Забъркаха името на доц. Мангъров в измамни реклами

Той се надява скоро да постигнем т.нар. стаден имунитет
6 яну 2021 08:52, Елка Василева
93

Името на доц. Атанас Мангъров беше забъркано в измама. Сайтове с фалшиви реклами използват авторитета на лекаря, за да продават противопаразитни препарати.  Мангъров е подал сигнал до Facebook.

"Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат", обясни доц. Мангъров пред Bulgaria ON AIR.

Измамите, при които се използват известни лица за фалшиви реклами, не са нещо ново, но въпреки това все още има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

"Всички тези неща са лъжа, измислица. Хората не бива да се хващат и да купуват подобни продукти, защото това е мошеничество", подчерта медикът.

Иначе доцентът, който често ядосва властта, вече си е честитил Новата година с премиера Бойко Борисов и приятелските им отношения продължават, въпреки че доц. Мангъров отказа да се ваксинира, а беше призован да го направи, при това публично.

"Просто приемам това като някаква форма на шега, но аз съм обяснил, че хора с антитела няма нужда да се ваксинират", отбеляза доц. Мангъров.

В момента е запълнен само 1/3 от капацитета на Ковид клиниката, която ръководи доцент Мангъров, а той се надява, че скоро ще постигнем т.нар. стаден имунитет, при който 70 на 100 от хората ще имат имунен отговор срещу коронавируса.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя кой ще му повярва. Лъжливото овчарче Мангъров.
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъра няма да се зарази, но се рекламира зверски. За радост на шашкъните, които измират.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба си тариката - всички го рекламираме. Но Той не ходи при болни от КОВИД, само се преструва...
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този е самия дявол, не виждате ли как от очите му изкача оген, а ноздрите му бълват калбета с дим, изчадие демонично дошло за да събира душите на отиващите си от короната
64
3
 
2
 
! Отговори
trumf преди 3 години
не съм аз ,не бях аз .......магърчето не съм го закачал .Този човек си взема 5 мин под прожектора сега може пак да си ходи в лабораторията и да лъска епруветките.Доктор а *** човек с тотална липса на възка с живиа живот. Едно негоео пропочество не се случи само дава лоши съвети.Супер ше е за депутат от БСП ДПС а при слави ше е цар сред еднооки.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПросто защото на американците не им пука за някой нашенски ***, който срича на развален английски да спрат някакъв сайт, без да могат да обяснят защо.Виж, когато на български провайдер му се обадят от МВР, той веднага кляка.
62
3
 
9
 
! Отговори
2loop бей преди 3 години
Този недоклат не е виновен, виновни са медиите, че му дават трибуна. Човека е психочно болен, и опасен за здравето на хората
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не схващам какво значи,че сърварът е в Сащ и нищо не можели да направят. Ами бг полицията да се обади на тази в Сащ и те ще спрат сървара. Та даже и виновните ще заловят. Не е толкова трудно да се сетиш какво да направиш.
60
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българската прос...отия вече има поредно ново направление...мангъровщина.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 61 дърт мошеникНяма лоша реклама,но проблемът е,че не му плащат за тази реклама.
58
3
 
7
 
! Отговори
дърт мошеник преди 3 години
Нема лоша реклама.Важното е всекидневно да ми се предъвква името и сбръчканата ми физиономия да се хили по екраните на кабеларки и нац.тАлАвИзИИ...
57
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забъркал го....някой там....Тоя лъжлив, сенилен дъртак не спря да обикаля кабеларките и да плещи глупости ежедневно, сега някой друг го бил забъркал.
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Па той си го каза човека, всички ще го срещнем, така и стана. Но е прав колегата като акцентира вниманието върху изявите му като медийна звезда. Вече не ми харесва, в началото будеше симпатии сега не.
55
5
 
10
 
! Отговори
вируса мЪнгАлАчков преди 3 години
Уфььь писна ни от тоя заекващ доцент-вирусолог!Що не оди да се шибка изодзади некъде дето нема да му гледаме тъпата мутра!!!!***!
54
8
 
10
 
! Отговори
избиване накомплекси преди 3 години
Туй доцентче ако ГО няма една седмица по медиите и форумите ще пометне от мъка...Ковид циркаджията все се натиска за медийна популярност и вече досажда на оФФФьците с техния стаден имунитет.
53
7
 
12
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"Струва ми се, че този човечец вече има психически проблем да е под светлините на прожекторите"Никакъв психически проблем няма. Това е типичен тарикат и опортюнист. Възползва се от ситуацията да излезне от сенките. Става въпрос ясно за тежък комплексар, който видя шанса на живота си, да направи кариера и пари. Парите ги прави чрез реклами на шарлатански продукти, а кариерата я направи с назначението за шеф на клиника. Това е, нищо повече.
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъра с тая физиономия, може спокойно да го лепнат на плаката на следващия епизод на Мумията. И Междузвездни войни. Иначе ми се вижда добър човек, не знам.
51
6
 
14
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Хахахахах този човек е забавен, добър манипулатор, и откровен лъжец. Рекламите на "Иновирон" си седят на сайта на Мирта Медикус, със захиленото му лице. Тези реклами ли има предвид или други, които просто не са му платили? :) Защото Мирта Месдикус са фирма регистрирана в България, с контакти на сайта, с официално лице на управител, и т.н. Какви сървъри в САЩ, какви 100 лева?! Взел ли е пари от Мирта Медикус? Всички тези глупости, които наговори заради парите ли бяха? Вие си отговорете.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат" - еми изчакай го да дойде сървърът от САЩ и тогава ще го достигнеш. Докато пътува, вероятно ще е трудно.
49
7
 
10
 
! Отговори
Кико о преди 3 години
Как да рекламира човек с психологични отклонения? Бихте ли оставили детето си на Мангъров сами за 1 час?