можа да овладее епидемията, защото лъжеше в началото? или че българите вече имат пари да се шляят и до Тайланд? няма Национален център за изследвания... стига лъгали... това трябва да е подсъдимо
1
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОГО ЛЪЖЕТЕ!!!НАЦИОНАЛНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ ОБЯВИ, ЧЕ НЕ ПРАВИ ТЕСТОВЕ ЗА КОРОНА ВИРУСА!!!!!!!!!!!!!!!ТЪЙ, ЧЕ ТОВА СА ПЪЛНИ ЛЪЖИ ЗА ДА НЕ СЕ ПЛАШИ НАСЕЛЕНИЕТО И ДА НЕ СЕ КЛАТИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ!!!НАДЯВАТ СЕ ДА НЯМА ЗАРАЗЕНИ ИЛИ ДА ГО ПРЕКАРАТ!!!ЦИРКА ЩЕ Е КАТО НЯКОЙ ОТ ТЕЯ УЖ НЕБОЛНИ УМРЕ!!!!!!!!!!!ТОГАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ МУ СТАНЕ ЯСНО КОЛКО МНОГО Е ЛЪГАНО ОТ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!