Иван Сотиров: СДС ще се коалира с ГЕРБ след изборите

Според него от ГЕРБ нямат капацитета сами да реализират необходимото за България управление
30 ное 2008 19:06,
11

Най-вероятно СДС ще се коалира с ГЕРБ след парламентарните избори, заяви в Шумен народният представител и кандидат за лидер на сините Иван Сотиров. Според него от ГЕРБ нямат капацитета сами да реализират това управление, което е необходимо за България, докато в СДС имат необходимия опит.

Иван Сотиров подчерта пред Дарик радио, че не е против предизборна дясна коалиция, но според него тя може да се създаде, след като бъдат изпълнени определени условия. Едно от тях е лидерите на партии, които са отговорни за разцеплението вдясно, да направят крачка назад.

Това според Сотиров не означава непременно, че те трябва да подадат оставки. „Не може обаче години наред двама-трима души да извиват ръцете на всички десни симпатизанти и да чакат хората да отидат при тях, вместо те да отидат при хората”, каза той.

Депутатът уточни, че ако коалицията се възприема само като средство някои амбициозни хора да оглавят листите с кандидат-депутати, то по-добре СДС да се яви самостоятелно на изборите за парламент.

„Като политическо поведение СДС е след събитията. Занимаваме се основно с вътрешните си проблеми, като в същото време не водим истински политически дебат”, каза още Сотиров и подчерта, че сред проблемите на партията е липсата на приоритетно говорене и не добрата комуникация на ръководството със симпатизантите по места.


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Steffff преди 12 години
СДС - ха! Че те няма да вляза,бе. Гладна кокошка просо сънува.
9
0
 
0
 
! Отговори
Батиста преди 12 години
Сотиров лъже като Бойко Борисов.
8
0
 
0
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Мразя ГЕРБ още когато се подвизаха под абревиатурите СИК и ВИС!
7
0
 
0
 
! Отговори
Kkk преди 12 години
СДС няма да влязат в Парламента, а се готвят да управляват. Палячовци.
6
0
 
0
 
! Отговори
Кубинец преди 12 години
СДС и ГЕРБ са един дол дренки - СДС *** за зеле на стават, а ГЕРБ са обикновени мутри и крадци!
5
0
 
0
 
! Отговори
Стефанов преди 12 години
Алваджията за бозаджията! Крадци и мутри като се съберат на едно място става"стой та гледай"!!! По този повод народът е казал:"Крастави магарета и през девет баира се събират"
4
0
 
0
 
! Отговори
Спиридон преди 12 години
Вашшшшш'та мама проклета! Краде им се още, та пушек се вдига!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Иванчо от къде знаеш, че ГЕРБ няма необходимия капацитет? Ти да не би да го имаш?
2
0
 
0
 
! Отговори
бззз преди 12 години
Тя рибата в морето,той приготвил тигана!
1
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 12 години
Иванчо,Ще ти разкажа един стар виц:..." В най-бандитския Одески бар, един дребосък се изправил и извикал:-Кто против меня?От съседната маса се изправил един двуметров кулкурист с моряжка фланелка и казал: - Я против тебя!Малкия попитал плахо: - Как се казваш?" - Вова - казал едрия.Тогава малкия се изправил и с още по-силен глас извикал: - Кто против меня и Вова?..."