Симеонов за оставката: Активно медийно мероприятие

Вицето бил с добро мнение за личните качества на колегата си
30 окт 2017 13:58,
101
Симеонов за оставката: Активно медийно мероприятие
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Валери Симеонов нарече активно медийно мероприятие оставката на здравния министър Николай Петров.

Ген. Петров се раздели с поста си след телевизионно разследване за това как като шеф на ВМА той е възложил обществени поръчки на мъжа, от когото дъщеря му има дете.

Още по темата

Тази сутрин здравният министър подаде оставка, а премиерът Бойко Борисов я прие.

"Лично аз имам много добро мнение за личните качества на г-н Петров", каза Валери Симеонов, цитиран от "Фокус". Според него не било правилно министърът да подава оставка, въпреки отправените към него упреци.

"По-скоро за мен това беше едно активно медийно мероприятие", каза Симеонов. Той не изключи възможността опозицията да стои зад всичко.

"Вие виждате и самите отговори на въпроса ги знаете. След като няма констатирани нарушения, защо беше нужно един такъв стойностен човек да бъде отстранен, но както знаете ние сме коалиционно правителство. Той е от квотата на ГЕРБ, в крайна сметка колегите от ГЕРБ решават какво да правят", каза още Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИ ДА ВИДИШ КАК СКАЧАТ ВСИЧКИ ДА ЗАЩИТАВАТ КОРУПЦИЯТА ,ЗАЩОТО ТОВА Е ТОЧНО ПРИМЕР НА КОРУПЦИЯ ! ПОЛИТИЦИ БИЛИ.....АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ АКУЛИ !
83
0
 
6
 
! Отговори
АМАН от TERORISTI преди 6 години
Девиза на ТОВА НАГЛО РПЕСТЪПНО Учреждение неправилно наричено Министерство на здравеопазването е Колкото повече милиони болни и по трайно отровени българи толкова повече милиарди ограбени от народа в джебовете на мед мафията ..За всеки отровен личните лекари получават пари в брой..за всяка рецепта също..За награда мед мафиотите ги качват на самолети и гивозят до Дубай и другаде..
82
0
 
4
 
! Отговори
МИрише на крадец преди 6 години
Оял се е поредния министр на мед мафиотското престъпно министерство подава миризмат ана урината на министъро в оставка..Там се грабят милиарди годишно от народа чрез показни нагло престъпни масови отравяния вкл чрез хляб,питейна вода,бира и обемно пресканиране със СПИН активни обемно проникващи високо вредни скенери инсталирани в поликлиники и болници.жертвите се следят през нагло престъпни холограмни оръжия инсталирани поименно във рецептурни и здравни книжки..
81
5
 
0
 
! Отговори
Чирвен Колю преди 6 години
Чи многу чирвенушковци сти съ нацвъкали на сайта ва!!И се акълии и се съвети ръздавати,брей умен народ това дйету устана в *** шъ знайш!!И с многу личен опит от туйнъкиту дйет му викът курупциътъ шъ знайш!Личи си чи насилйениету многу пудготвену за далаверътъ тъй дъ съ кажи!И критикувъ и си личи чи знай как съ зимъ рушвйет щот туй съвсем нийе простъ рабутъ шъ знайш!!
80
0
 
7
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Най-печалният извод е, че в България няма вече свестни хора. Или са мошеници и бандити или простаци. По върховете имат и двете добри качества. Ако не си откраднал, ще ти се подиграват като на Жан Виденов - "Беден влезе в политиката и беден излезе".
79
0
 
3
 
! Отговори
Sotir преди 6 години
E ga si Darjavata stom tozi typ e Vizepremier.
78
1
 
7
 
! Отговори
Симка а кара Форд преди 6 години
Човеко си плаче за суджук!Защото всяко Активно Медийно Мероприятие лесно преминава в много активно съджуково нахлуване. Далаверия, както по-надолу пише един умен човек, да погледне кой е зад него и да си обуе потурите да не ядоше Княз Тиквур и да требе да прехвърля собствен хотел като безвъзмездна дан за делото на Банкинския Комисар
77
3
 
22
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Този човек в името на властта и парите е готов на всичко. Такива Циркове, Велики Сценарии с изиграване на близки до "бойните" действия направиха със Сидеров и изведнъж се прегърнаха. А също и с наш, как се залюбиха Краси. Наш Краси дека с всите бе и е готов да легне по корем, та му се пръкне големио ди---р-н-и-к, като по желание на клиенту. Бай Алеко ги описа с един образ, бай Доньо го показа триото нагледно, така и засрамиха Нострадамуса! Ние сега им се радваме силно.
76
2
 
20
 
! Отговори
да се чуди човек преди 6 години
*** много интересно този защо е станал министър,след като заплатата му като шеф на ВМА е 20 бона!
75
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далавери да си гледа оградата че пак се задават дъждове и ветрища!
74
0
 
11
 
! Отговори
Будва преди 6 години
Няма да са репресирани,а елиминирани.За пари са готови и на война,скоро и военните ще ги запукат
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕОПЕТНЕНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ДЕТО НИ ЛЪЖАТ ,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО ЗАКОННО ! А ЗАЩО ПОРЪЧКАТА Е ДАДЕНА НА ФИРМАТА НА ДЪЩЕРЯ МУ КОЯТО НЕ Е РЕГИСТРИРАНА ПО БУЛСТАТ КАКТО Е ПО ЗАКОН ? И ЗАЩО БОРИСОВ ГО НАЗНАЧАВА НА ПОСТА СЛЕД КАТО Е БИЛ ЗАПОЗНАТ ПРЕДИ ТОВА С ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ ? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ПРЕДПОЧИТА ТОЧНО ТАКИВА ДА СА ОКОЛО НЕГО ?
72
4
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Ако комунистите пак дойдат на власт, ТВЪРДЯ, че тия моментално ще се изкарат РЕПРЕСИРАНИ от ГЕРБ!П.П.Включая и полу заспалия господин от втория ред.
71
0
 
11
 
! Отговори
Будва преди 6 години
Мразят народа си,и децата им никога няма да видят бял ден.Над 1 милион братя измряха заради този геноцид
70
6
 
11
 
! Отговори
заблуден народ преди 6 години
Слух, обвинения в корупция, министерска оставка... ..Всички казват, нормално е, демократинча практика! Така е, вярно е! Обаче ако министърът беше комунист, костовист или турчин, така ли бързо и решително щеше го стори?! Справки безброй случаи в близкото, и далечното минало.... "Запалки" ли не бяха, батковци и братковци ли, хидроинженери ли, Р. Овчовци ли, още Беленчета, РМД-ейчета... и т.н. Я му кажеш оставка щото краде, ела виж крясъци, ред сълзи, ред сополи... ..и медийни пригласяния..
69
1
 
7
 
! Отговори
танц с населението преди 6 години
ВалериЪ дъ фнимаъ когато говори кой стои зад него и какъф суджук от набора му е предписал за предозаден ламбаден танц по ноти за един министър и влюбениът в него суджук-с тапия
68
1
 
11
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Сега върнете Москов, той вие лика-прилика!
67
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАРОДА СЕ СРАМУВА ОТ ВАС А ВИЙ СТЕ СЕ ИЗТЪПАНЧИЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ КОРУПЦИЯТА ! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ .......БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ,ЗАЩОТО ДО СЕГА НИ ТАНЦУВАХА ПО ГЛАВИТЕ ВЕЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ БЪРКАТ И ПО ДУ..... И НИЕ СИ МЪЛЧИМ !
66
2
 
18
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Симеонов, твоя ред е!
65
1
 
13
 
! Отговори
Колчо Дрянов преди 6 години
До АнонименНикой не пита кога ще връща парите? Ами нали те са си ги поделили. Ах, извинете. Грешка. Да сте чули някой да връща откраднатото?