Скача тока, няма подкрепа, заплаши Симеонов

Следим събарянето на къщите в Гърмен, допълни още той
19 юни 2015 09:35,
29
Скача тока, няма подкрепа, заплаши Симеонов
Снимка: Булфото, ахрив

Да, ще оттеглим подкрепата си, ако се увеличи цената на тока. Това заяви по ТВ7 председателят на ПГ на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов.

"Поставихме 7 условия, които смятаме, че 7 месеца бяха забатачени. Имаме добро действие и новини по отношение на по-голямата част от тези искания. Следим събарянето на къщите в Гърмен. Ще има първите съборени къщи, с които държавата трябва да покаже, че има закони в България. Борбата с престъпността също – имахме две срещи с Бъчварова. Прави се реорганизация, за да се осигури и денонощно присъствие в циганските гета. До 1 юли ще бъде възстановена наклонената част на оградата на границата", посочи Симеонов.

По отношение на издигнатата им кандидатура за управител на БНБ Симеонов посочи, че са издигнали техния кандидат за тази позиция, защото има квалификация и смятат, че е най-достойният, а също така и наследник на Иван Вазов.

"Ще има гласуване в парламента. Опитваме се да убедим останалите колеги от парламентарните групи, като им го представяме”, каза още Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
до 26 от славянин преди 8 години
Синьо олигофренче, нали помниш бате ти Боко защо падна от власт преди 2 години - заради цената на тока!? Сега пак заради цената на тока ще получи парче олово между веждите! И странна радост ви е обзела от ''300%-тното'' увеличение на тока!? Това сините гангстери сте родени *** и най-големите душмани на България!
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Токът ще се увеличи, червени клошари с 300% и вие нищо не можете да направите.Свърши диктатурата на Орешарски, който биеше и хвърляше хората в затвори!
20
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
вижтесамо за кого сте гласували и кого сте изпратили в нссега е късно за каквото и да е те ще крепят герб до края на мандата иначеняма да помиришат никога нар събрание
19
1
 
0
 
! Отговори
NACO преди 8 години
Голям залък хапни,голяма дума не казвай! Г-н Симеонов Вашия "брат"-г-н Сидеров така се ИЗХВЪРЛЯШЕ и получи прякора "ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ"! Какъв ли ще бъде Вашия?
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...i da ne zabravia-vzemete obesete Mavura...toi si ZNAE zasto...
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скача тока...pri Orban toka skoci, no nadolu...25 procenta NADOLU...Tam moze, a tuk ne...Ste doide vreme za nov Naroden Sud bokluci...I stiga s komunistite tova,...onova-Komunistite suzdadoha ot malka zapdnala agrarna durzavicka-Durzava v purvata 20-setka po KACESTVO na zivot...Ta da ima za ograbvane ot novite corbadzii vece povece ot cetvurt vek.A tezi-preboiadisanite robovladelci-rabotodateliili mimikrirasti partiiki-NIAMAT nisto obsto s Komunizma
16
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами аз мога и 1000 лв да плащам ток на месец. Мисли му ти червеният мърьелив клошар, който не ходи на работа.
15
1
 
10
 
! Отговори
don omar преди 8 години
До АнонименКато искаш тройно увеличение на тока ще си го плащаш ти .
14
1
 
7
 
! Отговори
Валери -пример преди 8 години
Стана ясно, че незаконните постройки на Симеонов в сараите му край Златоград още не са съборени, въпреки решението на Върховния административен съд от 20.05. 2013 г. Нещо повече след построяването на ресторант в ход е изграждането на незаконен плувен басейн към хотелския комплекс Панорама.
13
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Токът трябва да се увеличи тройно. Не може България да е с най ниската цена в света. Няма да ви мине клоларският селяндурски номер!
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега пак забравяш че новото увеличение ще покрива загубите на НЕК.....т.е. кражбите на българо-руската мафия покрай АЕЦ Белене от 4 милиарда...
11
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 4 Ataka!Toi e politik! Kakvoto shte i da stroi nezakonno ima pravo tochno Valeri Simeonov! A vie ot Ataka ne se obajdaite....
10
3
 
7
 
! Отговори
Стига шашми преди 8 години
Ами нали този Симеонов е председател на всички енергийни комисии в това НС! Значи веднъж е одобрил и Иван Иванов за председател на КЕВР и плановете му и сметките му и повишенията на цените, а сега се изхлузва като мокро черво от собствената си отговорност и преки деяния. Нали негов персонален съветник е "енергийния Робин Худ" Стефан Гамизов, който уж защитава хората? Ама много на ужким. Вече взеха каквото искаха и други да носят отговорността. Борисов, Борисов, как те изиграха.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАко има по-голямо статукво от това управление,здраве му кажи!
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога,ще пипнат ТЕЦовете и ВЕИтата,кога бре "патриоте"?
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма смисал те герб си имат дпс
6
1
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Замразяването на цената на тока беше едно от основните условия, които Патриотичния фронт постави на ГЕРБ.Ще видим, ако пипнат цената на тока как ще се държат хората на Симеонов ...
5
4
 
15
 
! Отговори
абе преди 8 години
На тоя *** найстина ли му вярвате?Няма по смешен човек за мен.Много говори,ама първи ще избяга като стане дебела.
4
1
 
17
 
! Отговори
Атака преди 8 години
Симеонов нямаше ли и той незаконно построен хотел в Златоград?
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не му вярва, да скача тока.