Борисов: Като премиер никога не съм делял кметовете

"В момента има порочна практика да се делят"
29
Борисов: Като премиер никога не съм делял кметовете
Снимка: ГЕРБ

Този проект е един от подкрепените от правителството на ГЕРБ за община, управлявана от БСП. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като направи първа копка на ВиК мрежа в село Крапец, Община Шабла, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Това е един пример, че никога не съм делял кметовете, докато съм бил премиер. Знаете, че кметът на Шабла Райна Бърдарева беше подкрепена от БСП. Победи ни на изборите и ако спазваме традициите в момента, трябва да я преследваме. Като премиер, за Шабла съм направил няколко неща", обясни Борисов пред жителите на селото.

Той посочи, че порочната практика на делене на кметовете според политическата им принадлежност се случва точно в момента.

Кметът на общината Райна Бърдарева от БСП отправи специална благодарност към Бойко Борисов, защото именно чрез неговата намеса като премиер е станало възможно обединението на жителите на 4 шабленски села - Ваклино, Езерец, Дуранкулак и Крапец. По думите й, благодарение на това е осъществен проектът за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в общината.

Бойко Борисов бе категоричен, че ако държавата продължи по същия начин да работи с европейските средства, правителството не го очаква "нищо розово" в следващите години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: борисовкметове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ЗА ДА СИ В ПОЛЕЗРЕНИЕТО НА ВСИЧКИ, АМА НА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗФУКАШ ЧАТ- ПАТ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА ТЕ ПОЗАБРАВИЛИ. ПО ТОЗИ НАЧИН НАПОМНЯШ НА" МАТРЕЯЛА" , ЗА СЕБЕ СИ. ЕХ ЩАСТЛИВИ ОТМИНАЛИ ДНИ ДАНО НИКОГА НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ ПОВЕЧЕ.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиква, а защо спря парите на Пловдив и к*рвенските ти медии квичаха как в Пловдив нищо не се правило, а ?
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този е долен и гнусен лъжец!! Тиква ,а защо мислиш 70 000 варненци излязоха през февруари 2013 г. и те свалиха най-позорно от власт??
2
6
 
17
 
! Отговори
УУФ преди 9 години
НАИСТИНА НИКОГА НЕ ГИ Е ДЕЛЯЛ. ЗА ТИКВАТА КМЕТОВЕТЕ НА ОБЩИНИТЕ,КОИТО НЕ СА ОТ ГЕРБ ПРОСТО НЕ ГИ ОТБЕЛЯЗВАШЕ, А ПАРИТЕ СЕ ДАВАХА САМО НА ГОЛЕМИТЕ ОБЩИНИ С КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ. НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ ГАВРАТА С КМЕТИЦАТА НА ПЕРНИК СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА. ПРАЗНА, КУХА, ЛЪЖЛИВА ТИКВА. УСЕЩА КРАЯ СИ И ПЛЮЕ КАТО НАСТЪПАНА ПЕПЛЯНКА.
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти раздели България на северна и южна,всичките пари отидоха на юг