Затрупаните в тунел "Железница" работници са извадени живи

Здравословното им състояние се уточнява
Обновена: 24 юни 2020 11:52 | 24 юни 2020 11:37, Веселина Йорданова
35
Затрупаните в тунел "Железница" работници са извадени живи
Снимка: БГНЕС

Затрупаните в тунел "Железница" работници са живи, това съобщи здравният министър Кирил Ананиев пред журналисти в МС.

Още по темата
По негови данни те са четирима души.

Ананиев каза, че състоянието им ще се уточни в здравните заведения.

Всичките органи, които са длъжни да окажат помощ при това бедствие, са налице, включително Спешната медицинска помощ, каза той.

Тунелът е на АМ "Струма" и се строи. По първоначални данни срутването е станало от южната страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
дали е преди 3 години
коронавирус?
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
500 000 000 евро струва подходяща къртица,ама строи сама.Освен това после може да се ползва за други тунели под Стара планина,вместо да се катерим по проходите и зимата да ги затварят.Има къде да се ползва и то доста за железопътни тунели към Македония и на други места,нагоре към Видин и натам към Варна,че и на юг към Гърция и Турция,вместо завои тунели и бързо ще става.През Златоград ако влезнеш в Гърция свят ти се завива,гледаш си задния номер.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Как чужда фирма с техника и опит в правенето на "магистрали, кооперации и т.н" ще се докопа до мекото на хляба, наште са ясни колко са компетентни в усвояването.Най смешно е, че се мислят за много умни, въобще не се замислят, че ако правиш нещо ( особено в строителството ) трябва да го направиш като хората, защото пътищата, сградите и т.н, ще са доказателство за добра или лоша работа десетки години след тях.
22
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Да благодарим, за което на Бога!
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като нямат такава къртица и маат на ръка така ще е.Бойко защо каза,че няма да прави тунела в Кресна защото българските фирми нямат подходяща къртица дето копае и зида полумесеци сама.А чуждите фирми не му дават 70% за шкафчето,иначе имат техниката.
20
2
 
13
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
Абе бати Боку не му ли резна лентичката вече няколко пъти???
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖеуезницаТой човека живее в друг свят, остави го!Лъвовете, направо пара издиша от тях, нищо че дори да го направят тунела, след някои месец ще се върнат да го "поправят".Има българи които си разбират от работата, но като им кажат че трябва да работят с наличните материали....се отказват и остават лъвовете, гордоста на строителното майсторство в БГ.
18
1
 
17
 
! Отговори
Жеуезница преди 3 години
Този тунел, докато стигнат до изхода, входа се срутва. Така ще могат да го строят още дълги и доходоносни години.А за затрупаните не се притеснявайте, ще попълнят статистиката с коронавирус.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 18Основното нещо в след-военните азиатски държави което ги изважда от позицията в която са е образованието и подкрепяне на свободната инициатива. Дори в Китай е по-лесно да се започне бизнес отколкото в България. Да не говорим за Южна Корея и Япония. Инфраструктура трябва и това никой не го оспорва, ама пак сме назад. Понякога са необходими и по-строги мерки, но да се сравняват нашите лилипути с азиатските държавници е смешно. Ако на тия им пука за нас аз съм хвърчило.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16Човече, виж историята на Китай и най-вече на Южна Корея. Първо е инфраструктурата. Тя тегли всичко след себе си. Защото без нея не може! Ю.Корея три поредни диктатора са изкарвали хората като роби да сроят пътища, летища, пристанища. Къде бяха, сега къде са?
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПуркоПри Станишев падна тавана на още неприетия ремонт на летище София. За това нямаше жертви. Станишев вися около час на аварирал лифт при откриването му. На магистрала Струма изпуснат чук от строящ се виадукт уби работник при Станшев. При Тройната усвоиха парите за ремонт на осветлението в тунел Топли дол. То падна и уби жена. Обвиниха ГЕРБ. Участъка с "вълните"на магистрала Тракия е въведени в експоатация при Тройната. И т.н., и т.н.
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До stiling 12Доколкото технически си напълно прав, когато единственото нещо с което правителството се хвали са инфраструктурните проекти, защото здравеопазването, образованието, средните доходи, конкурентната среда, инвестициите, свободата на медиите и още няколко вагона със статистика ни поставят накрая на всяка класация, хората остават някак ядосани, когато магистралите пропадат, тунелите се срутват а мостовете ги отмива водата.Показва дебелоочие.
13
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политбюро се зарази с ковид и спряха рублите за троловете. Много вяло го давате днес бе каскети :)
12
10
 
14
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Защо ги изваихте преди Аз да дойда, вашта мама!
11
1
 
27
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ами слагайте поне малко и цемент в бетона, бре хора!
10
6
 
32
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Производствени аварии и трудови злополуки стават всеки ден и навсякъде по света. Никой не знае какво е станало. Може просто някой да е допуснал грешка. Който не работи, той не греши. Има си инженери, проект и надзор. Важното е, че хората са живи и дано да се въстановят. Но да се обвинява правителството е просто нелепо и няма връзка със здравия разум. Утре ще падне някой от Вас в банята, ще счупи крак и пак Баце ще е виновен щото заплатата му била малка и не е имал пари да смени плочките примерно
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че не почина никой от тях, че броя на умрели от коронавирус рязко щеше да се увеличи
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтроежиГледат да спестят от материали, иначе само лъвове работят според премиера.
7
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
GP GROUP баце....Мафията е в разгара си
6
4
 
32
 
! Отговори
Строежи преди 3 години
Горките хора, дано да са добре всичките. Ама само като си помисля, че докато го строят и как ли го строят това се е случило не искам и да си помислям да минавам през този тунел, кой знае какви трагедии ще има, само като видиш пропадналите нови магистрали и булеварди, за тунела не искам и да си представям даже