Отново социална и психологическа помощ в битката с COVID-19

Соник Старт подновяват консултациите
16 ное 2020 15:42, Александър Попов
1
Отново социална и психологическа помощ в битката с COVID-19

Социалната организация "Соник старт" подновява консултациите, свързани с психологическата подкрепа на граждани, заради усложняващата се ситуация с разпространението на коронавируса в България.

За последните седем месеца, по време на първата кампания, тя е помогнала на общо 9446 души, сред които и много деца.

Консултациите отново ще се провеждат дистанционно, по телефон и имейл на всеки, който има затруднения – физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.

Ръководителите на всеки център ще осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт.

В момента "Соник старт" провежда още една кампания, която стартира по случай 12-годишния си рожден ден. Организацията предоставя безплатни юридически консултации по семейно-правни въпроси, които включват и консултиране на деца. Те се провеждат в нейните центрове в страната – Балчик, Драгоман, Карлово, Левски, Първомай и Червен бряг. Кампанията ще продължи до края на месец март 2021г.


1
Още по темата: Соник Старт
Още от Общество
Безработицата намалява през октомври, но расте за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари