МВР започва проверка заради нахлуването на "Възраждане" в Одеон

Поддръжници на партията прекратиха филм от "София прайд"
11 юни 2023 15:22, Нели Христова
150
МВР започва проверка заради нахлуването на "Възраждане" в Одеон
Снимка: БГНЕС

Министър Калин Стоянов ще иска пълна информация по случая, за да се запознае с действията на служителите, изпратени в кино "Одеон", когато поддръжници на "Възраждане" са нахлули и са прекратили прожекция на филм.

Според предварителни данни, предоставени от СДВР, след сигнал на мястото са изпратени униформени. Там е установено, че привърженици на политическа партия и група граждани, дошли на прожекция, са влезли в словесен сблъсък. Организаторът на прожекцията е решил да я прекрати, върнал е парите на закупилите билети. Не е имало физическо насилие между двете групи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера демонстранти с тениски на "Възраждане" обсадиха столичното филмотечно кино "Одеон" на бул. "Патриарх Евтимий" и не допуснаха прожекция на филм, който е част от програмата на ЛГБТ фестивала "София прайд". На кадри от мястото се вижда група хора, които държат плакати с надписи срещу "педофилията" и ЛГБТ правата пред входа на киното.

По това време в салона е трябвало да бъде прожектирам филмът "Близо", част от "София прайд филм фест". Според афиша филмът е подходящ за зрители над 18 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
1
 
! Отговори
Редовен гражданин преди 10 месеца
Статията си личи, че е писана на две на три без данни и факти. Първо, полицията е била там, но е позволила на тези мъже с тениски да се изпречат на жена и да я обиждат. Няколко мъже срещу една жена! Второ, филмът не е подходящ за лица по д18, защото има самоубойство, а НЕ защото има секс между дечица. Няма дори една целувка между деца. Педофилите не са част от ЛГБТИ, има много момиченца в центровете по спешност, където са били сексуално малтретирани от мъже. Всеки цожиален работник го знае.
87
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойните отряди на Мацква.
86
4
 
0
 
! Отговори
Име преди 10 месеца
Затова няма един софтуер, който да работи като хората и една електроника, която да работи повече от 5-6 години както трябва. Защото ей такива не можещио да четат и смятат и не знаещи къде да получат информация, са програмисти. Тук е друго, този е пореден фантазиран програмист, да изпъква като "интелигентен поддържник на ФЪЗражданИ". Ей такива са им 95% от електората, който пълни на Коцанката касичката с пачки. Такива са и всички, които пълнят на останалите касичките.
85
3
 
0
 
! Отговори
Име преди 10 месеца
За всичките празноглави програмисти да кажем, че има едно нещо, наречено "Правилник за организацията и дейността на Народното събрание". Вътре пише, че сборът на гласовете против и ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, ако е повече от този на гласовете ЗА, предложението НЕ СЕ ПРИЕМА! Да, това е до всиичките "програмисти на амбразурата", бранещи глупостите на вГъъъЗражданьЕ. Повтарям, това е до всичките слабоумни вгъЪЪзрожденски бранители!
84
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре са направили че са спрели филма.
83
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз си виках,че не ми пречат обратните ако не ме закачат. Обаче с всяка година започнаха да искат все повече нещата. Да осиновяват деца,да си сменят пола. Да кажем,че има и трети пол. Откъде накъде 3 пол. Мъж с топки да се облича като жена и да ми казва,че трябва да му дават да отглежда деца и да ги учи,че това е нормално. Или да влиза в женските съблекални понеже се определя като жена. Айде бегай. Ставате вече прекалено нахални. Отново свободата става свободия
82
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пропаганда на извратено поведение, каквато се прави чрез този филм и други мероприятия, трябва да бъде спирана. В този смисъл привържениците на Възраждане са прави. Къде отидоха изконните човешки ценности? Защо се позволява да се преследват хора, които държат на тях?!
81
28
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Изрожденците не искат да видят ИСТИНАТА за руската отврат и колегите им ПРЕДАТЕЛИ от Бай тошово време в прожекцията "16-та Република. Предателството на комунистите". Копейковците са руски националисти и АнтиБългари. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ Родоотстъпниците ВЪН!!! Тази прожекция в програмата на училищата!!!
80
6
 
25
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 10 месеца
Трябвало е да го запалят балабар със всичките извратеняци вътре !
79
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Филмчето което щяха да гледат ако не бяха го спряли се разправя за двама които си бъркат по дупките. На някои щеше да им хареса мъжка лубов. Той Бог си знае работата. Ще унищожи този развратен свят.
78
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не с ело противопосравите ба възеаждане с радикални мерки, щ3 почнат да нараняват хора по улиците!!!
77
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Суека, Аз не смятам за ненормални обратните, изобщо не ми пречат, стига да не занимават децата до 18 години с техните глупости! Ако оставят децата на мира, да правят каквото искат в личния си живот!
76
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Оставете "Възраждане" на мира! Не ги закачайте!
75
8
 
0
 
! Отговори
До Гадняр, № 80 преди 10 месеца
Какво да напишем в Гугъл, за да можем да видим какво са представлявали онези дипляни и листовки, за които ти пишеш?
74
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Възраждане застрашват живота на всички с разшина полова ориентация. Искат да ги ИЗБИЯТ! Помнете! Щемпочнат да нападат и гей децата в един момент! Хора!!!
73
10
 
35
 
! Отговори
Суека преди 10 месеца
ЛГБ* = СОДОМ и ГОМОР ! Падение на човека и човечеството ако приемат извратените за НОРМАЛНИ !
72
16
 
34
 
! Отговори
Дръжте се, патриоти! преди 10 месеца
Докато има патриоти, има надежда за България! Браво на Възраждане!
71
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен "утре ще арестуват всеки който се е изказал срещу путин и копейкин." - кой ти го каза това?
70
7
 
24
 
! Отговори
цъфнали налъмите преди 10 месеца
В поверията се крие много истина, те са плод на колективното съзнание на стотици поколения. Поверието казва, че ако искаш да станеш от момче намомиче или обратното, трябва да минеш под дъгата - тоес никога! Природата е такава, такъв си какъвто си създаден, другото е извращение. И извратените са си избрали знаме именно дъгата, което показва колко са rлъпави, освен извратени и rлупави. Да "минеш под дъгата", "на кукуво лято", "като цъфнат налъмите" ... защо не си сложат на знамето цъфнали налъми.
69
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
М-да, като съм минавал покрай това кино съм се чудел какво прожектират вътре.

Спонсорирани публикации