Няма гаф! НСО-то контролирало непознатия до премиера

Ген. Антонов: Премиерът вярва в своите служители от НСО!
Обновена: 20 май 2015 14:01 | 20 май 2015 13:05, Камелия Цветанова
54
Няма гаф! НСО-то контролирало непознатия до премиера
Неизвестен стигна до премиера Бойко Борисов. Снимка: в. "Сега"

Шефът на НСО ген. Ангел Антонов защити подчинените си и отрече да има какъвто и да е "гаф" вчера по време на бизнес форум, на който неизвестен мъж успя да стигне до премиера Бойко Борисов и министри от кабинета, а и направи опит да изложи тезите си пред всички.

"Не се е случил никакъв гаф, обстановката е била контролирана през цялото време, просто стечение на обстоятелствата", настоя той.

Според него гардовете са реагирали съвсем премерено, но през цялото време са следели неизвестния мъж.

"Наблюдавано е през цялото време поведението на това лице, но представяте ли си какво щеше да стане, ако бяха реагирали грубо", коментира той.

Антонов смята, че ако реакцията на служителите на НСО не е била премерена, е било възможно да се стигне до ексцесии.

"Не мога да кажа за нарушения на служителите, изгледал съм видеоматериала, не виждам някакви грешки", настоя той.

Въпреки това има назначена проверка, която ще установи фактите и обстоятелствата около случая и ако се установят пропуски може и да има наказания.

Докато не бъде направен анализът обаче, Антонов отказа да коментира дали ще има санкции.

"Премиерът вярва в своите служители от НСО", обобщи шефът на службата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 8 години
Гафът е очеваден, без значение къде се намира вип персоната, дали на бизнес форум дали ще изнася лекции в УНСС, всички входове трябва да са контролирани, всеки достъп до тези лица трябва да е контролиран. Ако същият човек бе извадил оръжие и просто бе хвърлил нещо- обувката си, бутилка с вода или каквото и да е друго...тогава? Би трябвало да си понесат последствията хората ангажирани с охраната . Всяко подобно действие уронва престижа на лицето представлаващо институцията.
37
1
 
1
 
! Отговори
Гогото преди 8 години
остави НСО-то, от САЩ охраната как го е изтървала тоя? Да не би вече американците да не пазят своя Боко - най-верния слуга сред българските полит.слуги?
36
1
 
6
 
! Отговори
Hayvanko преди 8 години
Какво ще го пазят *** - да не е тракийско съкровище - само пара да вземат
35
1
 
7
 
! Отговори
anon преди 8 години
положението било под контрол? тоова момче го пуснаха да си развява байряка на една ръка растояние от най-вип фигурата която нсо трябва да пази. ако това не е гаф- не знам какво е?
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ко ко ко.ако беше извадил нож,тиквата вече да е станал на ***
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този тъпан защо се е изправил там ни в клин, ни в ръкав?Да беше резнал тиквата та тиквата.Сега напразно яде бой.Баси идио/тът!
32
2
 
10
 
! Отговори
до 42 Станчо преди 8 години
Съвсем резонни въпроси но отговори няма да има то е ясно. Сега ще увеличат разходите на 60 милиона и ще увеличат охраната на Императора двойно. От 20 на 40. Това, че ще плащат хората орисани от НВ Съдбата да бъдат водени от човека Слънце няма значение. Важното е да се плашат хората колко е страшен Бойко Страшника и никой да не му задава неудобни въпроси или да му се пречка зает с важни държавни дела. И около него простосмъртен да не припарва. До Божество не може!
31
1
 
8
 
! Отговори
Гиганта преди 8 години
Ала-бала, било контролирано ???!!! Не става с лъжата !
30
0
 
11
 
! Отговори
$$БоОеико преди 8 години
Скъпи$$ бъп..ббългари,тоя заем 16млрд. го вземах поннежЕ,колекционирАм,сериини номера на банннкноти.Тоа бунак с монетката,изобщо не го разбирам кво ми говори,на монети аз лично не сам видел сериен номер.Питам го аз тоа,ЩО нема сериен номер на стотинката,А!Иначе като саберЕЕм,целата коЛекциа,че ви дам и на вас.Между впрочем!Търса последнио серииен номер на евро или долар,иначе досега сам ги сабрал 5млрд. сериинИ номера,но последнио го немам.Който ми го даде че съм му много благодаренВаш $$БоОеико
29
0
 
13
 
! Отговори
Станчо преди 8 години
Докога ще се пръскат милиони за скъпи бронирани автомобили, десетки охранители като жив щит и най-вече парадността и мутренското в няколко черни лимузини,паркирали напреко на улицата, заобградени от мъже с черни очила които гледат страшно и свирепо и между тях едни почтени и усмихнати политици, тръгнали на поредната среща с избиратели? Защо в една Великобритания дори престолонаследника си кара сам автомобила с 1,2 дискретно стоящи охранители?
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не би да си мислите,че Сикрет сървиз са по добри.Не са рекли не са гръмнали Обама.Само си спомнете как до Обама в ЮАР стоеше един психопат,който имитираше жестомимичен превод.Същият беше резнал алабаша на съседа си щото нещо се скарали.Гардовете непрекъснато се дрогират и напиват.Имаше голям скандал при подготовката на Обама в Европа,после двама се напиха и влязоха напряко през оградата на Берия дом.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
40 МИЛИОНА за година, а за 10 - 400 милиона!!! Колко училища и детски градини, колко пари за образование и спорт да се пазят десетина дебелогъзи крадци умиращи от страх, да не им се потърси сметка за гадостите които вършат към народа който им е гласувал доверие. От какво и кого се пазят, кои са опаснитефза тях? Излиза, че народа.
26
1
 
9
 
! Отговори
с преди 8 години
Пха! Циркаджии. Тея от НСО-то ги бива само да предизвикват катастрофи по пътищата. Щом и Зеленчука не можаха да опазят... Или не си дават зор, понеже знаят, че е зеленчук-каратист и сам държи положението под контрол? При всички положения поредната комична случка.
25
4
 
7
 
! Отговори
До София преди 8 години
Така е София, така е.... От Бойко по-високо нема, от Буда по-дълбоко нема, цената му е точно.... ДВе Стотинки, халал да ви е!!!!!!!! ))))))))))))))
24
6
 
4
 
! Отговори
до 34-и преди 8 години
Недей да дрънкаш глупости.Охраната на Тато си беше доста многобройна.имаше 10 мотора БМВ с двуметрови дингили на тях.Отделно още няколко коли отпред и отзад+3 пилотни.За цивилните агенти сред населението да не споменавам.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е интересно защо като народа го люби другарят тикваров е тази охрана? По татово време да сте видяли охранители около него? Нямаше нито един. Само като тръгнеше чайката отпред и отзад имаше по един автомобил и то от милиционерски коли. А на нашата тиква не му стиска да тръгне без охрана щото не се знае от къде ще изникне Сретанчо.
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представяте ли си какво щеше да стане ако лицето бе реагирало грубо?????????????????Визуално цяла България го следеше и то безплатно.НАПЪЛНО НЕНУЖНА ИНСТИТУЦИЯ, КОГО ПАЗИ, ВЛАСТТА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нямам претенции към НСО, претенциите ми са към въпросното момче.добре, успял си да привлечеш внимание - поне кажи нещо смислено ... нещо за безработицата, за доходите, за престъпносттаоня вади нещо от замъгленото си съзнание и си мисли, че всички го разбират
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЛЕДВАЩИЯ ХОД Е НСОТО ДА ПОИСКА ОЩЕ НЯКОЛКОСТОТИН МИЛИОНА ЧЕ ДА ПАЗЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ МУТРАФОНИТЕ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ А БАЙ БАЧКАТОР ДА БАЧКА МИЗЕРСТВАЙКИ ДА ГИ ХРАНТУТИ!НИЩО ЧЕ ПАРИ ЗА БОЛНИЦИ..ПЕНСИИ И ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА.
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако този перко беше извадил воден пистолет и беше напръскал Киро Гела, щеше да му развали прическата ;) Така, че гардове за в бъдеще внимавайте!