Любов по Бойко, безразличие по Вълчев

Класация на НЦИОМ за одобряваните политици: Борисов – пръв, Първанов втори; отзад напред - Пирински, накрая Велчев
27 фев 2008 15:01,
40
Любов по Бойко, безразличие по Вълчев
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов е най-одобряваният политик с 64% одобрение, Георги Първанов е одобряван от 60%, а Стефан Данаилов - от 51% от избирателите у нас.

Това показват данните от национално-представително проучване  на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ).

В класацията на най-одобряваните български политици и общественици намират място още: Меглена Кунева (42%), Ивайло Калфин (31%), Сергей Станишев (29%), Румен Петков (27%), Гергана Грънчарова (27%), Георги Пирински (27%) и Даниел Вълчев (26%).

Подкрепата за президента сред избирателите на ГЕРБ е значително по-висока, отколкото тази за Бойко Борисов сред симпатизантите на Социалистическата партия.

Мeглена Кунева се оказва най-консенсусната политическа фигура, ако се съди по подкрепата на партийните електорати за българския еврокомисар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Момичето преди 16 години
Нямам думи :(
38
0
 
0
 
! Отговори
БАЩА преди 16 години
всеки народ си заслужава управниците
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ujas, ujas, ujas be maini. Tea deto kradoha do sega bili mishleta a Bobo ne bil plyh. 4e kvo e my grajdanko? dane bi da e kosatka ili grizla?
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Az podkrepiam Божидарова i ГрингоNFB e otvrat ot kym komentariite si po vsekakvi vyprosi. Polzata ot NFBeto e 4e typotiite mu se sveji i originalni. Kogato prepisva drugi mneia se izcerviava ot zad sled kato go posetiat myjkite mryvki.
35
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
"...Но ако малко поне размърдате първичните си мозъци би трябвало да осъзнаете, че това дори да е вярно, е просто етап от живота му, който е преминал......"Какво означава "ЕТАП" от живота му?Ми те комунистите казват същото ...Тези 18г на преход бяха етап от живота ни...Натрупахме капитали по един незаконен начин, но забравете и да започваме на чисто!В нас днес са парите и вие ще ни слушкате!За този етап ли да говорим?Нека да извикаме независими Финансови инспектори , които да надникнат в бумагите на днешните милионери, да се види как е станало началното натрупване на капитали, плащани ли са данъци , прогресивно на парите които са печелени...Благодаря Ви!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Boiko Bexar pravi svirki na Dogan i amerikanskia poslannik
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бб като политик е двойкаджия. А тази "социологическа" агенция що не доиде на "големия" гербаджииски митинг да ни преброи? За мен нещата са ясни. ГЕРБ си отива, след провала на митинга на агенцията се възложи спешно да "направи" това проучване само че кои ли ще повярва на тези балонени цифри.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Може да е всякакъв Бойко, но поне не е плъх като останалите, затова го харесват хората, омръзнало им е от безлични плъхове в държавния хамбар.
31
0
 
0
 
! Отговори
Простак преди 16 години
*** народ - проста държава!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
imali sme BKP, polse doide SDS, posle DPS, i razni drugi DS.Sega obace si imame SDC, kakto pisa niakoi Stanisef-Dogan-Car=SDCstrojjjj se, miiiirno, e pa niam svobodno-ste marsiruvate rodilka vi stara, s 4erven bairak, 4erven fes i nishto 4erveno ot caro.
29
0
 
0
 
! Отговори
минко преди 16 години
Да саживи и здрави Бойко Борисов и Иван Костов!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не съм сигурен дали сте прав, но поне сте ГРАМОТЕН, за разлика от много по- долу!
27
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
ако бе малко по умен щеше ли да се подлъже по обещанията на царя, после по комунистическите измишльотини за светло комунистическо бъдеще...Що не спряха инфлцията и кражбите , а трябваше да дойде Костов да се въведе борда и нещата да потръгнат1Костов тогава стабилизира държавата която бе банкрутирала и сега щяхме да бъдем още подобре ако не му бяха подложили динена *** с царя!с този си ход червените олигарси доказаха че не трябва да ги подценяваме..МОШЕНИЦИ ОТ ВИСША КЛАСА!БСП+ДС=ГЕРБ
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сега за малко разнообразие нека първо да ми изброите предимствата на станишев-доган-цар и тогава плюйте на воля Бойко Борисов. А, става ли???
25
0
 
0
 
! Отговори
буба лази преди 16 години
Много си заблуден,ама толкова много, че чак не можеш да си представиш колко:) С колко процента избрахте вие Борисов? Май бяха около 15, а? Е, наистина сте малко простите! И слава Богу! Значи не разбираш защо тези същите, които никой не може вече да търпи, прожутват ББ? Еее, сети се:) За да продъжат делото си! Да не умира никога! Ей това е сладурче! Ще го осъзнаеш,но или късно, или когато се наложи да си плюеш на петите към Океана:)
24
0
 
0
 
! Отговори
Селянина с голямото преди 16 години
Това само доказва че какъвто е народа такива са му и политиците.Нима наистина българския народ е това нима войнствуващата простотия,самохвалството и показността са впечатлили българите.Нима този народ е загубил разума си способността да преценява.Този народ неможе да очаква нищо добро от живота.Знам че много народ ще ме псува и ругае за тези думи но това няма да промени нещата.Колко ли още нещастия и мъки трябва да изтърпи този народ за да се осъзнае?
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какво значи "тикан напред"??? Айде стига с тези общи приказки, ами за разнообразие кажете и нещо конкретно като плюете без никакво покритие. Аман от празноглавци без капка мозък, свикнали като овце да вярват на всичко което им поднесе комунистическата пропаганда. Забелязах, че откакто се лансира от самите комунисти наглата лъжа, че ГЕРБ е ъщерна партия на БСП и най-големите *** веднага се хванаха на уловката...Но това няма голямо значение. По-важното е, че нищо не зависи от такива *** като вас. За радост сте много малко. И никой не си прави труда да ми отговори за гейчето станишко и мафиота дуган...дали те са ви по-приятни да ви управляват и да ви продават олиото по 3,60 и кашкавал по 14 лв. Това чудо и при царя го нямаше...И като ми обясните, че ви е по-приятно тогава ще разбера защо плюете по Бойко Борисов. Защото просто сте промити, комунистически мозъци. И той все още не е управлявал като премиер, за да ми пишете какво щяло да стане. Доколкото знам имаше една Ванга, ама тя умря... *** смотани
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ей такива като тебе анализиатори стигат до заключения,които нямат много общо с главния мозък ! хахахаха Не бил съден, не бил обвиняван, не заплашвал българския народ А бе ти ол райт ли си? А че е тикан напред да досъсипе всичко,което мърда все още и че също има еврейски корен няма ли значение? Айде бягай да си играйкаш !
21
0
 
0
 
! Отговори
Гринго преди 16 години
подкрепям Божидарова, хубаво е че са останали и незаслепени българи, макари много малко за съжаление
20
0
 
0
 
! Отговори
liverpul преди 16 години
а ти си