Никой не очакваше ръст на икономиката над 3%

На ски в Банско се отива за 40-50 минути, похвали се Борисов
24 яну 2016 19:38, Петя Славова
141
Никой не очакваше ръст на икономиката над 3%
Снимка: архив, Булфото

 „Никой не очакваше ръстът в икономиката ни да надвишава прогнозите на всепризнати финансови институции и да бъде 3%", коментира премиерът Бойко Борисов, цитиран от Нова тв.

 "Намалихме от 3,8% до под 2,5% бюджетния дефицит. Над 2,8 млрд. лева повече са събраните през изминалата 2015 г. приходи", изтъкна Борисов. "С новия бюджет подпомогнахме и съдебната система като допълнително дадохме за ВСС 47-48 млн. лева", добави той.
 
"Вече се отива на ски от София до Банско за 40-50 минути, а ако е казал Господ до края на този мандат и АМ „Хемус”ще подмине Ловеч“, каза още премиерът и обеща да продължи да работи за тези резултати и за запазване на крехката стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
17
 
! Отговори
Stability преди 8 години
Stabilni sme, stabilno umirame i sme na izchezvane
87
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам работа, тикво!!!
86
0
 
19
 
! Отговори
123 преди 8 години
И икономист на всичкото отгоре.
85
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Омръзна ми да слушам простотиите и измислиците на Бокйко. Какъв растеж, къде го видя? Много е лесно с над 20 милиарда заеми да ми говори за стабилност. Той затова ги изтегли тези пари, защото без заеми щеше да фалира държавата още на петия месец.
84
1
 
21
 
! Отговори
До забавната преди 8 години
математика-За Чък Норис и Бочко законите не важат! Нито природните, нито човешките.
83
1
 
25
 
! Отговори
До 123 преди 8 години
"Икономиката на България наистина е добре, какво по-хубаво от това? А че хората са зле, си е техен проблем..."------Това надявам се е майтап? Извинявай че, питам, ама плиткоумието е голямо напоследък и можеш да прочетеш какво ли не... а и българинът традиционно си е на тъмно по всички икономически въпроси, простиращи се отвъд бакалската сметка ;)Иначе да, с награбени заеми, колко бяха.. 16 милиарда, 3% ръст е лесно да се скалъпи дори и без "творчество".
82
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При скорост 232 км/час се стига за 40 минути. С хеликоптер, при хубаво време. Може и с правителствения, по-евтино е, но трябва да си министър или цицореста певачка.
81
2
 
30
 
! Отговори
wer преди 8 години
Патологичен лъжец, ако не го спрем навреме ще ни затрие от лицето на земята. Прегръща ни с Турция и кой ли още не, вижте какво пише в учебниците на децата... Катастрофа. И има хора дето гласуват за него?!? 16 млрд. кредит, този *** знае ли колко е 3% ръст на икономиката и какво означава това?!?
80
0
 
27
 
! Отговори
Забавна математика преди 8 години
Разстоянието от София до Банско е 155.3 km. При скорост 232 км/час се стига за 40 минути.
79
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Икономиката на България наистина е добре, какво по-хубаво от това? А че хората са зле, си е техен проблем - личен избор знаиш.
78
0
 
22
 
! Отговори
аз преди 8 години
от софия до банско за 40 мин означава 200км/ч
77
1
 
26
 
! Отговори
Субсидиите преди 8 години
от Брюксел са заплата на Боко и шайката му, която получават, за да държат раята в подчинение, да не казвам в ступор. Така че, тези пари нямат отношение към БВП.
76
1
 
28
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 8 години
Не знаех,че главната Тиква на републиката разбира от икономика.Ако имаше някой свестен съветник,то щеше да го светне,че между ръст и растеж има разлика както и,че между 3% и 0.3 има разлика/според МИ/.Задавам си въпроса от какво разбира нашия премиер?Напр. от телешки пържолки,от бухалки/не като тези от художст.гимнастика/, от идеотизми ,от.....Моля за коментар.
75
1
 
24
 
! Отговори
макроикономист преди 8 години
Този ръст , от гледна точка на субсидиите от ЕС е изключително тревожен. Той доказва, че икономиката ни е в безнадежна рецесия и дори няколкостотин милиона външни пари се отразяват съществено на баланса. По-коректно е да се анализира евентуалния ръст/спад на икономиката без да се отчитат субсидиите от Брюксел, тогава истината ще лъсне.
74
1
 
28
 
! Отговори
Всяка преди 8 години
счетоводна измама накрая излиза наяве. Колкото и трикове да приложат *** на Боко до година-две всичко ще лъсне.
73
2
 
41
 
! Отговори
???????? преди 8 години
КОЛКО БЪЛГАРИ ХОДЯТ НА СКИ Г-Н ПРЕМИЕР????????????????? 5% - ОСТАНАЛИТЕ КЪДЕ ХОДЯТ????ЗА ЕДИН ХЛЯБ И ЕДНО КИСЕЛО МЛЯКО - ЗАТОВА ЛИ ПРАВИТЕ ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ????? ЗА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ТЕЛЕВИЗИИ И ФИРМИ КОИТО ЖИВЕЯТ ПОВЕЧЕТО В СОФИЯ - А ТОЗИ РЪСТ ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ ???? КОЛКО ЛЕВА ИЗТЕГЛИХТЕ ЗАЕМ ЗА ТЕЗИ ДВЕ ГОДИНИ???? ВСЪШНОСТ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТГОВОРИ НА ИЗБОРИТЕ ТОЙ ЦВЕТАНОВ ЗАТОВА НЕ ИСКА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО СЕ ДОСЕЩА КАКЪВ ЩЕ Е ОТГОВОРА
72
1
 
20
 
! Отговори
13 преди 8 години
NAMALIXME GO NO NARODA GLADUVA!!!NE SE USECHTA - OT PENSIONERITE I RABOTECHTITE!!
71
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се спазват ограниченията, 40-50 мин. е от Благоевград до Банско :)
70
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С 16 млрд. дълг има ръст, а после като ги връщаме???
69
2
 
23
 
! Отговори
Важно известие преди 8 години
Станой от Ахелой временно ще се мести в Белене. Пишете му на адрес - 5-та барака, шести нар.