Плевнелиев иска хората да гласуват "за", а не "против"

"Добре е инженерите да стават политици, обратното е лошо"
Обновена: 30 сеп 2011 07:20 | 29 сеп 2011 20:42,
408
Плевнелиев иска хората да гласуват "за", а не "против"
Снимка: БТА

"Надявам се за първи път в историята на изборите в България българите да гласуват не "против", а "за", да преценят политиците не по думи, а по техните действия, да вземат за себе си своето мъдро решение", каза в Силистра кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Помолен да коментира свои изявления, че не е политик, а експерт, Плевнелиев се пошегува, че е добре инженерите да стават политици, но обратното е лошо.

Той заяви, че президентът трябва да дефинира дългосрочните приоритети на държавата и да дава възможност те да са в синхрон с регионалните приоритети.

"Задаваме дългосрочно посоката, за да гарантираме стабилност и последователни усилия на много правителства, намираме подходящите модели и президентът спира дотам – той гарантира, че моделът в България работи, че институциите работят в интерес на гражданите и националните приоритети – всичко останало е предмет на изпълнителната власт", обясни Плевнелиев.

Според него няма промяна в отношението на хората преди и след случая в Катуница.

"Българите са мъдри, те знаят, че това е един криминален случай и той не може да бъде по никакъв начин в дневния ред на тази кампания", каза Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
4
 
3
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Плевн. явно си представя, че е президент, защото си позволява да ни казва какво иска! Този човек не знае къде се намира, какво иска, какво прави! Какъв президент става от него? Най-става за кукла на конци!
392
3
 
2
 
! Отговори
1.bg преди 12 години
След като за 22 години от БГ избягаха 2 000 000 българи ,това няма да стане .Той замисля ли се че близките им само да се разплачат срещу т.нар. политическа класа ,тя в сълзите им ще се удави.Замислят ли се хората които ни управляваха през тези години ,че друг такъв период от историята на страната ни не е имало.Затова призовавам вси4ки здравомислещи да гласуват именно против.Ако искаме да сменим управниците трябва да гласуваме против сегашните.Иначе те сами няма да си отидат никога.
391
0
 
0
 
! Отговори
докога ще ни мамите преди 12 години
Само забележете тая статия стой 1 седмица,е защо няма статия за други по неизвестни кандидати,защо все се натякват най великите крадци...Честно да во кажа хора стоя и си мисля за кой да гласувам,лошото е че няма един честен и съвестен човек...Защо са им толкова милиони на тия хора,защо тоя народ трябва да се мачка,докога ще издържим,хората взеха да се трепят за 2лв,реалността е доста лоша..Доста хора живеят в заблуда,хора цял живот ли ще бачкаме за да си платим сметките..
390
1
 
3
 
! Отговори
Путин преди 12 години
Без значение кой ще е следващият президент - Калфин, Кунева или Плевнелиев, ясно е едно - следващият президент ще е ***.
389
8
 
3
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Калфин и Данаилов - покажете на герберите, че не стават! Стига им толкова власт! Натрийте носовете на нискочелите гербери!
388
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво да гласуват хората "ЗА" теб.Затова онкоболните да нямат 3 месеца животоподържащи лекарства?Но да се дават милиони държавни пари на частни футболни клубове ?Да се строят магистрали /не е лошо стига да имаш пари/ като казваш че са с европейско финансиране ,а такова няма с изключението на отсечката на "Тракия",да правиш първи копки и да лъжеш че си осигурил парите,маже ама от резерва на здравната каса.
387
4
 
4
 
! Отговори
Sapienti sat преди 12 години
Българинът трябва първо да се излекува от несподелената си и перверзна любов към вавилонската блудница Европа, от която се разболя след 1990 г. От Запад идват главните директиви за свръх-толерантност към ***, за прикрит геноцид над пенсионери, бедни, болни и инакомислещи.Българските "политици" са марионетки на Брюксел и Вашингтон, и докато не се промени външната политика, нищо добро не очаква и народа. Защото вътрешната политика е фунция на външната. Така е при глобализма...
386
0
 
7
 
! Отговори
да-не преди 12 години
пдето ЗА за други е моето ПРОТИВ теб и кликата,която представляваш! не са ли те учили,(е ЗА за едните е НЕ- за другите..... пропуск в семейството и училището ти1
385
2
 
9
 
! Отговори
copy ..:))))) преди 12 години
BIG AL :::)))))Комсомолчето , бидейки ограничено, /защо ли му излезе име на голям предприемач-започнал с Масларова ?? / , ОТЧАЯНО , заедно с ПиАрите си ТЪРСИ , като удавник -сламка , НЕЩО , някаква КАУЗА , за която да се закачи и която да е поне безспорна - за по-голямата част от гражданите ..Като ПУДЕЛ на Боко -той знае , че няма кауза , идея , мисъл , приоритет , който да го ОТГРАНИЧИ от другите кандидати ..) А и да има - не смее да я каже - без разрешение на шефа на бандата ..) ЩЯЛ нещо да 'надгражда", "планове"- втората му най-употребявана дума , като някакъв дюлгерин на държавата :) ...празнословие ..:))Няма как , например да 'върже' европейското ни приоритети , с ..руските проекти , или със Златевчето , или с ИПОН и СИК , или с тимаджийте , или с ограничения Ентелект на шефа , или...:)) Няма да пиша тук за "КОЛЕДА"-та ..Защо обаче , той е по-жалък дори от доносник Гоце ?? :))) И не може да влезе , дори в сянката на Гоцето ??:)Преди всичко , Гоце разполагаше със собствен 'ресурс" от МАФИЯ-олигарси, ДС- мутри , верен руски агент, обкръжение - с две думи ..ТОЙ не се нуждаеше от подкрепата на Гея- в това отношение ..Беше относително самостоятелен от станишев ..)Щушумигата,обаче , лалугерът ще бъде просто пудел на мутрата , защото той НЯМА ресурса на Гоцето..Ще бъде едно жалко копие на първата мутра-поне през първите 2-3 години :) ЦЯЛАТА история, настояща , на групировката ГЕРБ - го доказва..)) Без мутрата- НИЩО не става..Без той да го разреши с бедния си набор от словосъчетания : И за да не бъда многословен- ето ЗАТОВА , другари гербаджий, комсомолецът е нещо по- ниско, по-жалко , по-зависимо, по-страхливо, по- манипулируемо...дори от доносник Гоце:А за такъв ли мижав президент ни агитирате ?? :))
384
1
 
5
 
! Отговори
copy ..:))))) преди 12 години
BIG AL :::)))))..............2.И за да довърша : И за съжаление на гербаджийте,в комуно -болшевишката партия има повече демокрация , секции, течения , мнения , виждания - отколкото партията на мутрата..) Наистина ДС- другарите от бандата на Боко-добре държата стадото в подчинение , досега ..Няма друга мисъл-освен мисълта на шефа на бандата , на генералния секретар или боса на фамилията..Един стар БКП-милиционерски привкус-практика, между другото , на политбюрото на БКП-цели 45 години :) Какво ли друго може да измисли една мутра ???:)И този 'гениален" абориген ми го представят за "лидера' , водача на България ??Айде , бе ..Толкова ли изпростяхме , като народ ???
383
12
 
3
 
! Отговори
искрено!! преди 12 години
Ще гласувам отдалече за просперитета на Бълтария със "ЗА " за представителя на ГЕРБ!
382
0
 
5
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо?Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори?Променете "Системата" сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
381
17
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Дай боже повече такива като Росен Плевнелиев. Дано да спечели и да има повече като него във властта. Само ще е по добре от такива хора. УСПЕХ !!!
380
5
 
17
 
! Отговори
ani преди 12 години
За който искам ще гласувам, няма да е за теб *** такъв.
379
5
 
27
 
! Отговори
жожо преди 12 години
Няма как да се гласува "за", когато кандидатът е Плевнелиев! Не мо га да гласувам за човек, назначен от Борисов. Корумпиран строител и комсомолски секретар не са качества, подходящи за президент на България.
378
18
 
7
 
! Отговори
Плевнелиев-президент преди 12 години
Плевнята отнася снахата и калфата кат лястовица червей.....хайде наздраве!
377
4
 
18
 
! Отговори
кара колю преди 12 години
тоя има наистина глупава усмивка И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!като го видя и се сещам за бойковите магистрали.както ,като видя цецко ,се сещам за веско маринов.дядо петър долу е прав-герб е една от главите на червената ламя.НЯМА алтернатива,всички са проектирани на едно място
376
21
 
6
 
! Отговори
Толкова е просто преди 12 години
За 2 години Плевнилиев договори милиарди от ЕС за магистрали, метро, пътища и пречиствателни станции. На опозицията от тумора бсп+дпс не дадоха и 1лв. и ги обявиха за най-корумпираните в историята на ЕС. Е кой нормален няма да гласува за Плевнелиев. Затова червените мекотели искат ниска избирателна активност, за да могат с купени гласове на роми и дпс да добутат калъфин до поста. Но народе не е сляп и Плевнелиев ще спечели на Първи тур. Зад него стои и най-влиятелният човек в ЕС - Меркел.
375
3
 
9
 
! Отговори
герб преди 12 години
гласувайте за нас защото ние не спираме да ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ .Това ние3 дивиза на предизборната кампания .Гласувайте за нас пък после дупе да вие яко.Това сега което правим ще ви се стори един малък сън .Ние сме се доказали че ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ това вече го знае цяла Европа .Ние знаем как да го направим
374
6
 
17
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Естествено, че ще гласувам за.Само че не за тебе.Защото си от главатарите на бандата ченгета и лапачи, назоваваща се ГЕРБ.Една от главите на червената хидра, която ни мъчи през последните 22 години.