Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка

Българската асоциация постави в невъзможна ситуация нас и УЕФА
14 ное 2023 14:35, Стела Стоянова
96
Унгария към БФС: Не можете да организирате дори семейна почивка
Снимка БГНЕС, архив

След като стана ясно, че от УЕФА са уведомили унгарската федерация, че по искане на Българския футболен съюз мачът от квалификациите за европейското първенство в четвъртък ще се проведе при закрити врати в София, от унгарската футболна централа пуснаха следното изявление:

"Поведението на Българския футболен съюз е безпрецедентно, несериозно и неспортсменско. Не можете да организирате дори семейна почивка по такъв начин, камо ли международен футболен мач със сериозни залози, включващ много хора и интересуващ милиони.

Българската асоциация постави в невъзможна ситуация както УЕФА, така и унгарската асоциация.

Още по темата

Припомняме, че първоначално по програма европейската квалификация между двата отбора бе насрочена именно за четвъртък на Националния стадион в София, но впоследствие двубоят бе преместен "Христо Ботев" в Пловдив при закрити врата с обяснението, че мачът е рисков и може да има безредици. Причината за това е готвеният протест от страна на всички големи фен фракции в страната срещу управлението на ръководството на БФС.

От Пловдив обаче отказаха да домакинстват на срещата, тъй като се извършват ремонтни дейности на новия стадион на Ботев Пловдив. Появи се вариант за стадиона в Кърджали, който обаче не отговаря на изискванията на УЕФА, а и домакините изказаха готовност да приемат срещата само ако е с публика.

В крайна сметка днес и от БФС потвърдиха, че срещата ще се играе на националния стадион от 19 часа, но без публика.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези съюзи всъщност са НПО. Всички проблеми в обществото започват от тях .Те не само че не решават проблеми. Те генерират проблеми и от това живеят. От проблемите на хората. Ние сме в едно безумие обществото.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"БФС е еманация на НС и на МС." това мнение е застъпено по долу. Но то се отнася и за БЛС и БФС а също и за ЗК които системно унищожават българи. Тафталогията в имената на НПО не е по моя вина а е недомислица.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цялото БФС трябва да се изрине... до последното ако.. трябва да се изчисти, проветри от алкохолните пари и миризмата на ако. След като всичко е почистено и дезинфикцирано. Трябва да дойдат нови мади хора, и всичко да започне на чисто.
85
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гaньофска работа.
84
0
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 5 месеца
Как да не можем ? Вече 18 години в Бояна някои са на семейна почивка ,даже чат-пат Преслава им попява чалга.
83
0
 
9
 
! Отговори
Прави са! преди 5 месеца
Тук всичко е бизнес и провал заради лични или чужди интереси но не и за българския футбол
82
0
 
7
 
! Отговори
Кире преди 5 месеца
"Каква футболна драма", дами и господа. Както казаха унгарците и да играем и да не играем все ще спечелим, така че прай сметка за какво ни бройкат.
81
1
 
6
 
! Отговори
Хайде на бас? преди 5 месеца
Вярвате ли ми, че ей сега директно мога да се обзаложа на 5 лева с който иска, че Бойко Борисов сериозно е обмислял варианта този мач на UEFA да се играе в с. Бистрица?
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ей го каде е. Перуката като се навре в Кърджали, да не мисли, че ще се скрие? Ей го къде е - половин България може да се изсипе в Кърджали, ще отнеме 4-5 часа. Палим си колите и идваме. Моята вдига 250.
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нагласени мачове, лудогорец пере милиардите на Боко, безхаберие, далавери със спортните бази, кражба на средства от клубовете... то едно ли е. Целия спорт в България е съсипан от един единствен човек и неговите придворни. Този човек се казва Бойко Борисов. ЗАЩОТО НЕ МУ СТИГНАХА НЯКОЛКО МИЛИАРДА. МАЛКО СА МУ
78
1
 
11
 
! Отговори
Мъка ми е на сърцето преди 5 месеца
Тия как докараха футбола до това положение?
77
0
 
5
 
! Отговори
Играйте в Бистрица преди 5 месеца
Играйте го мача във FIFA-та. Всеки футболист да вземе по един контролер и да си играят home office - за да не се клати повече трона на Б.(ойко) Михайлов. (до този долу: мача трябвало да е без публика, защото имало заявки за протести срещу БФС и Боби Михайлов се страхува да не падне от сламения си ГЕРБ-аджийски трон, но това няма да го чуеш в медиите)
76
0
 
7
 
! Отговори
не разбрах преди 5 месеца
Защо мача да е без публика!?
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
трабва да сме положителни, може да го изритат тоя, но няма да е доброволно. тоя е като нинова
74
0
 
6
 
! Отговори
Карапелит нюз преди 5 месеца
Ние от клуб Карапелитски мотики село Карапелит сме готови да приемем мача. Имаме лиценз от УЕФАк - Универсална Европейска Футболна Асоциация в Карапелит ! Осигуряваме игрище, храна, подслон, къшей хляб, бистра вода и щастливи фенове.
73
0
 
1
 
! Отговори
51 преди 5 месеца
Как така всичко се разскапа толкова жестоко
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БФС ще черпи унгарците една служебна победа, само да има мир.
71
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Виновни са Баце и Сламения човек. Единия е уреждал само Бистрица, другия урежда само себе си !
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ние от село Тича окръг Бяга с удоволствие ще приемем мача на нашия стадион. С нетърпение чакаме унгарските фенове да инвестират в кръчмата ни.
69
0
 
6
 
! Отговори
Рендету преди 5 месеца
То ако футбола и ритни-топковците бяха единственият кусур на държавата ни, щях да аплодирам прав!!!!!