Фандъкова само пърха с мигли около Бойко, изрепчи се Кадиев

Червеният кандидат-кмет щял да пребори трафика в столицата за три месеца
19 окт 2009 20:06, Красимир Ангелов
156
Фандъкова само пърха с мигли около Бойко, изрепчи се Кадиев
Снимка: БГНЕС

“Очевидно кампанията ще бъде между мен и Бойко Борисов, като министър-председателят ще играе ролята на лошото ченге, а кандидатът на ГЕРБ ще пърха с мигли около него”.

Това обяви кандидатът за кмет на София Георги Кадиев по време на откриването на предизборния му щаб в столицата.

Червеният кандидат изрази очакванията си, че предизборната кампания ще бъде “мръсна”.

“Г-н премиерът прескочи собствения си кандидат за кмет и започна кампанията от нейно име в предаването “На 4 очи”, заяви още  Кадиев.

Той покани основния си претендент Йорданка Фандъкова на “поредица дебати, свързани с управлението на София”.

Освен това общинският съветник зададе няколко въпроса към неформалния лидер на ГЕРБ - кому е нужна такава некоректна кампания; как така е бил много добър, когато са ползвали критиките му към предишното управление, а сега заявяват, че е един от всичките; как така е бил добър, когато Цветелина Бориславова е ходила при него да моли сметките на НАП да преминават през СИБанк и е бил харесван, когато е защитавал Тошко Тодоров?

Кадиев обещава да се справи само за три месеца с трафика в София, като една от мерките е да ограничи движението на тежкотоварните автомобили.

Сред другите идеи са нощен режим на зареждане на магазините и създаването на нови паркинги.

“Въпросът с бездомните кучета може да бъде решен до две години”, заяви още кандидатът за кмет на БСП.

Той обяви, че в кампанията му е залегнала и проверка на управлението на столицата през последните 15 години, както и финансиране на нови знакови проекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 14 години
Кадиев; Ако махнеш и бръмбарите в главата си, всичко, ще е наред.
144
0
 
0
 
! Отговори
братото преди 14 години
Пичове само искам да ви питам Бойко к'во направи за София, докато беше кмет?Не мога да разбера как може да сте такива заплеси? Нещо хубаво видяхте ли по време на кметския му мандат, освен само да мрънка за това и онова и за всичко, на което не може да намери решение, да обвинява правителството...Хора, осъзнайте се, бе!! Скапания *** на София се извозва ежедневно в Силистра!!! На другия край на България!Страшни заплеси сте, честно..
143
0
 
0
 
! Отговори
Пешеходец преди 14 години
Плешив ***!
142
0
 
0
 
! Отговори
серсем преди 14 години
Тоя *** да не се обажда, че ще пърха с миглите си на топките на Бойко:)))
141
0
 
0
 
! Отговори
серсем преди 14 години
А тоя *** къде е тръгнал да се обажда!? Неговите мигли ще пърхат на топките на Бойко:)))
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
фандъкова! Кадиев! Ужас! Ад!
139
0
 
0
 
! Отговори
kuku ruku преди 14 години
ей, хора, софиянци не останахме в София - за съжаление. Само селяни и ***: по улиците, в магазина, пък и те ни управляват. По-страшно от това няма!!! Моля се някой да върне софийското жителство и да изгони от София всички, които не са родени туке така ще се справим със задръстванията!!!
138
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
до 909 - разбираме комплексите ви, свързани със това че софия я гледате през крив макарон, но това си е ваш проблем.софия от 1990 се управлява от всякакви ***. затова сме на такова дередже.а че бойко магаре да сложи ще го изберат *** - и това е вярно. той и магаре избра....
137
0
 
0
 
! Отговори
909 преди 14 години
Ти си софиянец, колкото москвичът е автомобил. Погледни какво направиха комунистите от България, върни в родното си село и запретни ръкави. Не пиши във форумите щуротии. Кадиев няма да спечели.
136
0
 
0
 
! Отговори
West city преди 14 години
Хахахаха пак ще има смях, независимо дали са кметски или парламентарни избори. А тоя се изживява катоновия месия на София.
135
0
 
0
 
! Отговори
illi преди 14 години
Boge Boge i toq li 6te opravq sofeto xaxa xaxa xaxaxaxaxaxa
134
0
 
0
 
! Отговори
ужас преди 14 години
"Кадиев обещава да се справи само за три месеца с трафика в София, като една от мерките е да ограничи движението на тежкотоварните автомобили."Това звучи като онзи ком.виц: "И магазини ще в направим, и детски градини..Ама ние, деца нямаме...И деца ще ви направим!!"Смешници некъдърни, тряфика щял да оправя сам пр това за 3 месеца ...Супермен такъв....хахахалл. Аман от лъжци!
133
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Изборът за кмет на София изглежда като избор на алтернативата дали да умреш от рак или от СПИН.
132
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Само с пърхане не става, трябват и особенни умения и заслуги...
131
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Само с пърхане на мигли не става работата...Трябват и особенни заслуги.Най точно охарактеризира борбата за напредване в йерархията един мой познат:"Борбата за началническото място е като състезание по изкачване на вертикална стесняваща се стълба.Долу тръгват 100 човека един до друг, горе стълбата е широка само за един.Представи си какво бутане и ръгане с лакти е било, за да се изкачи този единия пръв горе!"Не знам за дами отнася ли се, но нали е равноправие...
130
0
 
0
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 14 години
Браво пич, не съм комунист, но теб те харесвам. Тази пък Юрганка, безлична и послушна, която само бойко да мигне и ляга с разтворени крака, не мога да я дишам.
129
0
 
0
 
! Отговори
Dan преди 14 години
Не мога да разбера едно, на този му е ясно, че няма шанс обаче говори как щял да се справи с какво ли не, ще се харчат пари залудо, ама не е само той, ако някой смята, че неговата партия е отговорна би било редно да каже ,не искаме да харчиме парите на хората и се отказваме да излъчваме кандидат. На всички е ясно, че ГЕРБ ще спечели както беше ясно и за парламента, за съветници да разбирам там може да откраднат някой глас ама за кмет..И аз мога да кажа, че ще докарам извънземни!
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха-ха-хааа, 126-ти ме разсмя искренно...
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ммм
126
0
 
0
 
! Отговори
мера преди 14 години
...абе какъв Кадиев, каква Фандъкова...Бат Бойко ще е неформалния кмет на София, а след 2 год...и неформалния президент на България...а след още 2... ще гледаме по телевизият, директно, ЦК на ГЕРБ и поредния им конгрес...