Първанов пропищял от палатката на "Атака"

Волен: Бойко, кажи си - червен ли си, или опозиция
16 окт 2008 16:00,
66
Първанов пропищял от палатката на "Атака"
Националистите нямат никакво намерение да правят промени на протестния лагер пред президентството. Снимка: Булфото

Волен Сидеров призовава кмета на София Бойко Борисов най-накрая да се определи опозиционер ли е, или предпочита да бъде инструмент в ръцете на управляващите от БСП. Това съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на партията.

Лидерът на „Атака“ се срещна със заместник-кмета по "Координация, контрол, обществен ред и сигурност" в Столичната община Юлия Ненкова.

На срещата Сидеров е узнал, че писмото до „Атака“, в което се настоява да се намали озвучаването на постоянния протест на партията пред президентството, е изпратено до националистите по лично нареждане на Бойко Борисов.

Причината за сигнала до „Атака“ са постъпили оплаквания в Столичната община от президента Георги Първанов, началника на кабинета му - генерал Никола Колев, и депутата от „Коалиция за България“ Георги Божилов.

В Столичната община са получени общо 5-6 писма по електронната поща с оплаквания заради озвучаването на протестния лагер на „Атака“, уточниха от пресцентъра на партията.

Националистите са категорични, че нямат никакво намерение да правят промени на постоянния протестен лагер пред президентството.

По-късно във четвъртък от пресцентъра на Столичната община разпространиха и следното изявление на Бойко Борисов:

"Както не се поддадох на натиска от президентството да спра протестните действия на "Атака", така няма да се поддам и на натиска на Волен Сидеров да толерирам нарушаването на обществения ред и смущаването на работата на институциите".

Бойко Борисов отбелязва, че като кмет на Столична община е длъжен да съблюдава спазването на обществения ред на нейната територия.

По думите му в историята на България няма по-дълго разрешение за провеждане на опозиционен протест.

"Ще използвам възможността да напомня на г-н Сидеров, че точно с гласовете на общинските съветници от "Атака" беше свален председателят на Общинския съвет в Пловдив Йордан Кюмюрджиев и управлението на града беше предадено в ръцете на БСП", допълва Бойко Борисов.

В съобщението се посочва, че "Атака" провежда протестите си пред Археологическия музей от 28 юли тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
с твоето хахахаха , и атака не ще те измъкне от батака - всяка *** обича калта...
64
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА В БАТАКА хахахахахахахахахахахха
63
0
 
2
 
! Отговори
BG преди 15 години
"Волен Сидеров припомни, че преди 2 г. на кмета не му пречеше воят от софийската джамия и тогава той посрещна с мълчание протестите на националистите. Явно е, че дейността на АТАКА изнервя управляващите от БСП заради постоянно падащият им рейтинг, уточни националистът. "цитат от в. АТАКА
62
0
 
2
 
! Отговори
Марто преди 15 години
Дори и да махнат палатките на АТАКА, дори и Болен да го няма,кой ще е другият,който ще ни хареса на нас всезнаещите,кой?за бойко Борисов се изписаха тонове мастило,за Волен Сидеров се изля помия,колкото искаш,хайде възмутен гражданино,дай предложение за личност, която да застане на тяхното място.Да бъде национално отговорен, да милее за България, да иска да се върне заграбеното от този народ,да вкара престъпниците в затворите,ако познаваш такъв не го пази само за себе си, а го предложи,за да го припознае целия народ като водач.Аз лично не познавам такъв човек и затова и не плюя по хората, обаче като чета какво се пише или аз съм много задръстен или другите могат само да плюят, може пък на българина това да му е силната страна, да омърсява хората.нека да не забравяме, че сме затъналли много дълбоко в тинятаи в стремежа си да търсим идеалния лидер/съмнявам се,че има такъв/може и да закъснеем до толкова, че да няма кой да ни извади.
61
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Волен Бойко и атака всични за мустака
60
0
 
2
 
! Отговори
крадец преди 15 години
Понеже Прокуратурата иска да се подслушва за пране на пари, някой сега ще поиска ли и нейното закриване, така както бе поискано закриването на НСлС и ДАНС ?
59
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА АТАКА волен
58
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА АТАКА ВОЛЕН
57
0
 
2
 
! Отговори
Fallschirmj&#228 преди 15 години
Гоце и ибрикчиите му се нуждаят единствено от "***"
56
0
 
2
 
! Отговори
още един възмутен преди 15 години
най-после няков в тази община се сети, че трябва да направи нещо за да се спре този тормоз на всички минаващи покрай това нещо " ". но ми се струва, че това е сценарий на Болен, защото видя че няма да устиска до догодина, а трябваше ПГ на Атака да напуснат парламента до сваляне на правителството. както виждам по новините, атакистите си ходят на работа, а 1-2 типа с криминални физиономии седят в палатката. това е опит за излизане от ситуацията без голям резил, но на всички в софия им стана ясно, че с атака е свършено. това е истината.
55
0
 
2
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Абе нали и Костов беше в управата...забравихте ли?Сега отново гледа да се присламчи към софрата!И някои отново му вярват...ле-ле....Продължавайте да вярвате на стари муцуни...! Аз лично съм за Атака !Не напразно го гонят като досадна муха Сидеров-постоянно ги разбутва и им пречи да си плетат на спокойствие кошниците.
54
0
 
2
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Вярно е: България не е нито ,,Държавните институции" нито ,,Обществено - политическата си система" България е 112 000 кв. км територия която принадлежи на всеки който се чувства Българин.Това е България.
53
0
 
2
 
! Отговори
Йорданов преди 15 години
Говорите ми за подкрепа на ДСБ,а защо не питате Атанас Атанасов кой е Нерон Вълкът в подземния свят.Заради него и заради писанията по негов адрес бият и убиват писатели и журналисти.
52
0
 
2
 
! Отговори
демократ преди 15 години
ЕДИНСТВЕНАТА ДЕЙСТВЕНА ОПОЗИЦИЯ МИЛЕЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ!
51
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
toi kostov e po-zle i ot bsp-to, vuon6te v bulgaria ima samo edin politik koito 6e ni opravi - boiko. Moje i toi da e mutra no pone ne6to pravi za naroda, dokato vsi4ki ostanali grabqt i bqgat!!
50
0
 
2
 
! Отговори
Топ реалист преди 15 години
Костов е политически труп, и като такъв може да го закопаем окончателно или да го оставим да мирише.
49
0
 
2
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 15 години
САМО ИВАН КОСТОВ И АТАНАС АТАНАСОВ ОТ ДСБ ПОВДИГАТ ОСНОВАТЕЛНИ ВЪПРОСИ И ИЗНАСЯТ ИСТИНИТЕ ЗА АЙДУКЛЪКА НА ВЪРКОЛАГСКАТА ТРОЙКА ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДСБ И КОСТОВ !
48
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
3. - 16:06 -От: националистТози лагер е явно неуважение към държавните институции.Не мога да разбера защо е направен точно от националистите.Нали за тях "България е над всичко". Подобре да бяха направили този лагер пред "Догансарай"-------------България не е "държавните институции", бе, ***!
47
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Днес се подписах за оставка на позьора Първанов.Този *** е срам за България!
46
0
 
2
 
! Отговори
ха - ха -ха преди 15 години
--годишни момиченца от ,,IWET - FESHAN,,! A и доктор няма , за да му проследи как му минава трипера !