Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат

Той е третият избраник, напуснал парламентарните редици вдясно
Обновена: 17 фев 2014 14:11 | 17 фев 2014 11:14, Анисия Иванова
211
Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат
Красимир Стефанов. Сника, архив Булфото

Депутатът от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление, с което напуска групата на партията и става независим.

Това обяви зам.-председателят на парламента Мая Манолова, като уточни, че заявлението му е постъпило в 8.53 часа днес в деловодството на Народното събрание.

Стефанов бе избран в 42-рото Народно събрание от Хасковския многомандатен район. По време на управлението на ГЕРБ той беше шеф на Националната агенция за приходите (НАП).

Той е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него, в края на миналата година това сториха Георги Марков и Светлин Танчев.

Преди три дни – в петък, друг депутат от ГЕРБ - бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов подаде заявление и напусна парламента.

Като мотив той обяви желанието си да се развива като експерт.Депутатката Йоана Кирилова също напусна и групата, и парламента.

В 42-рото Народно събрание ГЕРБ вкара 97 депутати. След промените депутатите от партията в парламента остават 94-ма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още по темата: парламентнапусналГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
24
 
! Отговори
до анонимен преди 10 години
Айде викам да се спреш с тоя "Глас народен ",а ...Светльо Витков през 2009 г. барабар с "Хиподил" пееше и агитираше за ГЕРБ и Бойко ...
18
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз се чудя на тези които още гласуват за Герб, слепи ли са или зомбирани?! Та това Герб си е един вид нов комунизъм! Не виждат ли вожда как говори ,какви глупости ръси и цялата зала е задължена да се смее както при един друг наш държавен глава едно време.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задкулисен Стефанов да се маха и от парламента. Кой е гласувалза такъв мърлю ? ТОЙ ТЪРСИ САМО ОБЛАГИ И НЕ МИСЛИ ЗА ИЗБЕРАТЕЛИТЕ СИ. М Р Ъ С Н И К !
16
7
 
18
 
! Отговори
днес преди 10 години
По образованите и интелигентни хора напускат Герб.Не може хора които държат да себе си да играят по гайдата на *** като Борисов,Цветанов,Цачева-и да ги карат да говорят небивалици,те знаят че това може да им срине професионалната кариера.Много е трудно за един професионалист да го карат да говори в национален ефир неверни неща и това да не се отрази на кариерата му-все пак има и умни хора в тази държава,а не само ***.
15
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом иска да напуска,очевидно ГЕРБ пак са поставили неправилния човек на неправилното място.Дано да си научат уроците.Интересно е друго,обаче,защо това се случва в партия,която уж се ръководи от диктатор,а в "демократичната" левица само правят многозначителни изказвания,но никой не смее да я напусне,дори АБВ?
14
5
 
30
 
! Отговори
реалист преди 10 години
.тоя ако си отвори устата за нагласените данъчни проверки на Цвъко и тъщата му ще стане интересно
13
0
 
15
 
! Отговори
до Стършел преди 10 години
Ами нали ГЕРБ се опариха яко с калинки и други насекоми с фалшиви дипломи и некадърни ,затова взимат кадри от друга банака...Но тази практика е доста опасна !
12
7
 
19
 
! Отговори
от въртолета преди 10 години
Поредния продал се предател,ами като искаш да си НЕЗАВИСИМ чии го дириш в ГЕРБ ,бе мишок кандидатирай си се сам и да видим кой ще те избере!!!
11
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нито един доносник кандидатите аз евродепятите в ГЛАС народен - всичикет са млади хора, знаещи поне по дав езика (английки - задължителон)явили се на кастинг. Сред тях няма "стари муцуни".Глас народен чрез кампания по интеренет събар повееч гласове на президентските избори от СДС. хора гласувайте за Глас Народен
10
8
 
22
 
! Отговори
Комунист. партя ГЕРБ преди 10 години
Как няма да бягат хората, кой може да издържи в такава диктаторска партия в която службата се състои в култ към личността на лидера й- Борисов!Как така вчера всички бяха ЗА и нито едно ПРОТИВ или ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ ??? Това гласуване си го спомняме преди 89 год. Борисов е абсолютен комунист и диктатор!
9
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
глас народен -1,3 процента при поолжение че само преди две седмвици бе 0,8хора гласувайте зе единствената партия в която се проведоха демократичин избоир за това кои ад бъдат нашите представители
8
8
 
18
 
! Отговори
ОЩЕ ЕДИН ПЛЪХ преди 10 години
напусна потъващия кораб ГЕРБ
7
2
 
15
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
БСП назначиха Красимир Стефанов за шеф на НАП, на мястото на Мургина, какво толкова се изненадвате. ГЕРБ имате проблеми с кадрите, не знаехте ли, кой стои зад Кр. Стефанов, Цветлин Йовчев и т.н., изобщо не се изненадвайте.
6
9
 
15
 
! Отговори
десен преди 10 години
Боцко вчера на конгреса : " Ние сме СПЛОТЕНИ и СИЛНИ ,нищо не може да ни разедени "...До евроизборите останаха 3 месеца ,Боцкоооо,взимайте се в ръце ,че Реформаторите ще ви бият, както е тръгнало...Всъщност ще гласувам за тях - РБлок ,ГЕРБ не заслужават гласа ми повече !
5
3
 
23
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 10 години
Няма лошо, но понеже депутатите у нас се избират на чисто партиен принцип, редно е след напускане на парламентарната група същите да напуснат и Народното събрание, за да няма съмнение за задкулисни игри.
4
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ се разпадат и всеки се спасява преди кораба да потъне.
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***.
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понятието независим депутат така и не ми стана ясно. Да имахме мажоритарни избори, че да има значение този депутат. Но това е един глас, който вече не следва идеите на партията, която го е вкарала в парламента и може да се купува и привлича, към която и да е партия. И то по време на течащ мандат. Абсурдистан! И на никого не му прави впечатление.
1
1
 
6
 
! Отговори
maina преди 10 години
Xmmm