Wizz Air официално отмени полетите от Варна към Лондон

Компанията се извини за причиненото неудобство
Обновена: 16 апр 2020 11:14 | 16 апр 2020 11:13, Нели Христова
19
Wizz Air официално отмени полетите от Варна към Лондон
Снимка: БГНЕС

Wizz Air ще отмени полетите днешните полети между Варна и Лондон Лутън, съобщиха от авиокомпанията в прессъобщение. Компанията увери, че стриктно ще спазва мерките за безопасност:

"Wizz Air стриктно спазва установените си протоколи, поддържа непрекъсната връзка със съответните органи и внимателно следи въведените местни и международните мерки.

Още по темата
Здравето, безопасността и сигурността на пътниците и екипажа на авиокомпанията остават основен приоритет на Wizz Air.

Wizz Air се извинява, ако решението ѝ е причинило неудобство на българските пътници, които са имали желание да се върнат у дома в България, и на тези пътници, които планираха да използват полетите на авиокомпанията, за да пътуват или да се върнат в Обединеното кралство."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам много прители, които живеят и работят в чужбина. Част от семейството ми живее и работи в чужбина. Никой от тях не се е прибрал в БГ и няма намерение да се прибира. Чудя се къде са се юрнали тия хора - то нали в чужбина и здравната система е по-добра, и организацията е по-добра, и икономиката? Нямам отговор на въпроса ЗАЩО СЕ ПРИБИРАТ???
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи сега излезе, че са извършвали полетите за да прибират българи от Англия в Родината?Ама държавата им пречи да изпълнят дълга си?!?Що тогава не направиха като всички авиокомпании по света? А именно да работят с правителството по извършването на именно такива полети до различни проблемни точки, където наистина има българи, които не могат да се приберат.Ако не от човечност по време на криза, то за рейтинг. Кризите отминават, но добрите жестове се помнят. И се отплащат.
14
1
 
0
 
! Отговори
трън преди 4 години
До Христо ИвановВарна хубав град, откога е това? Нещо сте се объркали?
13
5
 
5
 
! Отговори
Христо Иванов преди 4 години
Не Wizzair отменя полетите, а министерство на транспорта. Как не помислиха за хората, които ще останат в чужбина по празниците, а се вслушаха в популизма на варненския кмет. Жалко за народа и за този хубав град.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, хората не могат да се връщат от Испания и Италия, но от Германия и Англия могат? Щото какво, коронавируса в Испания е различен от тоя в Англия? Пълна тъпотия и поредно пом.иарско решение на БГ властите. Или затварят за всички, или отварят за всички. Или поне да наложат някакъв критерий. В Испания сме под пълна карантина от месец и половина. В Англия и Франция до скоро се мотаеха по парковете. Шансът човек от Англия, Франция и Германия е по-голям от този за човек от Испания и Италия.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден има по 3-4 полета от Великобритания до летище София. Защо не ги слагат под карантина още от летището, както направиха други държави? На практика в България вируса се разпространява само от идващите от чужбина.
10
2
 
16
 
! Отговори
мик преди 4 години
То добре,че няма да кацат във Варна,но ще кацат в София и след това с Биомед към Варна!Ефект нулев!
9
11
 
8
 
! Отговори
Защото!? преди 4 години
Защо няма да се оправи България?Защото българите са най-егоистичния народ на света!Всички други страни осигуриха безплатни полети на гражданите си за да могат да се приберат,но ето че на българина си му е добре в момента на пандемия със родители и приятели и вика "ааа носят ни зараза"...нямам думи за заразата,която носите в сърцата си.Един за себе си ,всички за к.ра ми!Това е мотото на българина!
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тогава да спрат да продават билети от сайта си !!!
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко ,Бойко аз лично ще ти купя нова пожарна кола ,моля те подай си оставка ! Ами ти и Меркел , какво направихте Европа бе..
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо чак сега бе ? Толкова ли е важна тази авиокомпания...
5
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
евала на кмета и областния на Варна и като цяло на активния отпор на варненските лекари.как нагло и мазно се пробваха тез печалбари да пробият.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А от София летят ли? Май всеки ден.
3
1
 
11
 
! Отговори
Пук преди 4 години
Стюардесите да са спокойни - намерил съм им занимание.
2
6
 
27
 
! Отговори
Разбиращ преди 4 години
Wizzzzz.... Айде да не пътувате, а!!! Печалбари....
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не няма да летят!Следващ въпрос .