Васко Кръпката: Младите не успяват да опазят протеста от партиите

Не съм съгласен, че България е блато, отсече музикантът
22 юли 2020 10:25, Красимир Ангелов
63

13 дни в София и други градове на страната се провеждат протести на хора, които изразяват недоволство от начина, по който се управлява държавата. Социалните мрежи са пълни с десетки впечатляващи лозунги и плакати на демонстрантите. Промени ли се мелодиката и тоналността на протестите през годините?

"Моите деца спят спокойно, защото живеят в България и останаха достойни. Разликата при сегашните протести е, че са с БСП, затова аз съм повече с музика на тях, отколкото с присъствие", каза за "България сутрин" легендарният музикант Васил Георгиев - Кръпката.

Още по темата
Според него младите не успяват да опазят протестите от политическите партии.

"Те протестират против корупцията и мутрите, което е разбираемо. Ние сме хората, които трябва да припомняме какво е било. Не съм съгласен, че България е блато и много лошо място за живеене. Ако имаш знания, умения, може да си намериш хубава и добре платена работа", смята музикантът.

Той добави, че младите хора са максималисти и искат всичко "тук и сега", но най-важното е те да отидат да гласуват. По думите му чистата идея за развитието на България е страната да бъде обърната към свободните народи и към ЕС.

"На протеста не са само млади хора, а и много от тях са на море в Гърция. Музиката е много над политиката и музиката е направила много повече. Моята музика звучи на протестите, което ме прави щастлив. Най-големият проблем според мен е този коронавирус, този китайски бацил и как ще се преборим с него", коментира в ефира на Bulgaria ON AIR Васко Кръпката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
1
 
! Отговори
събитиятаот днес преди 3 години
ОБОБЩЕНИЕ: диво доупоскване на каквото е останало до края на мандата (вкл. достъп до данни от западняците от летището - GDPR) в полза на чужди интереси + ББ президент (мама Меркел вариянт), ако не Карибите за 10 год. и 1 ден с няколко чекмеджета да изтече давност и завръщане в Европа да харчи пари безнаказано (Херо вариянт) = страхотен Холивудски сценарий
48
0
 
4
 
! Отговори
+++ преди 3 години
И няма да го опазят,защото ненакрали се пишман политици веднага изпълзяха от мишите дупки и яхнаха вълнага.Те това го могат най добре.Казвам ви го като човек който преди години беше на площадите и беше твърде млад да повярва че има някакво бъдеще и справедливост.Не вярвам на никого защото си нагодиха законите да им служат без значение на политическа принадлежност.Когато се решават заплатите и субсидиите на партиите всички са единодушни.Как да вярваш на такива които изкараха по 30г. в парламента.
47
3
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
говорите - Васко Кръпката никогане е бил с комунистите от БСП. А в България мафията има само едно име БСП. Понеже си го знаят, затова най-много крещят. Понякога обаче успяват да инфилтрират агентура в другите партии. И ако някой вземе да се прави на света вода ненапита - значи нещо не му е чист косъма.
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е един от хората, които качиха мафията на власт.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязах една зависимост: През ноща гласуват в този сайт предимно хора,които не харесват правителството. И изведнъж,сутрин се започва яко гласуване против. Тъй като няма начин това да е реално......означава само едно:Журналистите ,които пишат статиите са корумпирани и сами дават лайковете.
44
3
 
3
 
! Отговори
До васко преди 3 години
патията СДС си беше много на място за времето си. Партията на царя си беше много адекватна за времето си. Всяка партия, която подпомага европейската интеграция на България е малка стъпка към бъдещето, за което мечтаехме и се борехме. Трябва да помним само едно НИКОГА С БСП.
43
4
 
5
 
! Отговори
Не знам Вие преди 3 години
какво имате против краденето, но ние които ГЛАДУВАХМЕ когато комунистите на Виденов откраднаха житото на България не ви вярваме.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислех,че няма кой да мине Костов по крадливост ама можело.Ким Тик Вун направо го разби.
41
3
 
1
 
! Отговори
Президента преди 3 години
има съветници. Тези съветници са поставени там от знаем КОЙ. Така че не приписвайте желанията на неговото обкръжение директно на президента. Той затова Борисов ви каза да се въздържате. Забравихте ли?
40
4
 
6
 
! Отговори
най-неподходящия преди 3 години
Защо да не обвиняваме президента. той затова е там и получава галямата заплата, за да не се поддава на манипулации. Това, че не искате да го обвиняваме само доказва тезата, че сте избрали един абсолютно неподходящ човек начело на държавата. Неадекватен към събитията, жаден за власт, която конституцията не му дава, озлобен спрямо народа, отмъстителен, алчен и непознаващ законите и конституцията.
39
2
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Най-крадливите са Барба Ганьос и неговия предшественик, катунара Иван Костов от - една порода са!
38
5
 
7
 
! Отговори
Нещастен "демок преди 3 години
"Те протестират против корупцията и мутрите, което е разбираемо"===============Разбираемо е това, че през '89г подведохте хората, а сега много от тях бъркат в кофите за б0клук! За мен не си "кръпка", а просто 0трЕпка!
37
0
 
6
 
! Отговори
Обикновен човек преди 3 години
До 34Какво означава истински избори? На такива на който повечето не ходят да гласуват, защото откровено ги мързи или както каза един мой познат "... Какви избори, аз имам час на казана да варя ракия":)))))))))))). И в двата случая гласуването е свободно - никой не може да те задължи. Обаче на моя познат като му свърши ракията по време на карантината- ела да гледаш- революция щеше да направи.:)))))))))))))
36
3
 
2
 
! Отговори
Не обвинявайте преди 3 години
президента. И той е жертва на същите кукловоди, които манипулират нас и нашите деца години наред. Ние вече някак успяхме да изградим съпротивителни сили и да се научим да виждаме истинските мотиви, но режисьорите използват наистина префинени похвати и най-честните и най-интелигентните са най-уязвими. Защото те виждат нещата черно-бели и това най-много устройва комунистическата риторика.
35
15
 
9
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До АнонименБорисов е кадърен само в едно, да открадне парите на другите и след това да ги раздаде като свои собствени. В това се състои "чарът му";))) А, както знаем, електоратът върви след парата. Въобще, не говорим за кадърността, така, както я разбираме, повечето.
34
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щом опряха до тоя маргинал да ги защитавадайте му една бира
33
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало било в тая държава много по-кадърни от Борисов затова трябвало да дайде такъв.Ми айде де!Само че 2 пъти го сваляте с протести и той два пъти се връща.Да ги бяхте сложили тия "па-кадърни" тогава. Като не можете повече от Борисов - ще търпите.И на изборите, соито идат покажете колко можете.
32
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33А предните 10 години с кого си е правил Чирепа далаверите ?И още по-рано, кой е позволил на Черепа да основи хазартната си империя ?Апропо, цялата вина на ГЕРБ е в това, дълго време го търпя, но ГЕРБ го подгони, а не котилото му БСП.Апропо, не случайно протеста възникна "спонтанно" именно когато ГЕРБ подгони мутрите.
31
6
 
14
 
! Отговори
Давай Васко преди 3 години
"Преля калта от медии ченгесарски, а поривът залян със катран, се лута по света мигрантски и не знае тук ли е или там..."Предсмъртни конвулсии на ламята и ДС главите и: столетници, юмручета, черепи, славита, възраждания, червени зелени и виолетови. Тръмп си смени администрацията, обръчът се свива, кранчето секва. България стъпи на крака и все повече се изправя! Няма да можете да я съборите отново в евразийската кал!Революционната ситуация няма да ви се получи, товарисчи!
30
17
 
8
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Абе, щом Бойко опря до Васко Кръпката, спукана му е работата:))) Кръпката е добър музикант, но само толкова, иначе е изключително лош житейски философ;))) Да не кажа, че навремето си бе и един долнопробен хипар. Имаше хипари, доста по-стойностни от него като визия и мислене;)))) Можеш да си намериш що годе неква работа, колкото да преживяш, но в София и след това моеш до дойдеш в провинцията да покажеш "класа";))) Хахахаха, щото в "провинцията" и тва нема!