Нинова е добре, пожела здраве на всички българи

Лидерът на БСП се лекува във ВМА, благодари на медиците
Обновена: 30 окт 2020 21:24 | 30 окт 2020 21:24, Веселина Йорданова
121
Нинова е добре, пожела здраве на всички българи
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която днес беше приета за лечение във ВМА след положителен тест за коронавируса, е добре.

Още по темата
Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря, написа тя в профила си в социалната мрежа.

Соцлидерката пожелава на всички българи здраве и кураж.

"Бъдете внимателни и се пазете. С много уважение и признателност към лекарите и медицинските работници, които рискуват себе си, за да спасяват нас. Знам, че ще се справим", заявява още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
САТАНА преди 3 години
Кво стана фукло?!
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох ,добре че ме информирахте за здравето на Импексова. Че иначе сън не ме хваща.
90
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се оправя бързо Корнелка ..Не съм бесепар ,но трябва да сме хора все пак
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяр
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнито май се е гушкала с Бойчето и е хванала вирусчето.Ама пусти мерак,цял няма.
87
0
 
3
 
! Отговори
До 77 преди 3 години
77До 64преди 9 часа 3 7И той не е по-различен. За него осигуриха цял екипи от лекари у дома му за 24 часово персонално наблюдение.##################-Има огромна разлика,от премиер и председател на опозиционна партия. Ако това въобще можете да го асимилирате.
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова е с положителен PCR и е приета във ВМА. Самата тя написа в профила си "Добре съм". Ами тогава какво прави в болница? Защо заема легло, което ще бъде отказано на друг, вероятно по-тежко болен пациент? Гледахте ли репортажите как линейки обикалят болници за свободни легла и все не намират или пък трябва да се чака с часове? Докога партийни величия ще се ползват с привилегии, недостъпни за нас - простосмъртните? Има ли Нинова дихателна недостатъчност или други индикации за хоспитали
85
2
 
7
 
! Отговори
хамлет преди 3 години
Много е добре,че е добре,че бях почнал да се притеснявам!
84
2
 
17
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
До змия 96 Разбира се че Нинова е ценна. Нейната мисия е да съсипе БСП .За това трябва да живее.
83
1
 
20
 
! Отговори
Mpъcницитe оцеляват преди 3 години
Е, като е добре, какво прави във ВМА? Защо заема легло нужно за някой наистина болен обикновен гражданин? Бас държа, че й правят ремдесевир, за да може след седмица спешно да се върне да мръснослови в парламента. Вие и да се разболеете, за вас ремдесевир няма да има - той е само за мpъcницитe, които ни тровят живота.
82
0
 
14
 
! Отговори
Чудя се преди 3 години
Кой ли ще обвинява за болестта си сега? Само питам! Със сигурност няма да каже, че сама си е виновна, заради глупостта си!Как се обръща палачинката понякога, живота се преобръща за миг. Ще благодари на лекарите, защото колкото и да ги обижда сама няма как да се излекува,пак опира до тях (което не пречи след като оздравее отново да бъде навъпреки за всичко,нали е "опозиция", но криворазбрана). Понякога живота и съдбата си правят странни шеги с някои хора, но едва ли ще се промени,няма да бъде тя.
81
22
 
4
 
! Отговори
EДНА ОТ ВСИЧКИ преди 3 години
Умна, смела и последователна. Не е примитивна като бащицата ББ,който с опростените си изкази печели посредствените хора. Бързо оздравяване и желая, жив и здрав да е и Б Б
80
1
 
11
 
! Отговори
злоба преди 3 години
Добре била, а не беше добре,когато отричаше и обвиняваше. Но е казано: "Бай бабо, да те не стига". Така ще се случи с всички отричащи и неспазващи елементарните мерки,които просто са част от ежедневието на хората(все пак миенето на ръцете е елементарна хигиена), но не, трябва да обиждаме и търсим виновни във всичко. Но, всеки си получава заслуженото рано или късно. Жалкото е само, че те ще са добре, защото ще ги лекуват, без значение дали са били против тези,които се грижат за тях сега.Ирония..
79
1
 
5
 
! Отговори
Еха преди 3 години
Нинова, Борисов, Бареков и други мега звезди в България не спазват мерките като хората. Не спазват дистанция, не носят маски и не си мият ръцете. Или.....?
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До :( - В болница защото от всички симптоми е най зле със стомаха -диария
77
3
 
23
 
! Отговори
Възрастен преди 3 години
,,Уважение и признателност",а до вчера се подиграваха и обиждаха доктор Мутафчийски!!! За сетен път Нинова демонстрира езуитщината на комунистите
76
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ли редови българин се гърчи не можейки да диша но не го взимат в болницата понеже тоя му е взела леглото.
75
1
 
34
 
! Отговори
змия преди 3 години
Защо тази змия е в болница и заема място на някой който наистина се нуждае от болнично лечение? Защо не е под карантина 2 седмици, както всички останали? толкова ли е ценна?
74
3
 
40
 
! Отговори
:( преди 3 години
Като е добре защо е във ВМА?! Защо заема място на някой, който НЕ Е добре? Вашата кожа, лицемери!
73
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не носеше маска.Заведе хората си на Ковид партиНе бе ШипкаНе бе БузлуджаНе бе триъгълник на властта.Очаквахме да се наниже на вирусчетоСега не можела да дишаХората страдаха,тя се кикотеше отсреща им