След скандала с мигрантите – Анелия Велева хвърли оставка

Станала жерта на атака заради участието на НФСБ във властта
30
След скандала с мигрантите – Анелия Велева хвърли оставка
Снимка: Facebook

Координаторката на партия НФСБ в Костинброд Анелия Велева, която беше арестувана за трафик на хора, напуска партията.

Още по темата

Тя е депозирала заявлението си за напускането на редиците на партията си вчера, след като съдът я пусна на свобода, а днес то беше разпространено от пресцентъра на партията.

В оставката си тя посочва, че смята, че е станала обект на негативна медийна кампания, именно поради партийната й обвързаност и заради участието на НФСБ в правителството.

"От друга страна, смятам, че напускането ми ще сложи край на спекулациите с НФСБ и с името на Валери Симеонов във връзка с престъплението, в извършването на което съм набедена", посочва Анелия Велева в молбата си до Националния политически съвет на патриотичната формация.

Тя беше арестувана заедно с петима души на магистрала "Тракия" при опит да превозят петима нелегални имигранти от турската граница към София.

Според прокуратурата Велева и интимният й партньор са били в пилотния автомобил на трафикантите, който е трябвало да разузнава за полицейски постове по пътя.

Адвокатът на арестуваната заяви, че тя е била натопена, а съдията я извади от ареста с мотива, че двамата свидетелствали срещу нея разследващи полицаи са дали противоречиви показания и така няма категорични данни, че е участвала в престъпната група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Живко Мартинов подаде оставка "доброволно", да не петни партията, ама истината е друга. Каза го Бойко."Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".Та на тази да и вярваме ли? "Доброволно" е напуснала, следите се замитат.
22
1
 
6
 
! Отговори
ПЕТКО преди 6 години
ДРЪН,ДРЪН, ЯРИНА -КАЗВА БЪЛГАРИНА ЗА ТАКИВА ДАЛАВЕРИ.СИМЕОНОВ МНОГО БЪРЗО ВЪЗПРИЕ ТАКТИКАТА НА БОРИСОВ ЗА МЪЛНИЕНОСНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ИЗГОРЕЛИЯ БУШОН ,ПОСТАВЕН ОТ ТЯХ. ТАКА БЕШЕ И С ПЕЧАТНИЦАТА НА БЮЛЕТИНИ. ВПРОЧЕМ , ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВО Е В МОМЕНТА ДЕРЕДЖЕТО НА ТОГАВА ИЗГОРЕЛИЯ БУШОН. ДА НЕ БИ ДА СА ГО ЗАБРАВИЛИ В НЯКОЙ ЗАТВОР. АЗ НЕ ВЯРВАМ.
21
1
 
6
 
! Отговори
Далавери Каналджиев преди 6 години
Тя истината е ясна и всички я разбраха. Просто няма да има последствия за мен.
20
1
 
11
 
! Отговори
PD преди 6 години
Нещо все пак стана ясно. Пътувала е в кола, с интимен партньор ( а аз ситуацията няма значение с кой е пътувала), и единствената връзка с конвоя на мигрантите, са показанията на разследващи полицай, които умишлено дават противоречиви показания. Това до тук, е активно мероприятие. Има много начини, да разберат, с кой и каква точно връзка има с каналджиите. Но няма да го направят щото явно постигнаха натиска който желаеха. Така канала ще продължи с нови лица.А истината няма да разберем.
19
2
 
1
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
???
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чиста като сълза...
17
2
 
4
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Тая ако е направила това, вярно депутат от нея няма да стане! На партията й трябват обиграни хора, готови с лъжи и подлост да й служат, а не честни и почтени личности.
16
1
 
20
 
! Отговори
Ей, много боклук преди 6 години
По времето на соца хванаха заможния ми съсед в супера със щафета салам в гащите, а той - кой ми го сложи в гащите? Та също и въпросната богопомазана.
15
2
 
10
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 6 години
"ШАПКА ЗА М-АЛОУМНИЦИ"
14
2
 
23
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 6 години
ВЕЛЕВА, ТОВА ЗА НЕГАТИВНАТА МЕДИЙНА КАМПАНИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА СТАРАТА МИ "ШАПКА ЗА ***"...
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, пак набудаха парици и се измъкнаха !
12
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жертва на негативна медийна кампания?!?!?!?!Ще речеш,че медийте са я качили на буса,уведомили са за това органите и после са отразили събитието!!Наглост,безочие,дебелокожие,тепегьозлък.....събрани на едно място,отгледани и запазена марка в годините на прехода!!
11
1
 
30
 
! Отговори
ооо аман от щуротии преди 6 години
ООО, *** ТИЯ ВСИЧКИТЕ СЕ ВЗЕХА НАСЕРИОЗНО И ОПРАВДАВАТ ВСИЧКИ БЕЗУМНИ ПОСТЪПКИ С "АТАКА ЩОТО СМЕ ВЪВ ВЛАСТТА"! А ТЕ МАЙ С НЕЙНИЯ "ДРУГАР" СА СИ ОБИКНОВЕНИ ТРАФИКАНТИ СРЕЩУ ЯКИ КИНТИ! МЯСТОТО НА ПОДОБНИ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА, А НЕ ДА ИМ ЧЕТЕМ "ИЗХОЖДАНИЯТА" ПО СЕКАКВИ ВЪПРОСИ! ГНУСНО Е САМО ДА ГИ СЛУШАШ И ТИ СТАВА ЖАЛ ЗА ТЕБ СИ.....
10
1
 
30
 
! Отговори
много неясно: преди 6 години
имало е ПИЛОТЕН автомобил, имало е е незаконно превозвани мигранти: не се интересувам от от с КОГО живее Велева, но ТОЙ ли е бил ПИЛОТЪТ на мигрантите( а тя не е знаела).Трябва да се види КАКВО работи този човек.Ако пък не са И ДВАМАТА, тогава КОИ са БИЛИ в ПИЛОТНИЯ автомобил???Много неясни престъпления.Твърде много.
9
3
 
34
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Ще повърна от тези "патриоти"! Ооооохххх, Българийо мила!
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая прилича на селска магазинерка, а шефът й на черкезин.Патериците на Тиквата.
7
1
 
31
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Направо да се разплачеш !
6
1
 
43
 
! Отговори
Тоио преди 6 години
Кажете ми честно....ако тва са ни ПАТРИОТИТЕ...къде отиваме ако не в КУЧИЯ Г*З....
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,то бива дебелоочие,бива,ама бивол за мезе не бива.Подала била оставка,айде,де.Подали са и я,както и на оня със суджуците и на всички други,които ги резилят публично.Виж,когато е тайно,тогава може.
4
1
 
38
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
"Според прокуратурата Велева и интимният й партньор са били в пилотния автомобил на трафикантите, който е трябвало да разузнава за полицейски постове по пътя."ВЪПРОС??? САМО НЕ РАЗБРАХ! ВЕЛЕВА И ИНТИМНИЯ Й ПАРТНЬОР КАКВО СА ПРАВИЛИ В ПИЛОТНИЯ АВТОМОБИЛ - СЕКС ЛИ???