Слави с ултиматум към депутатите, ще им ходи на гости

Шоуменът дава 2 месеца на следващото НС за референдума
30 яну 2017 14:25,
263
Слави с ултиматум към депутатите, ще им ходи на гости
Снимка: архив, Bulphoto

Шоуменът Слави Трифонов постави ултиматум на неизбраните все още депутати от следващото Народно събрание. Той заплашва, че ще си потърси и отвоюва гражданските права, ако народните представители не приемат резултатите от референдума, иницииран от него.

Референдумът се проведе заедно с първия тур на президентските избори и въпреки резултатите от него той остана незадължителен, тъй като на него гласуваха по-малко от изискуемия брой гласоподаватели.

Още по темата
Писмото си до медиите шоуменът започва с това, че България има много красиви неща, но няма две: справедливост и достойни личности, които да управляват държавата. "Много тъжно, нали?!", пита той.

Трифонов посочва, че 3,5 млн. българи са гласували на референдума. "И отсреща – цялата политическа класа. Избрани от хората и най-нагло застанали срещу тях. Нагли. Самозабравили се. Самодоволни. Отвратителни", посочва той.

Според Трифонов политическата клика заедно със "слугинските им медии ... в хор си траят, смятайки, че този референдум ще бъде забравен". "Е, няма как да стане", обещава той.

"Вие не можете да пренебрегнете решението на собствения си суверен. Колкото и да сте безсрамни", смята Трифонов. По думите му единственият ангажимент и задължение на следващия парламент е да приеме безусловно волята на народа. Според него след приемането на провеждането на изборите мажоритарно в два тура, намаляването на партийната субсидия на 1 лев и въвеждането на задължително гласуване на избори и референдуми НС трябва да се разпусне. За да може хората да изберат своите представители, както са пожелали.

Трифонов обещава и действия в два хода.

В първото дава на следващия парламент две седмици от свикването му да започне работа по резултатите от референдума. "Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права", обещава шоуменът.

След това водещият дава два месеца на депутатите, за да приемат новите закони. "Ако след този срок, вие не сте ги приели и не сте ги превърнали в закон, а само сте симулирали работа, отново ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да отвоювам гражданските си права", пише Трифнов.

"Какво ще направят другите два милиона и половина, които мислят като мен, не знам. Но знам, че "Съединението прави силата". За мен обратното броене вече започна", завърша писмото си до медиите водещият, като подписва себе си "Слави Трифонов - един от многото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Тук все някакви анонимни плюят Слави че отстоява точките от референдума!Аз съм подкрепил референдума, господин никой съм, но на мен ми е важно да гласувам мажоритарно и също смятам да подкрепя протестите.На тези които не подкрепят референдума им желая много здраве и ги съветвам да излязат и те пред парламента вместо да хейтват тук :)
209
0
 
5
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 7 години
До Анонимен АКО Е НЕОБХОДИМО И ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СРИНЕМ ---ЗАЕДНО С ТЕЗИ ВЪТРЕ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ОГЛУШКИ БОЯТ НАСТАНА
208
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"След 2 месеца чичо Слави като събере триста-четиристотин хиляди души отново на центъра на Софето, ще сринем парламента до основи!" - тоя коментар вече избухнах в смях, не можах да се сдържа. Просто не знам откъде да започна...
207
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпи *** да го д*****! Скоро старите политически партий ще бъдат изринати и няма да има кой да ви плаща да плюете в коментарните секций навсякъде. След 2 месеца чичо Слави като събере триста-четиристотин хиляди души отново на центъра на Софето, ще сринем парламента до основи!
206
2
 
7
 
! Отговори
Слави преди 7 години
е неприятен, като човек, но мисията и идеите на референдума са отлични! Това го разбраха много хора. Тези дето не са гласували да не се обаждат. Да бяхте ходили да гласувате против. Мажоритарен вот в два тура ще е смъртоносен за такива явления, като Ана Баракова, много от неграмотните от ДПС и ГЕРБ, или старите муцуни от БСП. Нали видяхте как Тръмп размаза "сигурната" за поста Хилъри. Там е малко по-различно, но е мажоритарно. Радев как размаза Цецка.
205
9
 
4
 
! Отговори
ДА МИСЛИМ преди 7 години
НЯКОЙ ЩЕ ПИТА ЛИ СЛАВИ, КОГО ВИЖДА КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО? С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ - БОЙКО БОРИСОВ. ЯВНО БОКО МУ ПЛАЩА МНОГО ЩЕДРО ИЛИ МУ Е ОБЕЩАЛ НЕЩО МНОГО СЕРИОЗНО. НЯМА ЛОГИКА ТАКА НАСТЪРВЕНО ДА НАПАДА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.СЪЩОТО ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, КОЕТО ИМЕННО БОКО ГО ДОКАРА ДО УНИЗИТЕЛНИЯ МУ РЕЙТИНГ. ПО-НОРМАЛНО Е ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ И СЪС СРЕДСТВАТА НА ПАРЛАЕНТАРИЗМА ДА ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ СИ.РЕВОЛЮЦИИ ПРАВЯТ БЕДНИТЕ,КОГАТО НОЖЪТ Е ОПРЯЛ ДО КОКАЛА.СЛАВИ Е МИЛИОНЕР.НЯМА ЛОГИКА.БОКО ПЛАЩА.
204
10
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Слави се е взел много насериозно! Хаха. Опростачи нацията, а сега се бори за благото й. Ега ти номера
203
17
 
17
 
! Отговори
ТАКИВА МИ ТИ ОНАКИВА преди 7 години
ТОЗИ СЛУГА НА ДЯВОЛА,ТОЗИ *** ***, ДОСУЩ КАТО МЕНТОРА СИ БОКО БАНКЯНСКАТА ТИКВА, ПРАВИ ОПИТИ ДА ЛОВИ ШАРАНИ В МЪТНА ВОДА.В РАЗМЪТЕНОТО МАНИПУЛИРАНО СЪЗНАНИЕ НА ХОРАТА, НАГЛО ИЗЛЪГАНИ ОТ БОКО ТИКВАТА И СОЛ ТАШКАТА МУ СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИ. ДВАМА СЕЛЯНИ, ЗАБОГАТЕЛИ ПО ВОЛЯТА НА ПАРТИЙНИ И БИЗНЕС ВЕЛИЧИЯ.СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ, А ДР. БОКО И МИЛИАРДЕР, СА СЕ "ЗАГРИЖИЛИ" ЗА НАРОДА.ЗА ДА ГО ОСТРИЖАТ ТОЗИ ПЪТ ДО КРЪВ.ЕДИНИЯТ СЕ КРИЕ ВЪВ ВЛАСТТА, А ДРУГИЯТ СЕ Е ЗАПЕКЪЛ ДА ДОКАЖЕ,ЧЕ Е ФАКТОР,ЗАЩОТО Е БОГАТ
202
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно е че комунистите- ГЕРБ изгарят на изборите и в стил ,,протести ,,анти Орешарски ще ми разиграват цирка от преди 2-3 лета .Ореваха орталъка против комунистите , а ни тропнаха комуниста от Банкя , пожарникаря отказал да си върне партиинината книжка ,Партиината секретарка на Р.П. от Плевен че и акъл ни дава и един рабфаковец - физкултурник от ДС и партииният секретар на БГА. Старият цирк под нов купол .
201
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До опа Опааа! Желанието на 2,5милиона човека не е желанието на 4, 7 милиона негласували на един неуспешен ,,референдум,, 12 00 хиляди но не достигат . И ОТ ТЕЗИ ГЛАСУВАЛИ НА ,,РЕФЕРЕНДУМА ,,САМО 1,4 МИЛИОНА СА ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ , А ОСТАНАЛИТЕ НАД 2 МИЛИОНА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРИТЕ НА ПАРТИИТЕ НО НЕ И ЗА МАЖОРИТАРЕН . ТАКА ЧЕ ДА СПРАТ С ЛЪЖИТЕ В СТИЛА НА ДЕМОКРАЦИЯТА . И ТОЧНО ЕДИН ПРИМИИТВ УМИШЛЕНО ,,ИЗДИГНАТ ,,ЩЕ ДАВА ТОН. НЕ И ТОЗИ НЕКАДЪРНИК .
200
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма каша забърка, не знам по чия поръчка, а риба се лови във мътна вода. Но ТОЗИ в политиката няма да влезе! Всъщност, за това драпа със зъби и нокти. Защото шоуто му отдавна е реанимиран труп.
199
7
 
24
 
! Отговори
опа преди 7 години
Страх ги от мажоритарната система в два тура. От 230 коментара 200 са написани от двама или трима партийни манипулатора на щат. В стила, дори в граматиката си приличат. Няма как да промените желанието на 2,5 милиона човека. При положение че толкова общо гласуваха за Радев и Цачева. Айде, "мишоци", нали тази дума ползвате, вижда ви се края.
198
5
 
14
 
! Отговори
смешници преди 7 години
Тук отново са платените *** на партиите. Ще светна нещо нормалните хора, които четат. При сегашната система всяко депутатско място се плаща на сайбията на партията. За явните оЛиг0френи се искат по около 1 милион. Така съм чувал. На други родителите са платили преди това- справка "зеленият молив", като чукнете из нета ще разберете за коя говоря. Хайде, да ги чуя троловете сега какво ще кажат, защото и те го знаят. Затова не ми обяснявайте за Митьо очите и какво ли не друго. Те и сега си имат
197
8
 
22
 
! Отговори
Игрището преди 7 години
Тоя на пастор ли се прави на добряга ли се прави?И се пак ходи като мутра с 2 джипа с по 4 тулумби охрана в кола...А като си кара рейнджа сам си лафи по телефончето без колан и кара нарочно като путио..Мишок
196
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Славчо и Бочко май ще се окажат с една диагноза - мания за величие и неповторимост! Болни хора - болна държава! Уж за народа, но пържолите си ги ядат сами, милионите си ги харчат сами...За народа - пасти! Вервайте им и на Царя, и на Бойко, и на Славчо, че и на Марешки! Скор може и 3 в 1 да ги получите! Тогава България ще наброява 1000 000 смугли избиратели!
195
6
 
23
 
! Отговори
88 преди 7 години
Този е една голяма пръдня От него има само смрад....Отврътителен за гледане...Много лигъв...
194
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МЕТОДИ АНДРЕЕВА кубето на Слави от коя година го гледаш? Все ги издига и после ги сваля, и все нещо не му е по кефа! Искам да питам защо от екрана на БиТиВи му позволяват да се занимава с политика? Едно е да критикуваш, а вече съвсем друго е да провокираш и подстрекаваш! Слави не може да бъде изразител на българския народ, просто защото отдавна е милионер и не стои на същата плоскост. Интереса му е друг и който не го е усетил, не е мислил! Като на Марешки...
193
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"учиндолецът" изпълнява сценария на тиквата.Да се клати държавата , за да се види колко спокойно е било с ГЕРБ.Защо не направи това при миналия парламент,те бяха длъжни да решат въпроса.Два месеца се моткаха,а сценаристите с +гражданска съвест ни балаомосваха скрити под шлифера.
192
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четейки коментарите виждам , че хората мислят като мен. Няма да допуснем в парламента хора като Митьо Очите и Митьо Пищова, Братя Маргини и Галеви, Силиконови Пайнерки и Наркобарони, разни сутеньори и др. представители на сенчестия бизнес.Слави ако му не изнася да лови самолета и да прави шоу в запада на лисбийки и педофили. Все пак третия пол трябва да се уважава. Вече в Америка правят по три вида тоалетни.
191
0
 
21
 
! Отговори
intrigue преди 7 години
изглупяването е тотално, придружено с истерия