Студентите не се отказват, наемат къщи за гости и вили за 8 декември

70% нямало да отворят никога повече
49
Студентите не се отказват, наемат къщи за гости и вили за 8 декември
Снимка: Pixabay

Всички къщи за гости и вили са наети за 8 декември, даже се чува, че са наети диджеи, хората ще празнуват. Това каза пред БНТ председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

Още по темата


"Както ние предположихме още преди месец, особен здравен ефект от затварянето на заведенията няма. Хората, които не ги е страх или не вярват в коронавируса, ще намерят начин да се забавляват. Това се случва в къщи за гости, в хотелски комплекси", посочи той.

"Ако се затвори за 3 седмици, не виждаме кой ще обезщети целия бизнес, мисля че това е невъзможно", добави Алибегов.

"Нощните заведения бяха затворени за 2 седмици, най-вероятно 70% няма да отворят никога повече", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За хубаво или лошо...на 21 годишния акъл не можеш да му налееш...ако ще и турско да стане, пак.Той мисли само за секс, алкохол и купони.Не познава смъртта...и не допуска, че може да я срещне...по какъвто и да е начин.
38
5
 
4
 
! Отговори
Мноооо ясноооо преди 3 години
Уча , работя , и да не отидем с приятели да се забавляваме на празника ни някъде ...няаа как да стане !!! Защо да си прохабяваме студентските години ...треперещи от страх заради един грип !?!?!? Всеки има глава на рамената си...може да си прецени как и дали да се пази !!!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4-5 едри бизнеса се опитват да изнудват гражданите и държавата. Ако си направят качествена услугата хората ще ги предпочитат, ама като още са в комунизма ...
36
3
 
7
 
! Отговори
безделник преди 3 години
Всеки плаща индивидуално, заради колективната безотговорност. За недоверието в мерките на правителството, за многото умрели трябва всички горещо да благодарим на безделникът от Дондуков 2. За 4 години развали де що можа и се скри. Прави само поразии, които дълго ще плащаме всички. Да е направил дарение, да е организирал благотворителна кампания? Не! Отрови цялото общество с бълване на отрова по празници и без празници. Чакаме надгробното му слово по Коледа и Нова година. Но 15 хиляди си ги взем
35
1
 
8
 
! Отговори
Волф преди 3 години
Никога не съм празнувал 8-ми декември, защото съм учил в чужбина, а там такъв празник няма. Слабо ме вълнува дали ще празнуват. Ако искат, ОК. Не е нелегално да си запазват къщи за гости. Нека сам си носи отговорността за собственото здраве. Аз лично не харесвам пиянски купони, но всеки си знае най-добре.
34
0
 
8
 
! Отговори
Аз пък разбрах, че.. преди 3 години
са запазени всички места в националната библиотека !Ба си колко съм бил наивен.....
33
0
 
17
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Сега има поне реален шанс студентски град да се превърне в това, в което беше замислен а не в клоака с кръчми и чалготеги. Дано фалират всички там :)
32
1
 
10
 
! Отговори
Иначе преди 3 години
учим дистанционно, за да не се заразим? Браво мамини хрантутничета!
31
4
 
20
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
стадото иска кръчми и чалготеки , а след като се зарази обвинява правителството и лекарите ! това разбира се се подклажда от импексова и мая с камбанката !
30
2
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Тотална безотговорност! Важното е да се яде, пие и щрака с пръсти. Няма значение, че ще застрашат животите на хората около себе си, това не е важно.
29
0
 
21
 
! Отговори
Голяма работа преди 3 години
Нощните заведения затворили за 2седмици. Щели да фалират 70%Голяма работа При 9 %данък за кръчмите те дори не носят печалба на държавата и народа. Ако се има и предвид че укриват голяма част от печалбата си, това е най тъмния сектор. Че ще затварят 70%от кръчмите дори е добре дошло.
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те само тука "студентите" така казано не се наядиха на банкети купони това не може да се види никъде в друга страна каквато е елита на държавата такива и хората
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ако се затвори за 3 седмици, не виждаме кой ще обезщети целия бизнес, мисля че това е невъзможно", добави Алибегов.Наглостта на тази *** край няма.Никой НЕ ТРЯБВА и няма да ви обещетява. Почти всички бизнеси са в сериозна криза. Но само вие ревете защото сте свикнали по лесният начин. Ще оцелеят тези, които имат ум в главата и могат да се приспособят а другите ще преминат в други сфери на икономиката....Както винаги е било в живота... НАГЛЕЦ ТАКЪВ
26
2
 
10
 
! Отговори
Дядо от село преди 3 години
Бебок, някои ще почиват и на друго място, след интензивното, ако ме разбираш
25
15
 
5
 
! Отговори
Бедния българин преди 3 години
Еми да ще празнувам много ясно. Копони цяла зима на макс без изтрезняване! Кой ще ми каже нещо ? Ковид ли къв е тоя там да доди ще му налея и на него... Един живот се живее , не искам да седя в нас и да си мия ръцете през 1 мин и да се къпя с маска !! Това не е нормално в 21 ви век да знаете
24
1
 
12
 
! Отговори
До Bebok преди 3 години
Почиваш в интензивното, ако си с пари и връзки, ако си без някое от тях - почиваш си я у вас, я на стълбите в болницата...
23
2
 
18
 
! Отговори
Не може без кръчми преди 3 години
Те са най-висша ценност в Тиквостан в пълно съответствие с морала и стремежите на мафията, отдавна яхнала тази опоскана страна.
22
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами живота няма да спре и да се тресеме от страх заради промиването на мозъци което се опитвате да направите. Ние можем да мислим
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де. 30 години проповядваме, че държавната помощ е зло. Задържа естествените процеси на почистване, блокира ресурси, спира оздравяването. Стриктно, като по учебник върнахме земеделието в каменната ера, превърнахме заводите на скрап. Откъде-накъде сега трябва да постъпваме иначе за кръчми?
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родиш ли се пpocт...такъв си и умираш...Факт...