Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде №1

Нашите кметове са най-одобряваните, похвали се той
28 юни 2015 09:58, Александър Попов
145
Цветанов без капка съмнение: ГЕРБ ще бъде №1
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ си поставя много високи цели на предстоящите местни избори. Това заяви председателят на парламентарната група и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща със структурите в Смолян

Цветанов призова за пълна мобилизация преди вота и посъветва кандидатите в листите да бъдат близо до хората и да се срещат с тях.

"Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на тези местни избори. Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще надгради над това, което имаме в настоящия момент. Нашите кандидати за кметове са най-одобряваните и това ни дава самочувствие, че партията вече е изградила личности по места. Това е изключително важно и означава, че вашата отговорност става много по-голяма отколкото досега. Защото когато едно лице е изградило авторитет и е станало фактор в обществото, всеки негов провал смъква веднага и авторитета на партията", подчерта Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ се стреми да запази своята идентичност, която е създадена през годините, независимо, че има политическо многообразие в правителството и мнозинството в парламента.

На събранието в Смолян бяха разгледани и коментирани всички номинации за кметове на общини и населени места, направени по време на общинските събрания. Пред ръководствата на структурите областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов изтъкна, че изходната позиция на ГЕРБ във всички общини е много добра.

По думите му партията има шанс за успех в десетте общини и никоя няма да бъде предварително отписана.

На срещата в Смолян присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Смолян Николай Мелемов, народният представител д-р Даниела Дариткова и областният управител Недялко Славов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Ясен преди 8 години
Цветанов без капка срам,...
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Avno da si podgotvili vsichko za da gi kupat ama chovek predpolaga Boh razpolaga.. kalvo li e prigotvil toi xa gerb
73
0
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
герб са 1 в България, а България е 1 в Европа, ама отзад напред - няма нищо случайно.
72
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нагъл тип
71
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колко плати за да подкупиш продажницит съдии да те спасят
70
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя е прекалено щастлив че временно зандана му се отлага ,но не оменя
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че как няма да сте 1? Я оставете изборите да са честни и тогава говорете...едва ли ще прескочите и 4%-ната бариера. За ГЕРБ освен ци..гани и ***, други не гласуват! То са мъртви души в списъците, то са фалшиви бюлетини, то са купени ци..гански гласове! И това е ако е демокрация, здраве му кажи. То се вижда и от гласуването в коментарите. Всички са против ГЕРБ, но те са 1! Отдавна е казано...власт не се дава...взема се! Бъдете проклети ГЕРБ-ерско котило!
68
0
 
18
 
! Отговори
ЦЕЦОУ, КРАДЛИВЕЦО.., преди 8 години
ПРАВ Е ЦЕЦО КРАДЕЦО! ПРИ ТАЯ НАЦИОНАЛНА ПРОСТОТИЯ КОЙ ДА Е 1. ТОЙ ТИКВЕТО СИ ГО КАЗА:" АЗ СЪМ ***, ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ". НЯМА КАК ДА Е ДРУГОЯЧЕ. ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ И ТОЙ КРАДЛИВЕЦА ЩЕ Е ОСЪДЕН ПОЛИТИК 1. АМА НАДАЛИ. ДА НЕ ГУБИМ НАДЕЖДА ВСЕ ПАК. СТАВАТ И ЧУДЕСА.
67
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е П.Славейков за тези които харесват това природно недоразумение, не народ а ***. Това недоразумение се вози с голяма охрана и кола за 700 000 лева. Защо, като народа го обича и ще го избира отново? Гуруто му, Буда още по-зле. С охрана и в Брюксел!!! Защо господа, ако правеха и най-малкото за народа нямаше да го има този випиющ страх вече параноя. Страхът е да не се вдигне народа защото е на предела. Но цената на тока ще измете тези *** защото няма да спрат краденето.
66
0
 
21
 
! Отговори
Чичката преди 8 години
Да се надяваме че ГЕРБ ще бъдат първи и в осъждане на висш лидер , например тоя многократно осъждан престъпник Цветанов, най-после да се кротне в пандиза!А Цвъки е уверен в победата си защото схемата за подмяна с чувалите е многократно обработена!А бе мошенници от класа са с Бойкото!
65
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
GERB E N-1 KANDIDAT ZA ZATVORA.
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С една дума не гласувайте защото вечно избирате некадърници..Вечно ще бъдем 1 но последни .
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не гласувайте за БСП, толкова години лъжи и крадене и сега умирГат в талаша. Не гласувайте и за ГЕРБ, производната на БКП. Пълно с бекапейци-крадци които са приготвили крадените кинти да пазаруват за "победата". Да, победа на кинтите и интересите за сметка на измаменият народ, който има да си чака нормален живот от *** на ГЕРБ които вече пета година усилено тласкат България към тотален разпад. Едно ми кажете от което да чувствате, че България ще живее по-добре, тока, парното, храните, горив
62
0
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
ДА ГЕРБ СА КАНДИДАТ НОМОЕР 1 ЗА----ЗАТВОРА
61
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
патриотите са за е......не защото се въздържаха при гласуването за заема.сега е късно вече.б.б държи парите и поръчва музиката.изборите са решени.единствено ше го махнем с протести на улицата.
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заема на бсп беше лошо нещо е заема на герб било добро?винету ще управлява 30 години поне.като сме не народ а ***.
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правило в степенуването на прилагателно име:нагълпо-нагълнай-нагълцветан цветанов
58
1
 
16
 
! Отговори
Костов преди 8 години
Престъпниците ни управляват... лоша работа
57
0
 
19
 
! Отговори
вую преди 8 години
Крадливи милиционери с тежко комунистическо минало искат да ни определят живота!!! Децата ни ни бягат от вас и "вашата" България!
56
0
 
8
 
! Отговори
УЮ преди 8 години
ШЕ МУ ПР&ДНЕТЕ НА ДЕДОВИЯ НА КАУНЬЯ. ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА. СВИКВАЙТЕ.