Къде са парите от КТБ? Отговорът да дойде от кабинета

Хората очакват да бъде разкрита информацията от стенограмата
26

Отговорите на въпросите какво се случи с рецесиите и къде са парите от банка КТБ трябва да дойдат от правителството, заяви Трайчо Трайков в студиото на "България сутрин" пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според него съдът ще постанови тази информация да бъде разкрита.

На 21 май президентът Румен Радев заяви, че ще настоява да бъде публикувана стенограмата за КТБ, защото Върховният съд още по времето на президента Росен Плевнелиев се е произнесъл, че съдържанието й не е професионална тайна.

Според Трайков вече е ясно, че тази информация ще бъде обществено достояние, защото твърде много очакване се е натрупало в тази посока.

"И това е правилното, най-вече защото още истината за КТБ не съществува в пълен вид. Всяка една информация, макар и не драматична, каквато очаквам да бъде стенограмата, ще допринесе за разкриването на истината", твърди Трайков пред Bulgaria ON AIR.

Политикът от "Нова република" затвърди думите си, че по-важното от всички мнения и съмнения в общественото пространство е информацията от стенограмата да бъде публикувана официално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не стане преврат-политически, не очаквам да има разкритие на кражби, справедлива съдебна система. Съда в Б-я, заедно с гл.Пр-р, Мин. на правосъдието цялата корумпирана армия от магистрати работят за прикриване на престъпленията, за службички,за рекет и принуда, за оправяне на далавари и т.н. Затова няма държава младите бягат, страната опустява. Няма ли стабилна съдебна система, държава няма. Защо не се приема изпитана съдебна практика от нормални страни - няма интерес. Само се замазват
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите са изпити и изядени.Ха,Ха.
17
1
 
4
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 6 години
У ЖУЖЕТО от Микре, ШИШИ и другите два плондера - БАЗИ и карикатурата "спортен министър". Намират се в офшорна банкова сметка на Каймановите острови с титуляр някой си ТИКВАТА и код за достъп - ГЕРБ!!!
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко и Пеевски най-добре знаят къде са парите от КТБ.Ама няма да кажааааат.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е виновен за всичко разберете го най накрая защото той кара рейса той е шофьора не съм аз, не го карат пътниците кара го Бойко,как е било преди като стане война първи напред тръгва главатаря и след него народа ако стане така ваш Бойко пръв ще се скрие някъде по другите държави и ще ви остави да ви избият.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали за банки,дали за обществени поръчки ,дали за магистрали ,дали за огради по граници,дали саниране ,по всичките тези като почне разследване за пред очите на слячото стадо народа в България всичко е КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС ДИРЯ НЯМА
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връщайте парите *** несретни ,пак нищо няма да разсекрети те само ни балансовата,то е ясно че куче влачи рейс диря няма ,*** с *** харчите ги вече по островите с по една камара манекенки и гаври с тях.
12
0
 
7
 
! Отговори
Кой преди 6 години
Голямо криене за крадците на пачките от банките. Да знаете че са от най-високите длъжности в държавата. Не че нещо ще се случи след това защото ние правосъдие нямаме, народа блее и кервана си върви.
11
0
 
9
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Единствената причина да няма до сега нито 1 осъден и изобщо да не се знае къде точно са потънали милиардите е управляващите активно да са участвали в схемата на грабежа! А И.Искров да не знае и да не е участвал дори с "небрежно затворени очи", е просто смешно да се мисли!
10
0
 
7
 
! Отговори
fun преди 6 години
Банката имаше доста активи. Иззеха ли ги в полза на държавата или не?
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КТБ е руска банка
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да гръмне този скандал, имам ярък спомен - Боко се връща от САЩ и на летището каза, че ще фалират едни банки...Скоро започна грабежът на тази банка.Откъде Боко научи какво щестане?Василев - голям престъпник, толкова ли не се намери начин от вездесъщия,богоподобен, чист като сълза, назначил лично главния прокурор, с помощта на янките да го докара в чувал - грабителя!?Ама нещо не ще.Мафиотите имат правила и те нямат нищо общо с Конституцията и законите.
7
2
 
22
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Ташунко и Дебелия- върнете парите на хората!
6
1
 
18
 
! Отговори
Доган преди 6 години
Богата държава.все едно изчезнали на сина ми джобните
5
0
 
22
 
! Отговори
илюминат-ренегат преди 6 години
То и на децата стана ясно кяк стаят нещата с краха на КТБ. Не виждам смисъл да се ЛИГОТИМ с този въпрос! Мафията си свърши работата и толкова!!!
4
0
 
14
 
! Отговори
Доган преди 6 години
У буркани в мазата
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Покрай стенограмата и смс-те,а трасферите кой ги знае къде в кой с кой портфеил ветър ги отвеил,само с едно смс-че на вход и едно на изход в нечия пощенска кутия и ммс-че за доверие и справка.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е кражбата на века! То толкова е " загадъчно ", че чак е паранормално.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
U BATE U KAKA I U GROB