БСП чака извинение от АБВ, но Първанов е предател

Антон Кутев: Промените в Столетницата са задължителни!
9 май 2016 11:30, Анисия Иванова
57
БСП чака извинение от АБВ, но Първанов е предател
Снимка: БТА

Промените в БСП са задължителни. Имаме тежко наследство, че сме посткомунистическа партия. Задължително е да има сблъсък с ГЕРБ. Това беше най-големият залог, с който Корнелия Нинова спечели председателското място в БСП. Зададе ясна опозиционна политика и очакваме от нея много силна атака срещу ГЕРБ, заяви пред Bulgaria ON AIR бившият депутат и говорител на БСП Антон Кутев.

Той определи подкрепата за Делян Пеевски като огромна грешка и тежък удар за БСП.

"Там Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Михаил Миков казаха, че или гласуваме за Пеевски, или правителството пада. Зависимостта от Пеевски бе нещо много опасно", коментира Кутев и начерта политиката, която занапред трябва да води левицата:

"Логиката не е да изхвърлим богатите от партията. Имахме 5 младежки организации, вече е само една. Младежкото участие е абсолютно гарантирано. Въпросът е да се защитават левите идеи. Не ляво говорене, а ляво действие. Не може да те няма със седмици в телевизиите, а да пускаш фермани за левите си идеи. Когато убедиш хората да излязат на улицата и да извоюват идеите си, тогава имаш право. Трябват действия, а не говорене".

Антон Кутев призна, че БСП все още очаква извинение от АБВ и определи действията на Георги Първанов и сподвижниците му като предателство.

"АБВ е тежък предател и очакваме извинение от тях. Георги Първанов има за какво да се извинява, но няма как да няма диалог с тях", каза още Кутев.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: бспАнтон КутевBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
8
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Типично за бсп, ако не си на същото мнение си предател. Сигурен съм че половината от тия *** все още си мечтаят за "великата" БКП , за народния съд, за лагерите на смъртта и за масовите репресии.
46
1
 
10
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Цялата върхушка на БСП/БКП е от потомствени предатели- други досега не са допускани в нея.
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като някой е подписал декларация, че ще предава доверието на свойте приятели и ще ги топи на ДС, то той не е ли доказан предател, че сега 30 години по-късно ще се учудваме, че този човек е предател?
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Столетницата да бъде пенсионирана със закон,без право да се клонира!ДПС също!
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайтеза БСП- Пловдив. Гласувайте за на-цоциалния и най-честния милионер Гергов. Гласувйте и давайте повече членски внос, за да може тази социално-милионерска партия да процъфтява. Другари - дайте- да вземем. Да живеят всички всички бесепета по Земните кълбета!
42
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП победа.БСП не е партия ,БСП е социален феномен.БСП е нашата братска връзка с Русия,БСП е надежда и инструмент за по добър живот,БСП е гарант за просъществуването на България във сегашните си размери и културни ценности.Когато гласуваш за БСП ти гласуваш за себе си и за бъдещето на децата си защото ти си БСП
41
0
 
8
 
! Отговори
Yokov преди 7 години
Така наречените от теб бивши комунисти, са *** на Горбачов и ЦРУ . А колкото до нашето БСП са пумярска пасмина са затвора, унищожиха всичко създадено от нашите деди, само и само да покажат на запада че се отказват от всичко свързано с СССР.
40
3
 
8
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Винаги България е управлявана от комунистите след 9-ти, та до сега! Сега се управлява от синовете и внуците на бившите номеклатури - комунисти и бивши членове от върхушката на БКП! Не е ли така? Ще отречете ли?А..?
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП си остава руска матрьошка с нафталин !
38
2
 
9
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Извинявайте ама нали знаете приказката за новия бардак и старите к----------и !
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези освен да обират мандри дали могат друго. А, могат, могат - крадат като за последно. Те ли ще ми говорят за социална политика. Когато Станишев върне парите он Австрия, когато Масларова върне милионите и се върнат червените куфарчета в бюджета на държавата, тогава ще им повярвам. Когато назначените милионери върнат заграбеното. Лицемери, ще ми говорят за бедните и гладните. Нищо не става от тях . Какво очаквате от хора които издигат лозунг "Повече кожи за партията."Но не свойте кожи, а кожа
36
10
 
3
 
! Отговори
mitova преди 7 години
Усеща се притеснение в редиците на управляващите. Може би Нинова наистина е най-добрия избор?!
35
7
 
5
 
! Отговори
Умерения преди 7 години
К.Нинова няма "комунистическо минало". Може би е най-подходяща. Ще видим.
34
8
 
6
 
! Отговори
ТИМ преди 7 години
Корнелия е мъжко момиче!
33
6
 
6
 
! Отговори
Вики преди 7 години
Нека й е честито на госпожа Нинова! Добър избор.
32
4
 
13
 
! Отговори
ДЕМАГОГИЯ ДО ПОСЛЕДН преди 7 години
МИКОВ БЕ ИЗРАЗИТЕЛ НА ЛЕВИТЕ УБЕЖДЕНИЯ НА РЕДОВИТЕ КОМУНИСТИ. С ИЗБОРА НА ИЗПЕЧЕНИЯ ДЕМАГОГ - КОРНЕЛИЯ НИНОВА - БСП НАПРАВИ ОГРОМНА КРАЧКА НАЗАД И ВЪЗСТАНОВИ ВЛАСТОВИТЕ ПОЗИЦИИ НА РЕВАНШИСТКИТЕ НОМЕНКЛАТУРНО-ОЛИГАРХИЧЕСКИ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ КРЪГОВЕ. ВСЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ЗА "ЛЕВИ" СИЛИ СА ВЕЧЕ АЛА-БАЛА !
31
2
 
9
 
! Отговори
ХЕЙ.... преди 7 години
ХЕЙ КУТЕВ ЗАПОЧНА ПАК ДА ХОДИШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ- СЕГА СА ЛОШИ СТАНИШЕВ И МИКОВ ЗАЩОТО НЕ СИ ДЕПУТАТ - АКО НИНОВА СЕ ОБЕДИНИ С АБВ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЗА БСП ДОРИ ЩЕ АГИТИРАМЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ- ЗА ВСИЧКО ЧЕ БСП ЗАГУБИ ИЗБОРИ И Т.Н. Е ВИНОВЕН ПЪРВАНОВ НА КОЙТО МУ Е МНОГО МЪЧНО ЗА НЕГО ДА ОТИВА В АБВ И ДА НЕ ПРЕЧИ НА БСП
30
4
 
12
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
а аз все си мислех, че удариха дъното с Михаиу Миков. то можело и още по-надолу да потънат. жалко, Михаиу беше забавен шут. сега поне ще може да кърка ментичката на спокойствие.
29
1
 
12
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
щом заговориха за Гоцето Седефчов из новините и засмърдя на овехтяло.
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корпорелия начело на червеното петно!