Как тролещите ще се борят с троловете си?

ДПС: И ние сме за битка срещу тях, но не са ни канили
20 май 2015 16:33,
25
Как тролещите ще се борят с троловете си?
Снимка: архив Булфото

В ДПС са за битка с платените коментатори в интернет, така наречените тролове, но не смятат, че партиите, които се захванаха с това, могат да я проведат.

"Не разбираме как е възможно тролещите да се борят с троловете си", коментира PR-ът на ДПС Велислава Кръстева.

Още по темата

По-рано днес партиите в парламента без ДПС, Атака и АБВ подписаха споразумение, с което се отказват от платените коментатори и призовават всички формации да го направят за местните избори.

ГЕРБ, РБ, ПФ, БСП и БДЦ отрекоха порочната практика и се уговориха да поканят международна организация, която да следи троленето. 

Кръстева опроверга управляващите, че ДПС не се е отзовало на преговорите за декларация срещу платените коментатори. "Не сме канени. Бихме откликнали на такава инициатива, ако ни бяха поканили", каза тя. 

Велислава Кръстева обясни, че ДПС е партията, която е била подложена на най-много "масирани атаки от страна на десните националистически тролове".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствения начин е да им спрат издръжката от посолството!
12
10
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Според минусите които са ти маркирани, можеш да си 100% сигурен, че *** вече са болшинство. До това водят евро-атлантическите ценности.
11
3
 
0
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
Вие не сте някой си вие сте никой
10
0
 
5
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Момента на славата на тролчета настъпи а пък толкова малко коментари :) или просто няма я опорни точки я парички за коментари под статия за тях самите...
9
17
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
А не вие българите направо пращите от мозък и сте страшно умни. За 20 години си превърнахте държавата в *** и си направихте премиер от една Тиква.
8
16
 
1
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
ДПС и без *** с всеки пореден избор увеличава електората си . Аз до сега не съм гласувал но това е единствената не етническа партия в България. Другите нарушават конституцията.Успех на ДПС.Другите парламентарни избори-мнозинство.
7
0
 
10
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Срещу ДуПеСе пише и всеки нормален турчин. Но има много турци, които не са умни и гласуват за ДпС.
6
9
 
3
 
! Отговори
turkmen преди 8 години
Дпс милее за нас
5
9
 
4
 
! Отговори
Груйо преди 8 години
Да бе, вервъме ви ;) Ако БСП и Батака и съответно ГЕРБ и РБ спрат троловете си, половината русофилщина и муриканщина ще останат без работа! Съмнявам се, че политичарите ни ще си позволят да подразнят таз паразитираща пасмина, иначе пикантните признания бърже ще започнат да никнат като гъби след дъжд!
4
4
 
13
 
! Отговори
h преди 8 години
Значи ако изкажа недоволството си съм *** и подлежа на обвинения така ли?
3
1
 
12
 
! Отговори
художника преди 8 години
ДПС немат *** щото електората им нема кЮмпЮтри. Те основно се осведомяват от Булсат Ком. Даже и на кокошарниците са си сложили сателитни чинии.Сещате се за кой етнос говоря :):):)
2
1
 
24
 
! Отговори
Лала преди 8 години
Горките от ДПС. Пак невини, не били поканени. Поканили ги ама те неразбрали, защото без *** за къде....като например трола с името турчин в бг днес и др.. А кои ли българин обича терористичната организация ДПС. Няма такива нормални!!
1
3
 
43
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Срещу ДПС пише всеки нормален българин, който милее за Родината, при това съвсем безплатно!